Header background
  • Direct
  • Dus-Întors
Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un autobuz de la București până la Paris

Starting from
341,01 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

De la 438,46 RON
Transport Autobuz

Mâine

Descoperă
Transport Autobuz

2 Zile

De la 438,46 RON
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Paris

Descoperă

Ajungeți de la București la Paris cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la București la Paris? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât costă biletele de autobuz de la București la Paris?

Cele mai ieftine bilete de autobuz de la București la Paris costă 341,01 RON. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 453,95 RON pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la București la Paris.București la Paris transport autobuz

Cel mai bun preț 341,01 RON
Durata călătoriei 38 h 26 min
Călătorii pe zi 2
Prima plecare 03:45
Ultima plecare 03:45
Distanța 1.870 km
Plecare București
Sosire Paris
Transportatori Eurolines FR, Flixbus, Eurolines, Union ivkoni unibus, Union Ivkoni

Prețul biletului București - Paris în fiecare zi

 
Azi
Detalii
1.812,02 RON
Mâine
438,46 RON
1.404,69 RON
În 2 zile
Detalii
770,51 RON
În 3 zile
438,46 RON
563,78 RON
În 4 zile
456,59 RON
513,35 RON
În 5 zile
535,91 RON
321,43 RON
În 6 zile
Detalii
248,39 RON

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
4
Transportatori
3
Prețul minim
341,01 RON
Prețul maxim
1.047,45 RON

București - Paris

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Autobuz

535,91 RON

Data
Vineri 1 Iulie 2022
FlixBus-logo
Bucarest - Massy-Palaiseau
03:45 - 17:40
FlixBus
38h 55min
CO2: 65.84kg
Transport Zbor

321,43 RON

Data
Vineri 1 Iulie 2022
Wizz Air-logo
Otopeni Intl - Beauvais-Tillé
06:05 - 08:10
Wizz Air
3h 5min
CO2: 346.03kg
Cel mai ieftin

Cât durează călătoria de la București la Paris cu autobuzul?

Călătoria între București și Paris este lungă de vreo 1.871 km și de obicei durează aproximativ 40 h 36 min. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 28 h 35 min. Dacă încercați să ajungeți de la București la Paris cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

La ce oră sunt plecările de la București la Paris?

Prima plecare a serii de la București la Paris este la 03:45, în timp ce ultima călătorie pornește la 03:45. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între București și Paris. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Care sunt stațiile de pe ruta de la București laParis?

O călătorie internațională de la România la Franța poate începe în diverse puncte de plecare. În România, veți putea să vă începeți călătoria la următoarele stații: Bucharest Autogara Militari, Bucharest Henri Coanda Airport, Bucharest Bus station Militari, Valea Cascadelor St 1, Bucharest Bucharest Militari Bus Station, Strada Valea Cascadelor 1, Autogara Filaret și OTP Airport. În funcție de stația dvs. de plecare, este posibil să sosiți în Franța la stații precum Massy, Paris-Bercy-Bourgogne-Pays-d'Auvergne Train Station, Paris (Gallieni), Paris Place Du Pantheon, Paris Bus stop, Square du Pantheon 10, Panthéon și Paris (Bercy Seine). Unii furnizori vor călători numai la/de la câteva astfel de stații, așadar ar putea fi nevoie să faceți o legătură în timpul călătoriei pentru a ajunge la destinația dorită. Verificați Virail pentru a vedea atât rutele directe, cât și călătoriile de legătură pentru a efectua această călătorie internațională.

Puteți pleca din București la stații precum Bucharest Autogara Militari, Bucharest Henri Coanda Airport, Bucharest Bus station Militari, Valea Cascadelor St 1, Bucharest Bucharest Militari Bus Station, Strada Valea Cascadelor 1, Autogara Filaret și OTP Airport. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Paris la următoarele stații: Massy, Paris-Bercy-Bourgogne-Pays-d'Auvergne Train Station, Paris (Gallieni), Paris Place Du Pantheon, Paris Bus stop, Square du Pantheon 10, Panthéon și Paris (Bercy Seine). Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din București și Paris. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la București la Paris sunt în fiecare zi?

Dacă vreți să ajungeți de la București la Paris, puteți călători cu furnizori precum Flixbus, Union ivkoni unibus și Union Ivkoni. Veți găsi un număr maxim de 6 plecări pe zi. În medie, sunt 3 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 3 călătorii directe între București și Paris. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
213 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback