Autobuz Oradea - Arad preturi de la 30,78 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Oradea la Arad cu autobuzul

Călătoria de la Oradea la Arad cu autobuzul este de 109,05 km și durează 4 ore 14 min.. Există 12 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 02:00 și ultima la 23:05. Este posibil să călătoriți de la Oradea la Arad cu autobuz pentru doar 30,78 lei sau până la 180,70 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 30,78 lei.

Cel mai mic pret30,78 lei
Durata călătoriei4 ore 14 min.
Conexiune pe zi12
Cel mai mic pret30,78 lei
Cel mai mare preț180,70 lei
Prima Plecare02:00
Ultima Plecare23:05
Distanţă109,05 km
PlecareOradea
SosireArad
Transportatoricento_trans, autogennDetalii

Autobuz Bilete de la Oradea la Arad

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Oradea la Arad cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Oradea la Arad? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât voi plăti pentru bilete de autobuz de la Oradea la Arad?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Oradea la Arad. În medie, însă, veți plăti în jur de 58,54 lei pentru un bilet de autobuz. Puteți găsi bilete de autobuz la prețuri chiar și de 30,78 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Oradea la Arad. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 58,54 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Oradea la Arad.

Cât timp va dura să ajung de la Oradea la Arad cu autobuzul?

Călătoria de la Oradea la Arad cu autobuzul va dura, de obicei, 4 ore 14 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 109,05 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 4 ore 14 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Călătoria între Oradea și Arad cu autobuzul durează de obicei 4 ore 14 min. pentru a acoperi o distanță de 109,05 km. Cea mai scurtă călătorie de la Oradea la Arad vă va duce 2 ore 15 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Arad, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Oradea laArad?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Oradea și Arad. Vă puteți începe călătoria în Oradea la stații precum Oradea Calea Aradului,Oradea International Airport,Gara Oradea,Oradea, Autogara Velența. Acestea se leagă de stații care includ Arad station,Arad South Gas Station OMV,Arad (Autogara CTP),Arad - South din Arad. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Oradea la Arad.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Oradea spre Arad?

În medie, sunt 12 plecări zilnice de la Oradea la Arad. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 11 plecări de la Oradea care merg direct la Arad. Există 1 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Oradea la Arad. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Oradea la Arad

Bilete ieftine de autobuz de la Oradea la Arad
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Oradea la Arad.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Oradea la Arad, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Oradea la Arad.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Oradea la Arad

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Oradea la Arad

Cele mai ieftine bilete de autobuz Oradea - Arad pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Arad cu autobuzul

Când călătoriți la Arad cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord FlixBus de la Oradea la Arad
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Oradea la Arad cu bus.
Facilităţi FlixBus
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check

Oradea la Arad Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
7.63kg
Autobuz
8.18kg
Zbor
21.81kg
Mașină
17.45kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Oradea la Arad?
Un bilet de autobuz de la Oradea la Arad este de 58,54 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 30,78 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Oradea la Arad?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Oradea la Arad este de 30,78 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Oradea și Arad cu autobuz?
Distanța între Oradea și Arad este de 109,05 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Oradea și Arad?
Călătoria de la Oradea la Arad durează în medie 4 ore 14 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 ore 15 min..
Ce companii operează de la Oradea la Arad?
Ruta Oradea - Arad este acoperită de 3 operator(i). Puteți găsi pe Virail, cento_trans, autogenn, fany și FlixBus ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Oradea la Arad?
Ruta de la Oradea la Arad are în medie 12 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Oradea la Arad?
Primul autobuz de la Oradea la Arad pleacă la orele 02:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Oradea la Arad?
Ultimul autobuz de la Oradea la Arad pleacă la orele 23:05. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Oradea la Arad?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 30,78 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Oradea la Arad?
Există în medie 11 de la Oradea pentru a merge la Arad.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Oradea și Arad?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Oradea și Arad este 2 ore 15 min..
Există un autobuz direct de la Oradea la Arad?
Da, există un autobuz direct între Oradea și Arad.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Oradea la Arad?
Călătoria cu autobuz de la Oradea la Arad creează 8.18kg emisii de CO2.

Treceți local de la Oradea

Rute populare

Escapade de weekend de la Oradea

Rute internaționale din Oradea și zonele din apropiere

Alte destinații de la Oradea

Principalele rute spre Arad

Rute asemănătoare

Alte rute populare