Gasiți un tren de la Arad până la Sibiu


Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 6,50RON
Durata călătoriei 10 h 8 min
Călătorii pe zi 102
Prima plecare: 23:37
Ultima plecare: 16:39
Distanța 223km

Cu virail cele mai ieftine bilete de tren de la Arad la Sibiu.

Dacă sunteți în căutarea pentru cel mai simplu mod de a găsi cel mai bun pret pentru traseul trenului, virail este ceea ce au fost căutați. Trebuie doar să selectați data și virail vă va arăta toate conexiunile oferite de partenerii noștri: prin filtrarea rezultatelor, veți găsi soluția perfectă pentru bugetul și programul. Virail vă va redirecționa către site-ul web al companiei pentru o rezervare simplu și sigur.

Ce companii pe care le ia de la Arad cu trenul până la Sibiu?

Virail colaborează cu mai mult de 200 de parteneri în Europa și în restul lumii, printre care, de asemenea, CFR Călători care deservesc Arad ruta trenului -. Sibiu <.

Cât de mult sunt reduse biletele de tren cost cu o schimbare de la Arad la Sibiu?

Prin rezervare în avans, puteți găsi bilete de tren ieftine de la Arad din 6,50 RON Sibiu. Cu toate acestea, bilete de tren pentru acest cost traseu, în medie, în jurul valorii de 62,15 RON.

Prețul biletului Arad - Sibiu în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
23 RON44 RON24 RON29 RON29 RON30 RON26 RON
Detalii 36 RON67 RON61 RON Detalii Detalii Detalii
Detalii Detalii Detalii 65 RON Detalii 65 RON Detalii

Trenuri din Arad spre Sibiu


Dacă sunt flexibile cu datele de călătorie, luați în considerare întotdeauna că puteți cumpăra bilete de tren extrem de ieftine, dacă evitați deplasările în week-end și, dacă alegeți să călătoriți în timpul sezonului.

În cazul în care mersul trenurilor nu se încadrează în programul dvs. sau bugetul, autobuzul și carpooling vă poate oferi unele alternative de preț și de timp, fără a schimba în mod substanțial durata călătoriei.

Stații care servesc linia de cale ferată Arad - Sibiu?

Trenurile să plece de la Arad și Aradu Nou Arad Sibiu ultimul și ajung în Turnisor, Sibiu, Atelier Zona H, Sibiu Hc și Turnișor.

La ce oră trenurile de concediu și cât timp Sibiu ultimul este călătoria?

Durata medie a călătoriei este 8 ore și 58 minute, dar cele mai rapide conexiuni pe care le duc la 6 ore și 58 minute în Sibiu. Primul tren pleacă de la Arad la 07:03, iar ultimul pleacă la 16:07. <

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another