Train Illustration

Gasiți un tren de la Arad până la Constanţa

Starting from
106,10 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

De la 139,20 RON
Transport Tren

Mâine

De la 124,40 RON
Transport Tren

2 Zile

De la 139,20 RON

Călătorie rapidă și ușoară de la Arad la Constanţa cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Arad la Constanţa. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Arad la Constanţa?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Arad la Constanţa costă 106,10 RON. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 161,74 RON pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Arad la Constanţa.Arad la Constanţa transport tren

Cel mai bun preț 124,40 RON
Durata călătoriei 15 h 34 min
Călătorii pe zi 18
Prima plecare 03:40
Ultima plecare 00:31
Distanța 616 km
Plecare Arad
Sosire Constanţa
Transportatori Infofer, Autogari, CFR Călători, , Astra Trans Carpatic

Prețul biletului Arad - Constanţa în fiecare zi

 
Azi
139,20 RON
Mâine
124,40 RON
În 2 zile
139,20 RON
În 3 zile
124,40 RON
În 4 zile
124,40 RON
În 5 zile
Detalii
În 6 zile
127,85 RON

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
20
Transportatori
4
Prețul minim
106,10 RON
Prețul maxim
229,60 RON

Arad - Constanţa

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

131,80 RON

Data
Miercuri 24 August 2022
CFR Călători-logo
Arad - Constanța
16:12 - 07:08
CFR Călători
14h 56min
1 schimbări
CO2: 1.77kg
Cel mai ieftin

Cât durează călătoria de la Arad la Constanţa cu trenul?

Călătoria între Arad și Constanţa cu trenul durează de obicei 15 h 47 min pentru a acoperi o distanță de 616 km. Cea mai scurtă călătorie de la Arad la Constanţa vă va duce 13 h 18 min. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Constanţa, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Când sunt plecările de la Arad la Constanţa?

În general, prima plecare a serii din Arad va fi la 03:24, iar ultima plecare va fi la 00:31. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Arad la Constanţa se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Arad la Constanţa?

Veți putea pleca din Arad folosind stații precum Aradu Nou și Arad. Acestea vă conectează cu stații care includ Constanța din Constanţa. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Arad, fie în Constanţa, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Arad la Constanţa?

Veți putea să călătoriți de la Arad la Constanţa folosind companii precum Infofer, CFR Călători, și Astra Trans Carpatic. Împreună, acești furnizori oferă o medie de 19 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 27 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Arad la Constanţa folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 2 legături directe de la Arad la Constanţa în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 17 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
220 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback