Tren Arad - Constanţa prețuri de la 21,60 lei

24.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Arad la Constanţa cu trenul

Călătoria de la Arad la Constanţa cu trenul este de 616,67 km și durează 9 ore 3 min.. Există 6 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:43 și ultima la 16:21. Este posibil să călătoriți de la Arad la Constanţa cu tren pentru doar 21,60 lei sau până la 250,67 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 21,60 lei.

Cel mai mic pret21,60 lei
Durata călătoriei9 ore 3 min.
Conexiune pe zi6
Cel mai mic pret21,60 lei
Cel mai mare preț250,67 lei
Prima Plecare00:43
Ultima Plecare16:21
Distanţă616,67 km
PlecareArad
SosireConstanţa
TransportatoriCFR Calatori, Astra Trans Carpatic

Tren Bilete de la Arad la Constanța

Data plecării
luni, 24 iun. 2024

Călătoria de la Arad la Constanţa cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Arad la Constanţa. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Arad la Constanţa?

Prețurile biletelor de tren de la Arad la Constanţa variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Arad la Constanţa vor costa 21,60 lei. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 181,77 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Arad la Constanţa. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Arad la Constanţa, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 181,77 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Arad la Constanţa cu trenul?

Călătoria de la Arad la Constanţa cu trenul va dura, de obicei, 9 ore 3 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 616,67 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 9 ore 3 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Distanța dintre Arad și Constanţa este în jur de 616,67 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 9 ore 3 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Arad și Constanţa durează 2 ore 55 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Arad laConstanţa?

Puteți pleca din Arad la stații precum Arad (Autogara CTP),Arad South Gas Station OMV,Arad station,Arad - South. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Constanţa la următoarele stații: Constanța ,Constanta Vila Oriana,Constanta. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Arad și Constanţa. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Arad spre Constanţa?

Veți putea să călătoriți de la Arad la Constanţa folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 6 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Arad la Constanţa folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 0 legături directe de la Arad la Constanţa în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 6 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Arad la Constanţa. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Arad la Constanța

Bilete ieftine de tren de la Arad la Constanţa
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Arad la Constanţa.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Arad la Constanţa, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Arad la Constanţa.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Arad la Constanța

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 51,89 lei la 95,63 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 46% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Arad la Constanţa

Cele mai ieftine bilete de tren Arad - Constanţa pot fi găsite până la 83,17 lei dacă aveți noroc sau 110,66 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 182,36 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Constanţa cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Constanţa, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Servicii la bord CFR Calatori, Astra Trans Carpatic și Regio Calatori de la Arad la Constanţa
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Arad la Constanţa cu train.
Facilităţi CFR Calatori Astra Trans Carpatic Regio Calatori
quiet_zone Zona de liniste check cross cross
wifi Wifi check cross cross
power_sockets Prize check cross cross
luggage Bagaje check cross cross
accessibility Accesibilitate check cross cross
food_and_drink Mancare si bautura check check check
air_con Aer condiționat check cross cross
bicycle Bicicleta check check check
sleeper_couchette Vagon de dormit check check check

Arad la Constanţa Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
43.17kg
Autobuz
46.25kg
Zbor
123.33kg
Mașină
98.67kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Arad la Constanţa cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Arad și Constanţa sunt 43.17kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Arad și Constanţa? Luând trenul între Arad și Constanţa veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 80.16kg față de un zbor, 3.08kg față de autobuz și 55.5kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Arad la Constanţa?
Un bilet de tren de la Arad la Constanţa este de 181,77 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 21,60 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Arad la Constanţa?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Arad la Constanţa este de 21,60 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Arad și Constanţa cu tren?
Distanța între Arad și Constanţa este de 616,67 km.
Cât durează călătoria cu tren între Arad și Constanţa?
Călătoria de la Arad la Constanţa durează în medie 9 ore 3 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 ore 55 min..
Ce companii operează de la Arad la Constanţa?
Ruta Arad - Constanţa este acoperită de 2 operator(i). Puteți găsi pe Virail, CFR Calatori, Astra Trans Carpatic și Regio Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Arad la Constanţa?
Ruta de la Arad la Constanţa are în medie 6 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Arad la Constanţa?
Primul tren de la Arad la Constanţa pleacă la orele 00:43. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Arad la Constanţa?
Ultimul tren de la Arad la Constanţa pleacă la orele 16:21. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Arad la Constanţa?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 21,60 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Arad și Constanţa?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Arad și Constanţa este 2 ore 55 min..
Există un tren direct de la Arad la Constanţa?
Da, există un tren direct între Arad și Constanţa.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Arad la Constanţa?
Călătoria cu tren de la Arad la Constanţa creează 43.17kg emisii de CO2.

Treceți local de la Arad

Rute populare

Escapade de weekend de la Arad

Rute internaționale din Arad și zonele din apropiere

Alte destinații de la Arad

Principalele rute spre Constanţa

Rute asemănătoare

Alte rute populare