Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un tren de la Arad până la Constanţa Starting from 92,95 RON

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Constanţa

Descoperă

Călătorie rapidă și ușoară de la Arad la Constanţa cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Arad la Constanţa. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Arad la Constanţa?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Arad la Constanţa costă 92,95 RON. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 143,32 RON pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Arad la Constanţa.Arad la Constanţa transport tren

Cel mai bun preț 106,10 RON
Durata călătoriei 15 h 38 min
Călătorii pe zi 12
Prima plecare 02:24
Ultima plecare 22:50
Distanța 616 km

Prețul biletului Arad - Constanţa în fiecare zi

 
Azi
141,50 RON
Mâine
141,50 RON
În 2 zile
Detalii
În 3 zile
Detalii
În 4 zile
Detalii
În 5 zile
Detalii
În 6 zile
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
12
Transportatori
2
Prețul minim
92,95 RON
Prețul maxim
191,40 RON

Arad - Constanţa

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

141,50 RON

Data
Marți 7 Decembrie 2021
CFR Călători-logo
Aradu Nou - Constanța
20:57 - 16:17
CFR Călători
19h 20min
2 schimbări
CO2: 22.17kg
Cel mai ieftin
CFR Călători-logo
CFR Călători
2 schimbări
Durata: 15 h 53 min
Aradu Nou - Constanța
02:24 - 18:17
141,50 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
2 schimbări
Durata: 4 h 40 min
Aradu Nou - Constanța
22:57 - 18:17
141,50 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
2 schimbări
Durata: 7 h 40 min
Aradu Nou - Constanța
21:05 - 13:25
144,75 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
2 schimbări
Durata: 5 h 30 min
Aradu Nou - Constanța
01:30 - 20:00
144,75 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
1 schimbare
Durata: 15 h 36 min
Arad - Constanța
02:41 - 18:17
145,25 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
1 schimbare
Durata: 9 h 25 min
Arad - Constanța
22:50 - 13:25
145,25 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
2 schimbări
Durata: 8 h 6 min
Aradu Nou - Constanța
19:37 - 11:31
149 RON

Cât durează călătoria de la Arad la Constanţa cu trenul?

Călătoria între Arad și Constanţa cu trenul durează de obicei 15 h 57 min pentru a acoperi o distanță de 616 km. Cea mai scurtă călătorie de la Arad la Constanţa vă va duce 9 h 19 min. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Constanţa, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Când sunt plecările de la Arad la Constanţa?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Arad la Constanţa la 06:34. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 22:50. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Arad la Constanţa?

Veți putea pleca din Arad folosind stații precum Arad și Aradu Nou. Acestea vă conectează cu stații care includ Constanța din Constanţa. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Arad, fie în Constanţa, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Arad la Constanţa?

Veți putea să călătoriți de la Arad la Constanţa folosind companii precum CFR Călători și Astra Trans Carpatic. Împreună, acești furnizori oferă o medie de 12 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 28 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Arad la Constanţa folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 1 legături directe de la Arad la Constanţa în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 11 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.

Inchide

Alăturați-vă listei noastre de așteptare
pentru oferte și reduceri în
Constanţa

  • GetYourGuide 10% reducere

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Booking.com 5% cashback

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

  • Și altele!

143 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.