Gasiți un tren de la Giurgiu până la București

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 16,40 RON
Durata călătoriei 4 h 39 min
Călătorii pe zi 21
Prima plecare 06:00
Ultima plecare 21:09
Distanța 62 km

Bilete de tren ieftine de la Giurgiu pe virail București.

Virail are truc magic pentru a găsi biletele de tren ieftine pentru București. Trebuie doar să introduceți datele călătoriei, apoi setați filtrele de plecare și de preț în funcție de preferințele dumneavoastră. După ce ați ales cele mai bune opțiuni de călătorie pentru trenul de la Giurgiu la București, virail va redirecționa automat la site-ul furnizorului pentru achiziție.

Care este cel mai mic pret pentru bilete de tren către București?

Prețul mediu al biletelor de tren de la Giurgiu la București ultimul de 25,21 RON. Cu toate acestea, va fi capabil de a găsi bilete mai ieftine dacă vă rezervați în avans, sau dacă poate fi flexibil cu datele tale: cele mai ieftine bilete de tren de la Giurgiu pentru a putea fi în jur de București 12,61 RON.

Ce companii pe care le ia de la Giurgiu cu trenul până la București?

Dintre toți partenerii virail, va fi, de asemenea, posibilitatea de a călători cu CFR Călători, servind ruta trenului între Giurgiu și București.

Prețul biletului - în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
Detalii 16,40 RON Detalii 16,40 RON Detalii Detalii Detalii
13,40 RON 13,40 RON Mai mult Mai mult Mai mult Mai mult Mai mult

Trenuri din Giurgiu spre București

Cât timp durează de la Giurgiu la și când București trenurile plece?

Cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 2 h București ultimul, dar, în medie, este nevoie de 4 h 42 min. Primul tren indreptat spre București ultimul la 06:01, în timp ce ultima părăsește Giurgiu la 21:09.

, În care stațiile poate lua trenul spre și în cazul în care va București ultimul ajungeti?

Trenurile spre va pleca de la București ultimul Giurgiu Nord și Giurgiu și va ajunge la București Nord, București Obor și București Băneasa.

Nu uitați să cumpere alimente și băuturi în avans, dacă aveți nevoie de ele: stații de tren nu au întotdeauna magazine, în timp ce la bord s nu cafenele sunt întotdeauna disponibile și de multe ori foarte scumpe

În cazul în care mersul trenurilor nu se încadrează în programul dvs. sau bugetul, autobuzul și carpooling vă poate oferi unele alternative de preț și de timp, fără a schimba în mod substanțial durata călătoriei.