Gasiți un tren de la Giurgiu până la București

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in București

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 14RON
Durata călătoriei 4 h 28 min
Călătorii pe zi 46
Prima plecare: 04:01
Ultima plecare: 18:59
Distanța 62km

Cele mai bune oferte pentru trenul de la Giurgiu la București pe virail.

Virail are truc magic pentru a găsi biletele de tren ieftine pentru București. Trebuie doar să introduceți datele călătoriei, apoi setați filtrele de plecare și de preț în funcție de preferințele dumneavoastră. După ce ați ales cele mai bune opțiuni de călătorie pentru trenul de la Giurgiu la București, virail va redirecționa automat la site-ul furnizorului pentru achiziție.

Ce companii feroviare oferă conexiuni cu trenul de la Giurgiu pentru a București?

Dintre toți partenerii noștri, veți găsi, de asemenea CFR Călători, oferind conexiuni de tren între Giurgiu și București.

Care este cel mai mic pret pentru bilete de tren către București?

Prețul mediu al biletelor de tren de la Giurgiu la București ultimul de 96,30 RON. Cu toate acestea, va fi capabil de a găsi bilete mai ieftine dacă vă rezervați în avans, sau dacă poate fi flexibil cu datele tale: cele mai ieftine bilete de tren de la Giurgiu pentru a putea fi în jur de București 14,00 RON.

Prețul biletului Giurgiu - București în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
15,40 RON14,65 RON13,90 RON Detalii Detalii 14 RON Detalii
Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii 9,51 RON Detalii

Nu uitați să cumpere alimente și băuturi în avans, dacă aveți nevoie de ele: stații de tren nu au întotdeauna magazine, în timp ce la bord s © nu cafenele sunt întotdeauna disponibile și de multe ori foarte scumpe

În cazul în care mersul trenurilor nu se încadrează în programul dvs. sau bugetul, autobuzul și carpooling vă poate oferi unele alternative de preț și de timp, fără a schimba în mod substanțial durata călătoriei.

Stații care servesc linia de cale ferată Giurgiu - București?

Puteți lua trenul spre Giurgiu Nord și Giurgiu la București, care ajunge la București Băneasa, București Obor și București Nord.

Cât timp va dura de la Giurgiu te la cu trenul și București atunci când fac trenurile plece?

Durata medie a călătoriei este 4 ore și 23 minute, dar cele mai rapide conexiuni pe care le duc la 2 ore și 43 minute în București. Primul tren pleacă de la Giurgiu la 04:02, iar ultimul pleacă la 18:06. <

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another