Gasiți un tren de la Cluj-Napoca până la București

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Găsiți bilete de tren ieftine către București

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 26,86 RON
Durata călătoriei 15 h 18 min
Călătorii pe zi 33
Prima plecare 04:12
Ultima plecare 00:16
Distanța 325 km

Comparați cele mai bune preturi de tren de la Cluj-Napoca la București.

Virail are truc magic pentru a găsi biletele de tren ieftine pentru București. Trebuie doar să introduceți datele călătoriei, apoi setați filtrele de plecare și de preț în funcție de preferințele dumneavoastră. După ce ați ales cele mai bune opțiuni de călătorie pentru trenul de la Cluj-Napoca la București, virail va redirecționa automat la site-ul furnizorului pentru achiziție.

Care este prețul biletelor de tren de la Cluj-Napoca la București?

Rezervarea în avans într-adevăr vă permite să salvați niște bani: de fapt, puteți obține bilete de tren ieftine de la Cluj-Napoca la, de asemenea, doar București 26,86 RON, în timp ce prețul mediu este 97,20 RON.

Ce companii deservesc ruta de la Cluj-Napoca la București?

Virail găsește ofertă de la o mulțime de companii feroviare din Europa și în restul lumii. De exemplu, vă arată posibile conexiuni de tren de la Cluj-Napoca la București oferite de CFR Călători.

Prețul biletului - în fiecare zi

367,47 RON 361,87 RON 335,51 RON 236,45 RON 285,42 RON 242,15 RON 140,57 RON
75,52 RON 30,45 RON 75,52 RON 69,43 RON Mai mult Mai mult Mai mult

Trenuri din Cluj-Napoca spre București

Cât timp să aveți nevoie pentru a ajunge cu trenul la București ultimul?

Primul tren spre 04:12 pleacă la ora București ultimul, în timp ce ultimul la 00:16. În medie, călătoria durează 15 h 18 min, dar cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 9 h 2 min București ultimul.

Care sunt stațiile de plecare și de sosire în Cluj-Napoca și București?

Trenurile pleacă Cluj-Napoca din Cluj Napoca Est și Cluj Napoca și să ajungă la București Băneasa, București Nord și București Obor.

Dacă sunt flexibile cu datele de călătorie, luați în considerare întotdeauna că puteți cumpăra bilete de tren extrem de ieftine, dacă evitați deplasările în week-end și, dacă alegeți să călătoriți în timpul sezonului.

În cazul în care mersul trenurilor nu se încadrează în programul dvs. sau bugetul, autobuzul și carpooling vă poate oferi unele alternative de preț și de timp, fără a schimba în mod substanțial durata călătoriei.