Tren Galaţi - București prețuri de la 40,85 lei

Începe de la
40,85 lei

Galaţi la București de la tren

Călătoria de la Galaţi la București de la tren este de 190,5 km și durează 3 ore 40 min.. Există 10 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 04:35 și ultima la 18:01. Este posibil să călătoriți de la Galaţi la București cu tren pentru doar 40,85 lei sau până la 136,52 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 40,85 lei.

Cel mai mic pret40,85 lei
Durata călătoriei3 ore 40 min.
Conexiune pe zi10
Cel mai mic pret40,85 lei
Cel mai mare preț136,52 lei
Prima Plecare04:35
Ultima Plecare18:01
Distanţă190,5 km
PlecareGalaţi
SosireBucurești
TransportatoriRomanian Railways, MAV

Tren Bilete de la Galaţi la Bucharest

Data plecării
miercuri, 28 feb. 2024

Ajungeți de la Galaţi la București cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Galaţi la București? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Galaţi la București, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât costă să ajung de la Galaţi la București cu trenul?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Galaţi la București costă 40,85 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 86,88 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Galaţi la București.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Galaţi la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de tren de la Galaţi la București vă va costa 86,88 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât durează să ajung de la Galaţi la București cu trenul?

Timpul mediul de călătorie este 3 ore 40 min.. Atât durează să traversați 190,5 km de la Galaţi la București. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Galaţi la București ar putea să dureze mai mult de 3 ore 40 min.. Călătoria între Galaţi și București este lungă de vreo 190,5 km și de obicei durează aproximativ 3 ore 40 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 3 ore 19 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Galaţi la București cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Galaţi la București?

Puteți pleca din Galaţi la stații precum . La finalul călătoriei, veți putea sosi în București la următoarele stații: . Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Galaţi și București. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la Galaţi la București au loc în fiecare zi?

În medie, sunt 10 plecări zilnice de la Galaţi la București. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 10 plecări de la Galaţi care merg direct la București. Există 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Galaţi la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Galaţi la Bucharest

Bilete ieftine de tren de la Galaţi la București
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Galaţi la București.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Galaţi la București, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Galaţi la București.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Galaţi la Bucharest

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 5,62 lei la 43,00 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 87% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Galaţi la București

Cele mai ieftine bilete de tren Galaţi - București pot fi găsite până la 15,05 lei dacă aveți noroc sau 40,03 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 55,61 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la București cu trenul

Când călătoriți cu trenul către București, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord MAV de la Galaţi la București
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Galaţi la București cu train.
Facilităţi MAV
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Galaţi la București Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
13.33kg
Autobuz
14.29kg
Zbor
38.1kg
Mașină
30.48kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Galaţi la București cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Galaţi și București sunt 13.33kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Galaţi și București? Luând trenul între Galaţi și București veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 24.77kg față de un zbor, 0.96kg față de autobuz și 17.15kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Galaţi la București?
Un bilet de tren de la Galaţi la București este de 86,88 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 40,85 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Galaţi la București?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Galaţi la București este de 40,85 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Galaţi și București cu tren?
Distanța între Galaţi și București este de 190,5 km.
Cât durează călătoria cu tren între Galaţi și București?
Călătoria de la Galaţi la București durează în medie 3 ore 40 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 3 ore 19 min..
Ce companii operează de la Galaţi la București?
Ruta Galaţi - București este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Romanian Railways și MAV ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Galaţi la București?
Ruta de la Galaţi la București are în medie 10 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Galaţi la București?
Primul tren de la Galaţi la București pleacă la orele 04:35. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Galaţi la București?
Ultimul tren de la Galaţi la București pleacă la orele 18:01. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Galaţi la București?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 40,85 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Galaţi la București?
Există stații 3 de la care puteți pleca de la Galaţi pentru a merge la București. Puteți merge de la Galaţi Casa de Cultură a Sindicatelor, Galati Strada Brailei și Galați Stație de autobuz (Strada Ana Ipătescu) și puteți ajunge la Gara Bucureşti Nord, București Gara Basarab, Bucharest Filaret Bus Station, București Autogara Militari, Henri Coandă International Airport și Bukarest Autogara Rahova.
Câte conexiuni directe merg de la Galaţi la București?
Există în medie 10 de la Galaţi pentru a merge la București.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Galaţi și București?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Galaţi și București este 3 ore 19 min..
Există un tren direct de la Galaţi la București?
Da, există un tren direct între Galaţi și București.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Galaţi la București?
Călătoria cu tren de la Galaţi la București creează 13.33kg emisii de CO2.

Treceți local de la Galaţi

Rute populare

Escapade de weekend de la Galaţi

Rute internaționale din Galaţi și zonele din apropiere

Alte destinații de la Galaţi

Principalele rute spre București

Rute asemănătoare

Alte rute populare