Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un tren de la Timişoara până la București

Starting from
75,60 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

De la 87,70 RON
Transport Tren

Mâine

De la 82,80 RON
Transport Tren

2 Zile

De la 87,70 RON
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in București

Descoperă

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Timişoara la București

Plănuiți să călătoriți de la Timişoara la București? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Timişoara la București?

Când călătoriți de la Timişoara la București, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 97,06 RON. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 75,60 RON, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.Timişoara la București transport tren

Cel mai bun preț 75,60 RON
Durata călătoriei 15 h 19 min
Călătorii pe zi 64
Prima plecare 08:37
Ultima plecare 02:56
Distanța 410 km
Plecare Timişoara
Sosire București
Transportatori Infofer, Autogari, SNCF, CFR Călători, , Astra Trans Carpatic

Prețul biletului Timişoara - București în fiecare zi

 
Azi
87,70 RON
Detalii
92,57 RON
Mâine
87,70 RON
Detalii
107,19 RON
În 2 zile
82,80 RON
30,94 RON
Detalii
În 3 zile
87,70 RON
Detalii
Detalii
În 4 zile
82,80 RON
Detalii
102,32 RON
În 5 zile
77,80 RON
Detalii
102,32 RON
În 6 zile
82,55 RON
Detalii
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
52
Transportatori
2
Prețul minim
75,60 RON
Prețul maxim
199,10 RON

Timişoara - București

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

77,80 RON

Data
Miercuri 25 Mai 2022
CFR Călători-logo
Timișoara Est - București Obor
19:36 - 15:56
CFR Călători
20h 20min
2 schimbări
CO2: 1.18kg
Cel mai ieftin

Cât timp va dura să merg de la Timişoara la București cu trenul?

Călătoria de la Timişoara la București acoperă o distanță de 411 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 15 h 37 min. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 9 h 35 min. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Timişoara la București făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

La ce oră sunt plecările de la Timişoara la București?

Prima călătorie a zilei pornește de la Timişoara la 08:20. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 02:56. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Timişoara și București. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Timişoara laBucurești?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Timişoara de la următoarele stații: Timișoara Nord, Timișoara Est, Timișoara C.E.T., Timișoara Sud și Ronaț Triaj Gr. D. Sosind la București, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: București Băneasa, București Nord și București Obor. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în București.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Timişoara spre București?

Numărul exact al călătoriilor de la Timişoara la București poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 58 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv CFR Călători și Astra Trans Carpatic. În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la 84 plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Timişoara la București. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Timişoara la București variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 4 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 54 călătorii cu una sau mai multe schimbări.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
248 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback