Tren Timişoara - București prețuri de la 68,65 lei

Începe de la
68,65 lei

Timişoara la București de la tren

Călătoria de la Timişoara la București de la tren este de 410,7 km și durează 10 ore 7 min.. Există 5 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 06:04 și ultima la 22:31. Este posibil să călătoriți de la Timişoara la București cu tren pentru doar 68,65 lei sau până la 350,89 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 68,65 lei.

Cel mai mic pret68,65 lei
Durata călătoriei10 ore 7 min.
Conexiune pe zi5
Cel mai mic pret68,65 lei
Cel mai mare preț350,89 lei
Prima Plecare06:04
Ultima Plecare22:31
Distanţă410,7 km
PlecareTimişoara
SosireBucurești
TransportatoriRomanian Railways

Tren Bilete de la Timişoara la Bucharest

Data plecării
miercuri, 28 feb. 2024

Ajungeți de la Timişoara la București cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Timişoara la București? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Timişoara la București, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Timişoara la București?

Când călătoriți de la Timişoara la București, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 220,03 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 68,65 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Timişoara la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 220,03 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Timişoara la București.

Cât de lungă este călătoria de la Timişoara la București cu trenul?

Timpul mediul de călătorie este 10 ore 7 min.. Atât durează să traversați 410,7 km de la Timişoara la București. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Timişoara la București ar putea să dureze mai mult de 10 ore 7 min.. Călătoria între Timişoara și București cu trenul durează de obicei 10 ore 7 min. pentru a acoperi o distanță de 410,7 km. Cea mai scurtă călătorie de la Timişoara la București vă va duce 9 ore 55 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la București, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Timişoara la București?

Prima plecare zilnică de la Timişoara la București este la 06:04, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 22:31. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Timişoara și București. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea. În general, prima plecare a serii din Timişoara va fi la 06:04, iar ultima plecare va fi la 22:31. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Timişoara la București se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Timişoara la București?

Veți putea pleca din Timişoara folosind stații precum . Acestea vă conectează cu stații care includ din București. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Timişoara, fie în București, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii de la Timişoara la București au loc în fiecare zi?

În medie, sunt 5 plecări zilnice de la Timişoara la București. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 5 plecări de la Timişoara care merg direct la București. Există 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Timişoara la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Timişoara la Bucharest

Bilete ieftine de tren de la Timişoara la București
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Timişoara la București.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Timişoara la București, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Timişoara la București.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Timişoara la Bucharest

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 103,40 lei la 191,06 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 46% în călătoria dvs.!

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la București cu trenul

Când călătoriți cu trenul către București, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Timişoara la București Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
28.75kg
Autobuz
30.8kg
Zbor
82.14kg
Mașină
65.71kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Timişoara la București cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Timişoara și București sunt 28.75kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Timişoara și București? Luând trenul între Timişoara și București veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 53.39kg față de un zbor, 2.05kg față de autobuz și 36.96kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Timişoara la București?
Un bilet de tren de la Timişoara la București este de 220,03 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 68,65 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Timişoara la București?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Timişoara la București este de 68,65 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Timişoara și București cu tren?
Distanța între Timişoara și București este de 410,7 km.
Cât durează călătoria cu tren între Timişoara și București?
Călătoria de la Timişoara la București durează în medie 10 ore 7 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 9 ore 55 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Timişoara la București?
Ruta de la Timişoara la București are în medie 5 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Timişoara la București?
Primul tren de la Timişoara la București pleacă la orele 06:04. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Timişoara la București?
Ultimul tren de la Timişoara la București pleacă la orele 22:31. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Timişoara la București?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 68,65 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Timişoara la București?
Există stații 3 de la care puteți pleca de la Timişoara pentru a merge la București. Puteți merge de la Timișoara Splaiul Tudor, Timişoara Calea Stan Vidrighin și Timișoara și puteți ajunge la București Gara Basarab, Henri Coandă International Airport, Bucharest Filaret Bus Station, Gara Bucureşti Nord, București Autogara Militari și Bukarest Autogara Rahova.
Câte conexiuni directe merg de la Timişoara la București?
Există în medie 5 de la Timişoara pentru a merge la București.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Timişoara și București?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Timişoara și București este 9 ore 55 min..
Există un tren direct de la Timişoara la București?
Da, există un tren direct între Timişoara și București.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Timişoara la București?
Călătoria cu tren de la Timişoara la București creează 28.75kg emisii de CO2.

Treceți local de la Timişoara

Rute populare

Escapade de weekend de la Timişoara

Rute internaționale din Timişoara și zonele din apropiere

Alte destinații de la Timişoara

Principalele rute spre București

Rute asemănătoare

Alte rute populare