Gasiți un tren de la Târgu Jiu până la București

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 41 RON
Durata călătoriei 9 h 22 min
Călătorii pe zi 76
Prima plecare: 02:46
Ultima plecare: 01:30
Distanța 233km

bilete de tren ieftine de la Târgu Jiu pe virail București.

Cu virail puteți compara prețurile trenurilor de la Târgu Jiu la o clipire București din ochi. Ceea ce ai nevoie este doar pentru a alege data aveți de gând să plece și, dacă doriți, sortare și filtra rezultatele în preț și timp. Pentru a rezerva călătoria perfectă, virail vă va redirecționa direct la site-ul furnizorului, pentru o achiziție extrem de sigur.

Ce companii deservesc ruta de la Târgu Jiu la București?

Virail colaborează cu mai mult de 200 de parteneri în Europa și în restul lumii, printre care, de asemenea, CFR Călători care deservesc Târgu Jiu ruta trenului -. București <.

Care este prețul biletelor de tren de la Târgu Jiu la București?

În medie, bilete de tren de la Târgu Jiu la 124,93 RON de cost București, dar dacă vă puteți rezerva în prealabil sau alege datele și orele mai puțin populare, ați putea găsi bilete de avion ieftine de tren din 40,95 RON.

Prețul biletului Târgu Jiu - București în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
58,05 RON48,80 RON58,05 RON58,05 RON55,05 RON Detalii Detalii
34,11 RON Detalii Detalii 53,60 RON Detalii Detalii Detalii

Atunci când călătoresc cu trenul, nu uitați să păstrați biletul cu tine: asigurați-vă că pentru a imprima în prealabil sau pentru a descărca versiunea mobilă dacă este permis. <

În cazul în care mersul trenurilor nu se încadrează în programul dvs. sau bugetul, autobuzul și carpooling vă poate oferi unele alternative de preț și de timp, fără a schimba în mod substanțial durata călătoriei.

, În care stațiile poate lua trenul spre și în cazul în care va București ultimul ajungeti?

Trenurile spre pot pleca din București ultimul Ecaterina Teodoroiu și Târgu Jiu și să ajungă la București Băneasa, București Nord și București Obor.

Atunci când sunt frist și ultimele trenuri de la Târgu Jiu la București programată?

În timp ce primul tren spre frunze la 17:07 București ultimul, ultima este programată pentru 22:10. Durata medie a călătoriei este de 11 ore și 36 minute, dar cele mai rapide trenuri pot ajunge să București în 6 ore și 52 minute.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another