Tren Paris - Poitiers prețuri de la 110,43 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi 117,27 lei
Mâine 112,39 lei
2 zile 139,26 lei
3 zile 190,57 lei

Paris la Poitiers cu trenul

Călătoria de la Paris la Poitiers cu trenul este de 294,33 km și durează 1 oră 47 min.. Există 73 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 06:05 și ultima la 21:48. Este posibil să călătoriți de la Paris la Poitiers cu tren pentru doar 110,43 lei sau până la 952,84 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 110,43 lei.

Cel mai mic pret110,43 lei
Durata călătoriei1 oră 47 min.
Conexiune pe zi73
Cel mai mic pret110,43 lei
Cel mai mare preț952,84 lei
Prima Plecare06:05
Ultima Plecare21:48
Distanţă294,33 km
PlecareParis
SosirePoitiers
TransportatoriSNCF, NavetteDetalii

Tren Bilete de la Paris la Poitiers

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Ajungeți de la Paris la Poitiers cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Paris la Poitiers? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Paris la Poitiers?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Paris la Poitiers. Însă în medie veți plăti în jur de 292,20 lei pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 110,43 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Paris la Poitiers. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Paris la Poitiers. Însă în medie veți plăti în jur de 292,20 lei pentru un bilet de tren. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.

Cât durează să ajung de la Paris la Poitiers cu trenul?

Timpul mediul de călătorie este 1 oră 47 min.. Atât durează să traversați 294,33 km de la Paris la Poitiers. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Paris la Poitiers ar putea să dureze mai mult de 1 oră 47 min.. Călătoria între Paris și Poitiers este lungă de vreo 294,33 km și de obicei durează aproximativ 1 oră 47 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 1 oră 16 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Paris la Poitiers cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

La ce oră sunt plecările de la Paris la Poitiers?

În general, prima plecare a zilei din Paris va fi la 06:05, iar ultima plecare va fi la 21:48. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Paris la Poitiers se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor. Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Paris la Poitiers, care de obicei este la 06:05. Ultima plecare programată a serii este în mod normal la 21:48. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Paris la Poitiers?

Puteți pleca din Paris la stații precum Paris - Orly Airport,Paris, Porte Maillot,Paris Montparnasse 3 Vaugirard,Paris Beauvais-Tillé Airport,Paris Gare du Nord,Paris La Défense,Paris Charles de Gaulle Airport Terminal 2C,Paris - Gare De Lyon. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Poitiers la următoarele stații: Rue Jean Bouchet,Gare SNCF LIGUGE,POITIERS. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Paris și Poitiers. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii zilnice există de la Paris la Poitiers?

Veți putea să călătoriți de la Paris la Poitiers folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 73 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Paris la Poitiers folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 63 legături directe de la Paris la Poitiers în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 10 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Paris la Poitiers. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Paris la Poitiers

Bilete ieftine de tren de la Paris la Poitiers
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Paris la Poitiers.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Paris la Poitiers, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Paris la Poitiers.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Paris la Poitiers

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 92,84 lei la 268,75 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 65% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Paris la Poitiers

Cele mai ieftine bilete de tren Paris - Poitiers pot fi găsite până la 105,11 lei dacă aveți noroc sau 141,04 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 207,33 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Poitiers cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Poitiers, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Société Nationale des Chemins de fer Français, sau SNCF, este numele Companiei Naționale a Căilor Ferate Franceze. Explorați frumusețea Franței cu transportul feroviar SNCF și alegeți între trei trenuri SNCF majore - TGV inOui, TER și INTERCITÉS - pentru călătorii pe rute naționale, regionale și locale, inclusiv trenuri de mare viteză care pleacă din gările din Paris. De asemenea, SNCF își propune să revoluționeze călătoriile durabile devenind primul operator neutru din lume din punct de vedere al emisiilor de carbon, oferind acest serviciu ecologic fără costuri suplimentare pasagerilor.

SNCF, compania națională de căi ferate franceză, oferă TER, un serviciu de tren regional cuprinzător. Trenurile TER (Transport Express Regional) conectează orașele și satele din regiunile Franței, oferind transport local navetiștilor și turiștilor în timp ce explorează cultura regională, peisajul și atracțiile prin rețeaua sa vastă de rute regionale. Trenurile TER sunt mai lente decât trenurile de mare viteză, dar oferă o alternativă mai accesibilă și confortabilă pentru călătorii mai scurte în regiuni.

TGV inOui, care înlocuiește serviciile TGV tradiționale prin oferirea unui upgrade contemporan, este un serviciu de tren de mare viteză operat de Căile Ferate Naționale Franceze, SNCF, care facilitează explorarea a aproximativ 50 de destinații din țările vecine, cum ar fi Belgia, Germania și Spania. TGV inOUI este conceput pentru a oferi mai mult confort și flexibilitate călătorilor, cu funcții precum scaune spațioase, Wi-Fi și servicii de catering. Conectează marile orașe din Franța și oferă un mod de călătorie rapid, convenabil și confortabil.

Tipuri de bilete și facilități de la Paris la Poitiers

Comparați diferite tipuri de bilete și facilitățile oferite de TER și TGV inOui atunci când călătoriți de la Paris la Poitiers.

Standard

Biletele de tren TER au un tarif fix „Tarif Normal” și sunt valabile pentru o singură călătorie până la miezul nopții a doua zi după validarea la automatele de ștampilare peron. Unele regiuni pot oferi reduceri în afara orelor de vârf.
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Second Class (The essentials)

Pentru o călătorie practică și accesibilă, TGV INOUI are două tarife pentru biletele de clasa a doua: The Prems Second, o opțiune accesibilă, și The Second, clasa a doua clasică. Ambele pot fi schimbate și rambursate, în anumite condiții. Biletele Prem’s sunt perfecte dacă sunteți în căutarea celor mai mici prețuri, începând de la doar 15 EUR și disponibile pentru rezervare cu până la 4 luni în avans.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

First Class (The comfort)

Biletele de primă clasă vă duc călătoria la următorul nivel, oferind confort sporit și beneficii exclusive, inclusiv opțiunea de a alege locuri în Zona Liniștită. În plus, acest bilet oferă flexibilitate pentru rezervarea dvs. și oferă beneficii suplimentare pentru funcțiile de clasa a doua.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Business Première (The flexibility)

Business Première oferă avantaje premium, cum ar fi schimburi sau rambursări fără costuri și facilități exclusive, inclusiv Wi-Fi avansat și acces la saloanele Grand Voyageur, toate asigurând în același timp flexibilitate în rezervarea dumneavoastră.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Descrierea facilitatii

Aflați mai multe despre diferitele facilități disponibile la bord cu fiecare transportator pe această rută.

power_sockets Prize open icon close icon
Trenurile TER moderne sunt echipate cu prize de curent.
wifi Wifi open icon close icon
Trenurile TER sunt momentan fără servicii WiFi.
luggage Bagaje open icon close icon
Trenurile TER nu au restricții cu privire la dimensiunea bagajelor, atâta timp cât acestea sunt în limitele capacității personale de manipulare și pot încăpea în zonele de bagaje desemnate.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Accès TER' oferă asistență specializată pentru pasagerii cu dizabilități sau cu mobilitate redusă, asigurând o experiență de călătorie fără probleme.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Trenurile TER nu oferă catering la bord; Luați în considerare să vă aduceți băuturi răcoritoare.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Călătoria cu bicicleta în trenurile TER este gratuită, pur și simplu agățați-o sau depozitați-o în zonele desemnate pe principiul primul venit, primul servit, rezervarea nu este disponibilă.
wifi Wifi open icon close icon
Pe trenurile TGV INOUI, bucurați-vă de acces WiFi gratuit pe tot parcursul călătoriei. Indiferent dacă lucrați, răspundeți la e-mailuri sau vă scufundați în hub-ul de divertisment TGV INOUI, noi vă putem acoperi.
quiet_zone Zona de liniste open icon close icon
Cu un bilet Business Première, intră într-un autocar exclusivist conceput pentru confort. Este sanctuarul tău tăcut, ideal atât pentru muncă, cât și pentru relaxare.
power_sockets Prize open icon close icon
Fiecare loc de pe TGV inOUI este plin de putere! Cu o priză la dispoziție, ești mereu încărcat și gata.
luggage Bagaje open icon close icon
În trenurile TGV INOUI, puteți aduce atâtea bagaje cât pot transporta brațele și picioarele, dar nu uitați să vă etichetați corect propriile bagaje. Gențile și obiectele mici sunt cel mai bine depozitate fie la nivelul picioarelor, fie sub scaun; piesele mai grele trebuie plasate într-un colț disponibil al mașinii sau de-a lungul culoarului central al acestuia.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Pentru călătorii cu probleme de mobilitate, TGV INOUI oferă serviciul „Accès Plus”. Aceasta oferă asistență dedicată de la gară direct la locul trenului. Este recomandabil ca pasagerii să contacteze „Accès Plus” după ce și-au asigurat biletele și să se asigure că aranjamentele sunt făcute cu cel puțin 48 de ore înainte de plecarea programată.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Călătorii de pe TGV INOUI pot aștepta cu nerăbdare un sortiment de alimente și băuturi. Serviciul de trenuri prezintă o selecție curată care promite să satisfacă diverse palate.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Rămâi răcoros și confortabil. Toate trenurile TGV inOUI sunt dotate cu aer condiționat, asigurând o călătorie plăcută, indiferent de vremea de afară.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Este necesară rezervarea pentru bicicletele nepliabile (10 EUR) pe anumite trenuri TGV INOUI, bicicletele pliabile sub 130x90cm pot călători ca bagaj de mână pe orice tren TGV INOUI, bicicletele dezasamblate pot fi luate fără rezervare dacă sunt depozitate într-o geantă pentru biciclete sub 130x90cm. Scuterele acvatice sau snowboardurile, trotinetele pliate și instrumentele muzicale pot fi luate ca bagaje de mână dacă sunt într-o cutie de transport sub 130 x 90 cm.
Servicii la bord SNCF, Navette și TER de la Paris la Poitiers
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Paris la Poitiers cu train.
Facilităţi SNCF Navette TER TGV inOui OUIGO
quiet_zone Zona de liniste check cross cross check cross
wifi Wifi check cross check check check
power_sockets Prize check cross check check check
luggage Bagaje check cross check check check
accessibility Accesibilitate check cross cross check cross
food_and_drink Mancare si bautura check cross check check check
air_con Aer condiționat check check cross check cross
bicycle Bicicleta check cross cross check cross
sleeper_couchette Vagon de dormit check cross cross check cross

Paris la Poitiers Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
20.6kg
Autobuz
22.07kg
Zbor
58.87kg
Mașină
47.09kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Paris la Poitiers cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Paris și Poitiers sunt 20.6kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Paris și Poitiers? Luând trenul între Paris și Poitiers veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 38.27kg față de un zbor, 1.47kg față de autobuz și 26.49kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Paris la Poitiers?
Un bilet de tren de la Paris la Poitiers este de 292,20 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 110,43 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Paris la Poitiers?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Paris la Poitiers este de 110,43 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Paris și Poitiers cu tren?
Distanța între Paris și Poitiers este de 294,33 km.
Cât durează călătoria cu tren între Paris și Poitiers?
Călătoria de la Paris la Poitiers durează în medie 1 oră 47 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 oră 16 min..
Ce companii operează de la Paris la Poitiers?
Ruta Paris - Poitiers este acoperită de 4 operator(i). Puteți găsi pe Virail, SNCF, Navette, TER, TGV inOui și OUIGO ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Paris la Poitiers?
Ruta de la Paris la Poitiers are în medie 73 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Paris la Poitiers?
Primul tren de la Paris la Poitiers pleacă la orele 06:05. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Paris la Poitiers?
Ultimul tren de la Paris la Poitiers pleacă la orele 21:48. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Paris la Poitiers?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 110,43 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Paris la Poitiers?
Există în medie 63 de la Paris pentru a merge la Poitiers.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Paris și Poitiers?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Paris și Poitiers este 1 oră 16 min..
Există un tren direct de la Paris la Poitiers?
Da, există un tren direct între Paris și Poitiers.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Paris la Poitiers?
Călătoria cu tren de la Paris la Poitiers creează 20.6kg emisii de CO2.

Treceți local de la Paris

Rute populare

Escapade de weekend de la Paris

Rute internaționale din Paris și zonele din apropiere

Alte destinații de la Paris

Rute asemănătoare

Alte rute populare