Tren Paris - Reims prețuri de la 63,52 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Paris la Reims cu trenul

Călătoria de la Paris la Reims cu trenul este de 130,58 km și durează 1 oră 0 min.. Există 33 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:36 și ultima la 21:44. Este posibil să călătoriți de la Paris la Reims cu tren pentru doar 63,52 lei sau până la 332,27 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 63,52 lei.

Cel mai mic pret63,52 lei
Durata călătoriei1 oră 0 min.
Conexiune pe zi33
Cel mai mic pret63,52 lei
Cel mai mare preț332,27 lei
Prima Plecare00:36
Ultima Plecare21:44
Distanţă130,58 km
PlecareParis
SosireReims
TransportatoriAUTOCAR, CAR FluoDetalii

Tren Bilete de la Paris la Reims

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Paris la Reims

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Paris la Reims. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Paris la Reims?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Paris la Reims. Însă în medie veți plăti în jur de 171,80 lei pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 63,52 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Paris la Reims. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Paris la Reims, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 171,80 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Paris la Reims cu trenul?

Călătoria de la Paris la Reims cu trenul va dura, de obicei, 1 oră 0 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 130,58 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 1 oră 0 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Pentru a ajunge mai repede de la Paris la Reims, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Paris și Reims vor termina călătoria în 0 ore 27 min.. În medie, vă va lua cam 1 oră 0 min. pentru a parcurge 130,58 km între Paris și Reims.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Paris la Reims?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Paris de la următoarele stații: Paris Montparnasse 3 Vaugirard,Paris Beauvais-Tillé Airport,Paris Gare du Nord,Paris Charles de Gaulle Airport Terminal 2C,Paris - Orly Airport,Paris - Gare De Lyon,Paris La Défense,Paris, Porte Maillot. Sosind la Reims, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: REIMS,Champagne - Ardenne TGV. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Reims.

Câte călătorii de la Paris la Reims sunt în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la Paris la Reims folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 33 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Paris la Reims folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 21 legături directe de la Paris la Reims în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 12 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Paris la Reims. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Paris la Reims

Bilete ieftine de tren de la Paris la Reims
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Paris la Reims.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Paris la Reims, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Paris la Reims.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Paris la Reims

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 87,95 lei la 155,14 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 43% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Paris la Reims

Cele mai ieftine bilete de tren Paris - Reims pot fi găsite până la 110,43 lei dacă aveți noroc sau 123,25 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 130,71 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Reims cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Reims, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Société Nationale des Chemins de fer Français, sau SNCF, este numele Companiei Naționale a Căilor Ferate Franceze. Explorați frumusețea Franței cu transportul feroviar SNCF și alegeți între trei trenuri SNCF majore - TGV inOui, TER și INTERCITÉS - pentru călătorii pe rute naționale, regionale și locale, inclusiv trenuri de mare viteză care pleacă din gările din Paris. De asemenea, SNCF își propune să revoluționeze călătoriile durabile devenind primul operator neutru din lume din punct de vedere al emisiilor de carbon, oferind acest serviciu ecologic fără costuri suplimentare pasagerilor.

TGV înseamnă Train à Grande Vitesse, care se traduce printr-un tren de mare viteză. Este un tip de tren de mare viteză care operează în Franța și în alte părți ale Europei. TGV a fost introdus pentru prima dată în 1981 și de atunci a devenit un mod popular de transport pentru călătoriile interne și internaționale. TGV (Train à Grande Vitesse), se referă acum la un tip de tren care poate atinge o viteză de 320 km/h pe liniile de mare viteză din Franța. În Franța și Europa, există două tipuri de TGV operate de SNCF Voyageurs: TGV INOUI, care oferă un nivel mai ridicat de confort, și TGV OUIGO low-cost.

TGV inOui, care înlocuiește serviciile TGV tradiționale prin oferirea unui upgrade contemporan, este un serviciu de tren de mare viteză operat de Căile Ferate Naționale Franceze, SNCF, care facilitează explorarea a aproximativ 50 de destinații din țările vecine, cum ar fi Belgia, Germania și Spania. TGV inOUI este conceput pentru a oferi mai mult confort și flexibilitate călătorilor, cu funcții precum scaune spațioase, Wi-Fi și servicii de catering. Conectează marile orașe din Franța și oferă un mod de călătorie rapid, convenabil și confortabil.

Tipuri de bilete și facilități de la Paris la Reims

Comparați diferite tipuri de bilete și facilitățile oferite de TGV inOui atunci când călătoriți de la Paris la Reims.

Second Class (The essentials)

Pentru o călătorie practică și accesibilă, TGV INOUI are două tarife pentru biletele de clasa a doua: The Prems Second, o opțiune accesibilă, și The Second, clasa a doua clasică. Ambele pot fi schimbate și rambursate, în anumite condiții. Biletele Prem’s sunt perfecte dacă sunteți în căutarea celor mai mici prețuri, începând de la doar 15 EUR și disponibile pentru rezervare cu până la 4 luni în avans.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

First Class (The comfort)

Biletele de primă clasă vă duc călătoria la următorul nivel, oferind confort sporit și beneficii exclusive, inclusiv opțiunea de a alege locuri în Zona Liniștită. În plus, acest bilet oferă flexibilitate pentru rezervarea dvs. și oferă beneficii suplimentare pentru funcțiile de clasa a doua.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Business Première (The flexibility)

Business Première oferă avantaje premium, cum ar fi schimburi sau rambursări fără costuri și facilități exclusive, inclusiv Wi-Fi avansat și acces la saloanele Grand Voyageur, toate asigurând în același timp flexibilitate în rezervarea dumneavoastră.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Descrierea facilitatii

Aflați mai multe despre diferitele facilități disponibile la bord cu fiecare transportator pe această rută.

wifi Wifi open icon close icon
Pe trenurile TGV INOUI, bucurați-vă de acces WiFi gratuit pe tot parcursul călătoriei. Indiferent dacă lucrați, răspundeți la e-mailuri sau vă scufundați în hub-ul de divertisment TGV INOUI, noi vă putem acoperi.
quiet_zone Zona de liniste open icon close icon
Cu un bilet Business Première, intră într-un autocar exclusivist conceput pentru confort. Este sanctuarul tău tăcut, ideal atât pentru muncă, cât și pentru relaxare.
power_sockets Prize open icon close icon
Fiecare loc de pe TGV inOUI este plin de putere! Cu o priză la dispoziție, ești mereu încărcat și gata.
luggage Bagaje open icon close icon
În trenurile TGV INOUI, puteți aduce atâtea bagaje cât pot transporta brațele și picioarele, dar nu uitați să vă etichetați corect propriile bagaje. Gențile și obiectele mici sunt cel mai bine depozitate fie la nivelul picioarelor, fie sub scaun; piesele mai grele trebuie plasate într-un colț disponibil al mașinii sau de-a lungul culoarului central al acestuia.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Pentru călătorii cu probleme de mobilitate, TGV INOUI oferă serviciul „Accès Plus”. Aceasta oferă asistență dedicată de la gară direct la locul trenului. Este recomandabil ca pasagerii să contacteze „Accès Plus” după ce și-au asigurat biletele și să se asigure că aranjamentele sunt făcute cu cel puțin 48 de ore înainte de plecarea programată.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Călătorii de pe TGV INOUI pot aștepta cu nerăbdare un sortiment de alimente și băuturi. Serviciul de trenuri prezintă o selecție curată care promite să satisfacă diverse palate.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Rămâi răcoros și confortabil. Toate trenurile TGV inOUI sunt dotate cu aer condiționat, asigurând o călătorie plăcută, indiferent de vremea de afară.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Este necesară rezervarea pentru bicicletele nepliabile (10 EUR) pe anumite trenuri TGV INOUI, bicicletele pliabile sub 130x90cm pot călători ca bagaj de mână pe orice tren TGV INOUI, bicicletele dezasamblate pot fi luate fără rezervare dacă sunt depozitate într-o geantă pentru biciclete sub 130x90cm. Scuterele acvatice sau snowboardurile, trotinetele pliate și instrumentele muzicale pot fi luate ca bagaje de mână dacă sunt într-o cutie de transport sub 130 x 90 cm.
Servicii la bord AUTOCAR, TGV inOui și SNCF de la Paris la Reims
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Paris la Reims cu train.
Facilităţi AUTOCAR TGV inOui SNCF TGV TER
wifi Wifi check check check check check
power_sockets Prize check check check check check
food_and_drink Mancare si bautura check check check check check
quiet_zone Zona de liniste cross check check check cross
luggage Bagaje cross check check check check
accessibility Accesibilitate cross check check check cross
air_con Aer condiționat cross check check check cross
bicycle Bicicleta cross check check check cross
sleeper_couchette Vagon de dormit cross check check check cross

Paris la Reims Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
9.14kg
Autobuz
9.79kg
Zbor
26.12kg
Mașină
20.89kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Paris la Reims cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Paris și Reims sunt 9.14kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Paris și Reims? Luând trenul între Paris și Reims veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 16.98kg față de un zbor, 0.65kg față de autobuz și 11.75kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Paris la Reims?
Un bilet de tren de la Paris la Reims este de 171,80 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 63,52 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Paris la Reims?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Paris la Reims este de 63,52 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Paris și Reims cu tren?
Distanța între Paris și Reims este de 130,58 km.
Cât durează călătoria cu tren între Paris și Reims?
Călătoria de la Paris la Reims durează în medie 1 oră 0 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 27 min..
Ce companii operează de la Paris la Reims?
Ruta Paris - Reims este acoperită de 6 operator(i). Puteți găsi pe Virail, AUTOCAR, CAR Fluo, TGV inOui, TER Fluo, SNCF, TGV și TER ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Paris la Reims?
Ruta de la Paris la Reims are în medie 33 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Paris la Reims?
Primul tren de la Paris la Reims pleacă la orele 00:36. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Paris la Reims?
Ultimul tren de la Paris la Reims pleacă la orele 21:44. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Paris la Reims?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 63,52 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Paris la Reims?
Există în medie 21 de la Paris pentru a merge la Reims.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Paris și Reims?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Paris și Reims este 0 ore 27 min..
Există un tren direct de la Paris la Reims?
Da, există un tren direct între Paris și Reims.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Paris la Reims?
Călătoria cu tren de la Paris la Reims creează 9.14kg emisii de CO2.

Treceți local de la Paris

Rute populare

Escapade de weekend de la Paris

Rute internaționale din Paris și zonele din apropiere

Alte destinații de la Paris

Rute asemănătoare

Alte rute populare