Tren Paşcani - Vereşti prețuri de la 7,92 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Paşcani la Vereşti cu trenul

Călătoria de la Paşcani la Vereşti cu trenul este de 44,95 km și durează 0 ore 49 min.. Există 20 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 03:38 și ultima la 20:21. Este posibil să călătoriți de la Paşcani la Vereşti cu tren pentru doar 7,92 lei sau până la 36,79 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 7,92 lei.

Cel mai mic pret7,92 lei
Durata călătoriei0 ore 49 min.
Conexiune pe zi20
Cel mai mic pret7,92 lei
Cel mai mare preț36,79 lei
Prima Plecare03:38
Ultima Plecare20:21
Distanţă44,95 km
PlecarePaşcani
SosireVereşti
TransportatoriCFR Calatori

Călătoria dvs. de la Paşcani la Vereşti cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Paşcani la Vereşti. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât costă biletele de tren de la Paşcani la Vereşti?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Paşcani la Vereşti. Însă în medie veți plăti în jur de 13,58 lei pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 7,92 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Paşcani la Vereşti. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Paşcani la Vereşti, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 13,58 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât de lungă este călătoria de la Paşcani la Vereşti cu trenul?

Călătoria de la Paşcani la Vereşti cu trenul va dura, de obicei, 0 ore 49 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 44,95 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 0 ore 49 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Călătoria între Paşcani și Vereşti cu trenul durează de obicei 0 ore 49 min. pentru a acoperi o distanță de 44,95 km. Cea mai scurtă călătorie de la Paşcani la Vereşti vă va duce 0 ore 32 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Vereşti, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Paşcani la Vereşti?

Puteți pleca din Paşcani la stații precum PASCANI. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Vereşti la următoarele stații: . Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Paşcani și Vereşti. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la Paşcani la Vereşti sunt în fiecare zi?

Dacă vreți să ajungeți de la Paşcani la Vereşti, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 20 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 18 călătorii directe între Paşcani și Vereşti. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 2 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Paşcani la Vereşti. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă
Bilete ieftine de tren de la Paşcani la Vereşti
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Paşcani la Vereşti.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Paşcani la Vereşti, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Paşcani la Vereşti.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Paşcani la Vereşti

Cele mai ieftine bilete de tren Paşcani - Vereşti pot fi găsite până la 6,69 lei dacă aveți noroc sau 7,21 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 8,06 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Vereşti cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Vereşti, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Paşcani la Vereşti
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Paşcani la Vereşti cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Paşcani la Vereşti Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
3.15kg
Autobuz
3.37kg
Zbor
8.99kg
Mașină
7.19kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Paşcani la Vereşti cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Paşcani și Vereşti sunt 3.15kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Paşcani și Vereşti? Luând trenul între Paşcani și Vereşti veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 5.84kg față de un zbor, 0.22kg față de autobuz și 4.04kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Paşcani la Vereşti?
Un bilet de tren de la Paşcani la Vereşti este de 13,58 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 7,92 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Paşcani la Vereşti?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Paşcani la Vereşti este de 7,92 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Paşcani și Vereşti cu tren?
Distanța între Paşcani și Vereşti este de 44,95 km.
Cât durează călătoria cu tren între Paşcani și Vereşti?
Călătoria de la Paşcani la Vereşti durează în medie 0 ore 49 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 32 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Paşcani la Vereşti?
Ruta de la Paşcani la Vereşti are în medie 20 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Paşcani la Vereşti?
Primul tren de la Paşcani la Vereşti pleacă la orele 03:38. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Paşcani la Vereşti?
Ultimul tren de la Paşcani la Vereşti pleacă la orele 20:21. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Paşcani la Vereşti?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 7,92 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Paşcani la Vereşti?
Există în medie 18 de la Paşcani pentru a merge la Vereşti.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Paşcani și Vereşti?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Paşcani și Vereşti este 0 ore 32 min..
Există un tren direct de la Paşcani la Vereşti?
Da, există un tren direct între Paşcani și Vereşti.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Paşcani la Vereşti?
Călătoria cu tren de la Paşcani la Vereşti creează 3.15kg emisii de CO2.

Treceți local de la Paşcani

Rute populare

Escapade de weekend de la Paşcani

Rute internaționale din Paşcani și zonele din apropiere

Alte destinații de la Paşcani

Principalele rute spre Vereşti

Rute asemănătoare

Alte rute populare