Tren Ghidigeni - Bacău prețuri de la 17,69 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Ghidigeni la Bacău cu trenul

Călătoria de la Ghidigeni la Bacău cu trenul este de 73,73 km și durează 6 ore 53 min.. Există 13 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 06:27 și ultima la 21:16. Este posibil să călătoriți de la Ghidigeni la Bacău cu tren pentru doar 17,69 lei sau până la 116,59 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 17,69 lei.

Cel mai mic pret17,69 lei
Durata călătoriei6 ore 53 min.
Conexiune pe zi13
Cel mai mic pret17,69 lei
Cel mai mare preț116,59 lei
Prima Plecare06:27
Ultima Plecare21:16
Distanţă73,73 km
PlecareGhidigeni
SosireBacău
Transportatoriinfofer, cfr_c_l_tori
Bilete ieftine de tren de la Ghidigeni la Bacău
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Ghidigeni la Bacău.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Ghidigeni la Bacău, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Ghidigeni la Bacău.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Ghidigeni la Bacău

Cele mai ieftine bilete de tren Ghidigeni - Bacău pot fi găsite până la 22,57 lei dacă aveți noroc sau 43,33 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 59,22 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Bacău cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Bacău, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Ghidigeni la Bacău Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
5.16kg
Autobuz
5.53kg
Zbor
14.75kg
Mașină
11.8kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Ghidigeni la Bacău cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Ghidigeni și Bacău sunt 5.16kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Ghidigeni și Bacău? Luând trenul între Ghidigeni și Bacău veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 9.59kg față de un zbor, 0.37kg față de autobuz și 6.64kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Ghidigeni la Bacău?
Un bilet de tren de la Ghidigeni la Bacău este de 46,62 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 17,69 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Ghidigeni la Bacău?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Ghidigeni la Bacău este de 17,69 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Ghidigeni și Bacău cu tren?
Distanța între Ghidigeni și Bacău este de 73,73 km.
Cât durează călătoria cu tren între Ghidigeni și Bacău?
Călătoria de la Ghidigeni la Bacău durează în medie 6 ore 53 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 ore 53 min..
Ce companii operează de la Ghidigeni la Bacău?
Ruta Ghidigeni - Bacău este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, infofer și cfr_c_l_tori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Ghidigeni la Bacău?
Ruta de la Ghidigeni la Bacău are în medie 13 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Ghidigeni la Bacău?
Primul tren de la Ghidigeni la Bacău pleacă la orele 06:27. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Ghidigeni la Bacău?
Ultimul tren de la Ghidigeni la Bacău pleacă la orele 21:16. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Ghidigeni la Bacău?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 17,69 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Ghidigeni și Bacău?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Ghidigeni și Bacău este 2 ore 53 min..
Există un tren direct de la Ghidigeni la Bacău?
Da, există un tren direct între Ghidigeni și Bacău.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Ghidigeni la Bacău?
Călătoria cu tren de la Ghidigeni la Bacău creează 5.16kg emisii de CO2.

Treceți local de la Ghidigeni

Rute populare

Escapade de weekend de la Ghidigeni

Rute internaționale din Ghidigeni și zonele din apropiere

Alte destinații de la Ghidigeni

Principalele rute spre Bacău

Alte rute populare