Tren Moldoveni - Bacău prețuri de la 47,06 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Moldoveni la Bacău cu trenul

Călătoria de la Moldoveni la Bacău cu trenul este de 31,38 km și durează 8 ore 35 min.. Există 15 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 04:48 și ultima la 22:10. Este posibil să călătoriți de la Moldoveni la Bacău cu tren pentru doar 47,06 lei sau până la 87,03 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 47,06 lei.

Cel mai mic pret47,06 lei
Durata călătoriei8 ore 35 min.
Conexiune pe zi15
Cel mai mic pret47,06 lei
Cel mai mare preț87,03 lei
Prima Plecare04:48
Ultima Plecare22:10
Distanţă31,38 km
PlecareMoldoveni
SosireBacău
Transportatoricfr_c_l_tori, CFR CalatoriDetalii
Bilete ieftine de tren de la Moldoveni la Bacău
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Moldoveni la Bacău.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Moldoveni la Bacău, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Moldoveni la Bacău.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Moldoveni la Bacău

Cele mai ieftine bilete de tren Moldoveni - Bacău pot fi găsite până la 22,87 lei dacă aveți noroc sau 57,21 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 95,77 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Bacău cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Bacău, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Servicii la bord CFR Calatori de la Moldoveni la Bacău
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Moldoveni la Bacău cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Moldoveni la Bacău Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
2.2kg
Autobuz
2.35kg
Zbor
6.28kg
Mașină
5.02kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Moldoveni la Bacău cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Moldoveni și Bacău sunt 2.2kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Moldoveni și Bacău? Luând trenul între Moldoveni și Bacău veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 4.08kg față de un zbor, 0.15kg față de autobuz și 2.82kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Moldoveni la Bacău?
Un bilet de tren de la Moldoveni la Bacău este de 69,97 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 47,06 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Moldoveni la Bacău?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Moldoveni la Bacău este de 47,06 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Moldoveni și Bacău cu tren?
Distanța între Moldoveni și Bacău este de 31,38 km.
Cât durează călătoria cu tren între Moldoveni și Bacău?
Călătoria de la Moldoveni la Bacău durează în medie 8 ore 35 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 5 ore 18 min..
Ce companii operează de la Moldoveni la Bacău?
Ruta Moldoveni - Bacău este acoperită de 4 operator(i). Puteți găsi pe Virail, cfr_c_l_tori, CFR Calatori, regio_c_l_tori, transferoviar_c_l_tori și infofer ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Moldoveni la Bacău?
Ruta de la Moldoveni la Bacău are în medie 15 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Moldoveni la Bacău?
Primul tren de la Moldoveni la Bacău pleacă la orele 04:48. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Moldoveni la Bacău?
Ultimul tren de la Moldoveni la Bacău pleacă la orele 22:10. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Moldoveni la Bacău?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 47,06 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Moldoveni și Bacău?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Moldoveni și Bacău este 5 ore 18 min..
Există un tren direct de la Moldoveni la Bacău?
Da, există un tren direct între Moldoveni și Bacău.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Moldoveni la Bacău?
Călătoria cu tren de la Moldoveni la Bacău creează 2.2kg emisii de CO2.

Treceți local de la Moldoveni

Rute populare

Escapade de weekend de la Moldoveni

Rute internaționale din Moldoveni și zonele din apropiere

Alte destinații de la Moldoveni

Principalele rute spre Bacău

Rute asemănătoare

Alte rute populare