Tren Galaţi - Vereşti prețuri de la 18,81 lei

20.04.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com
Începe de la
18,81 lei

Galaţi la Vereşti cu trenul

Călătoria de la Galaţi la Vereşti cu trenul este de 269,46 km și durează 8 ore 9 min.. Există 12 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 04:20 și ultima la 19:50. Este posibil să călătoriți de la Galaţi la Vereşti cu tren pentru doar 18,81 lei sau până la 136,67 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 18,81 lei.

Cel mai mic pret18,81 lei
Durata călătoriei8 ore 9 min.
Conexiune pe zi12
Cel mai mic pret18,81 lei
Cel mai mare preț136,67 lei
Prima Plecare04:20
Ultima Plecare19:50
Distanţă269,46 km
PlecareGalaţi
SosireVereşti
TransportatoriCFR Calatori, Transferoviar Calatori

Tren Bilete de la Galaţi la Vereşti

Data plecării
sâmbătă, 20 apr. 2024

Călătoria dvs. de la Galaţi la Vereşti cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Galaţi la Vereşti? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Galaţi la Vereşti, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât costă să ajung de la Galaţi la Vereşti cu trenul?

Când călătoriți de la Galaţi la Vereşti, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 84,97 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 18,81 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Galaţi la Vereşti. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 84,97 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Galaţi la Vereşti.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Galaţi la Vereşti cu trenul?

Timpul mediul de călătorie este 8 ore 9 min.. Atât durează să traversați 269,46 km de la Galaţi la Vereşti. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Galaţi la Vereşti ar putea să dureze mai mult de 8 ore 9 min.. Călătoria între Galaţi și Vereşti este lungă de vreo 269,46 km și de obicei durează aproximativ 8 ore 9 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 6 ore 17 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Galaţi la Vereşti cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Galaţi la Vereşti?

Veți putea pleca din Galaţi folosind stații precum Galati Strada Brailei,Galati (ro),Galaţi, Casa de Cultură a Sindicatelor. Acestea vă conectează cu stații care includ din Vereşti. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Galaţi, fie în Vereşti, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Galaţi spre Vereşti?

Ruta de la Galaţi la Vereşti este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Galaţi de 12 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Galaţi la Vereşti, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 1 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 11 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Galaţi la Vereşti. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Galaţi la Vereşti

Bilete ieftine de tren de la Galaţi la Vereşti
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Galaţi la Vereşti.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Galaţi la Vereşti, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Galaţi la Vereşti.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Galaţi la Vereşti

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Galaţi la Vereşti

Cele mai ieftine bilete de tren Galaţi - Vereşti pot fi găsite până la 16,47 lei dacă aveți noroc sau 33,10 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 53,21 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Vereşti cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Vereşti, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Servicii la bord CFR Calatori și Transferoviar Calatori de la Galaţi la Vereşti
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Galaţi la Vereşti cu train.
Facilităţi CFR Calatori Transferoviar Calatori
quiet_zone Zona de liniste check cross
wifi Wifi check cross
power_sockets Prize check cross
luggage Bagaje check check
accessibility Accesibilitate check cross
food_and_drink Mancare si bautura check check
air_con Aer condiționat check cross
bicycle Bicicleta check check
sleeper_couchette Vagon de dormit check check

Galaţi la Vereşti Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
18.86kg
Autobuz
20.21kg
Zbor
53.89kg
Mașină
43.11kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Galaţi la Vereşti cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Galaţi și Vereşti sunt 18.86kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Galaţi și Vereşti? Luând trenul între Galaţi și Vereşti veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 35.03kg față de un zbor, 1.35kg față de autobuz și 24.25kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Galaţi la Vereşti?
Un bilet de tren de la Galaţi la Vereşti este de 84,97 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 18,81 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Galaţi la Vereşti?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Galaţi la Vereşti este de 18,81 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Galaţi și Vereşti cu tren?
Distanța între Galaţi și Vereşti este de 269,46 km.
Cât durează călătoria cu tren între Galaţi și Vereşti?
Călătoria de la Galaţi la Vereşti durează în medie 8 ore 9 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 6 ore 17 min..
Ce companii operează de la Galaţi la Vereşti?
Ruta Galaţi - Vereşti este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, CFR Calatori și Transferoviar Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Galaţi la Vereşti?
Ruta de la Galaţi la Vereşti are în medie 12 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Galaţi la Vereşti?
Primul tren de la Galaţi la Vereşti pleacă la orele 04:20. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Galaţi la Vereşti?
Ultimul tren de la Galaţi la Vereşti pleacă la orele 19:50. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Galaţi la Vereşti?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 18,81 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Galaţi la Vereşti?
Există în medie 1 de la Galaţi pentru a merge la Vereşti.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Galaţi și Vereşti?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Galaţi și Vereşti este 6 ore 17 min..
Există un tren direct de la Galaţi la Vereşti?
Da, există un tren direct între Galaţi și Vereşti.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Galaţi la Vereşti?
Călătoria cu tren de la Galaţi la Vereşti creează 18.86kg emisii de CO2.

Treceți local de la Galaţi

Rute populare

Escapade de weekend de la Galaţi

Rute internaționale din Galaţi și zonele din apropiere

Alte destinații de la Galaţi

Principalele rute spre Vereşti

Rute asemănătoare

Alte rute populare