Tren Braşov - Piatra Neamţ prețuri de la 62,06 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi 124,16 lei
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Braşov la Piatra Neamţ cu trenul

Călătoria de la Braşov la Piatra Neamţ cu trenul este de 151,84 km și durează 9 ore 3 min.. Există 4 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 09:15 și ultima la 14:49. Este posibil să călătoriți de la Braşov la Piatra Neamţ cu tren pentru doar 62,06 lei sau până la 162,23 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 62,06 lei.

Cel mai mic pret62,06 lei
Durata călătoriei9 ore 3 min.
Conexiune pe zi4
Cel mai mic pret62,06 lei
Cel mai mare preț162,23 lei
Prima Plecare09:15
Ultima Plecare14:49
Distanţă151,84 km
PlecareBraşov
SosirePiatra Neamţ
TransportatoriRomanian Railways

Tren Bilete de la Braşov la Piatra Neamţ

Data plecării
marți, 25 iun. 2024

Călătoria dvs. de la Braşov la Piatra Neamţ cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Braşov la Piatra Neamţ? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Braşov la Piatra Neamţ, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Braşov la Piatra Neamţ?

Când călătoriți de la Braşov la Piatra Neamţ, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 107,06 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 62,06 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Braşov la Piatra Neamţ. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de tren de la Braşov la Piatra Neamţ vă va costa 107,06 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât durează călătoria de la Braşov la Piatra Neamţ cu trenul?

Distanța dintre Braşov și Piatra Neamţ este aproximativ 151,84 km. În general, va dura în jur de 9 ore 3 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Călătoria între Braşov și Piatra Neamţ este lungă de vreo 151,84 km și de obicei durează aproximativ 9 ore 3 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 8 ore 8 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Braşov la Piatra Neamţ cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Braşov la Piatra Neamţ?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Braşov la Piatra Neamţ, care de obicei este la 09:15. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 14:49. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului. Prima călătorie a serii pleacă de la Braşov la 09:15. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la 14:49. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Braşov și Piatra Neamţ. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Când călătoresc de la Braşov la Piatra Neamţ cu trenul, ce stații pot să folosesc?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Braşov și Piatra Neamţ. Vă puteți începe călătoria în Braşov la stații precum Brasov, Gara,Brașov, Autogara Bartolomeu,Brasov - Stadium. Acestea se leagă de stații care includ Piatra Neamţ,Piatra Neamt (Romania) din Piatra Neamţ. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Braşov la Piatra Neamţ.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Braşov la Piatra Neamţ?

În medie, sunt 4 plecări zilnice de la Braşov la Piatra Neamţ. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 0 plecări de la Braşov care merg direct la Piatra Neamţ. Există 4 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Braşov la Piatra Neamţ. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Braşov la Piatra Neamţ

Bilete ieftine de tren de la Braşov la Piatra Neamţ
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Braşov la Piatra Neamţ.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Braşov la Piatra Neamţ, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Braşov la Piatra Neamţ.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Braşov la Piatra Neamţ

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Piatra Neamţ cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Piatra Neamţ, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Braşov la Piatra Neamţ Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
10.63kg
Autobuz
11.39kg
Zbor
30.37kg
Mașină
24.29kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Braşov la Piatra Neamţ cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Braşov și Piatra Neamţ sunt 10.63kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Braşov și Piatra Neamţ? Luând trenul între Braşov și Piatra Neamţ veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 19.74kg față de un zbor, 0.76kg față de autobuz și 13.66kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Braşov la Piatra Neamţ?
Un bilet de tren de la Braşov la Piatra Neamţ este de 107,06 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 62,06 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Braşov la Piatra Neamţ?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Braşov la Piatra Neamţ este de 62,06 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Braşov și Piatra Neamţ cu tren?
Distanța între Braşov și Piatra Neamţ este de 151,84 km.
Cât durează călătoria cu tren între Braşov și Piatra Neamţ?
Călătoria de la Braşov la Piatra Neamţ durează în medie 9 ore 3 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 8 ore 8 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Braşov la Piatra Neamţ?
Ruta de la Braşov la Piatra Neamţ are în medie 4 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Braşov la Piatra Neamţ?
Primul tren de la Braşov la Piatra Neamţ pleacă la orele 09:15. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Braşov la Piatra Neamţ?
Ultimul tren de la Braşov la Piatra Neamţ pleacă la orele 14:49. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Braşov la Piatra Neamţ?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 62,06 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Braşov și Piatra Neamţ?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Braşov și Piatra Neamţ este 8 ore 8 min..
Există un tren direct de la Braşov la Piatra Neamţ?
Da, există un tren direct între Braşov și Piatra Neamţ.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Braşov la Piatra Neamţ?
Călătoria cu tren de la Braşov la Piatra Neamţ creează 10.63kg emisii de CO2.

Treceți local de la Braşov

Rute populare

Escapade de weekend de la Braşov

Rute internaționale din Braşov și zonele din apropiere

Alte destinații de la Braşov

Principalele rute spre Piatra Neamţ

Rute asemănătoare

Alte rute populare