Tren Gălăţeni - Oradea prețuri de la 86,59 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Gălăţeni la Oradea cu trenul

Călătoria de la Gălăţeni la Oradea cu trenul este de 413,88 km și durează 16 ore 43 min.. Există 29 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 05:01 și ultima la 22:39. Este posibil să călătoriți de la Gălăţeni la Oradea cu tren pentru doar 86,59 lei sau până la 123,62 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 86,59 lei.

Cel mai mic pret86,59 lei
Durata călătoriei16 ore 43 min.
Conexiune pe zi29
Cel mai mic pret86,59 lei
Cel mai mare preț123,62 lei
Prima Plecare05:01
Ultima Plecare22:39
Distanţă413,88 km
PlecareGălăţeni
SosireOradea
Transportatoriinfofer
Bilete ieftine de tren de la Gălăţeni la Oradea
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Gălăţeni la Oradea.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Gălăţeni la Oradea, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Gălăţeni la Oradea.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Oradea cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Oradea, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Gălăţeni la Oradea Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
28.97kg
Autobuz
31.04kg
Zbor
82.78kg
Mașină
66.22kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Gălăţeni la Oradea cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Gălăţeni și Oradea sunt 28.97kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Gălăţeni și Oradea? Luând trenul între Gălăţeni și Oradea veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 53.81kg față de un zbor, 2.07kg față de autobuz și 37.25kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Gălăţeni la Oradea?
Un bilet de tren de la Gălăţeni la Oradea este de 101,29 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 86,59 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Gălăţeni la Oradea?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Gălăţeni la Oradea este de 86,59 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Gălăţeni și Oradea cu tren?
Distanța între Gălăţeni și Oradea este de 413,88 km.
Cât durează călătoria cu tren între Gălăţeni și Oradea?
Călătoria de la Gălăţeni la Oradea durează în medie 16 ore 43 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 13 ore 0 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Gălăţeni la Oradea?
Ruta de la Gălăţeni la Oradea are în medie 29 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Gălăţeni la Oradea?
Primul tren de la Gălăţeni la Oradea pleacă la orele 05:01. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Gălăţeni la Oradea?
Ultimul tren de la Gălăţeni la Oradea pleacă la orele 22:39. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Gălăţeni la Oradea?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 86,59 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Gălăţeni și Oradea?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Gălăţeni și Oradea este 13 ore 0 min..
Există un tren direct de la Gălăţeni la Oradea?
Da, există un tren direct între Gălăţeni și Oradea.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Gălăţeni la Oradea?
Călătoria cu tren de la Gălăţeni la Oradea creează 28.97kg emisii de CO2.

Treceți local de la Gălăţeni

Rute populare

Escapade de weekend de la Gălăţeni

Rute internaționale din Gălăţeni și zonele din apropiere

Alte destinații de la Gălăţeni

Principalele rute spre Oradea

Rute asemănătoare

Alte rute populare