Train Illustration

Gasiți un tren de la Suceava până la Braşov

Starting from
22 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

De la 94,40 RON
Transport Tren

Mâine

De la 94,40 RON
Transport Tren

2 Zile

De la 88,90 RON

Călătoria dvs. de la Suceava la Braşov cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Suceava la Braşov? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Suceava la Braşov?

În medie, un bilet de tren de la Suceava la Braşov vă va costa 122,05 RON. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 22 RON. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.Suceava la Braşov transport tren

Cel mai bun preț 83,35 RON
Durata călătoriei 10 h 57 min
Călătorii pe zi 66
Prima plecare 07:42
Ultima plecare 02:30
Distanța 226 km
Plecare Suceava
Sosire Braşov
Transportatori Infofer, Autogari, CFR Călători,

Prețul biletului Suceava - Braşov în fiecare zi

 
Azi
94,40 RON
Detalii
Mâine
94,40 RON
38,98 RON
În 2 zile
94,40 RON
43,85 RON
În 3 zile
88,90 RON
Detalii
În 4 zile
94,40 RON
63,34 RON
În 5 zile
83,35 RON
Detalii
În 6 zile
Detalii
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
65
Transportatori
3
Prețul minim
22 RON
Prețul maxim
161,30 RON

Suceava - Braşov

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

83,35 RON

Data
Luni 22 August 2022
CFR Călători-logo
Bănești Suceava hc - Dârste
12:43 - 21:55
CFR Călători
9h 12min
3 schimbări
CO2: 0.65kg
Cel mai ieftin

Cât durează călătoria de la Suceava la Braşov cu trenul?

Călătoria între Suceava și Braşov cu trenul durează de obicei 10 h 59 min pentru a acoperi o distanță de 227 km. Cea mai scurtă călătorie de la Suceava la Braşov vă va duce 7 h 58 min. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Braşov, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

În ce moment al zilei pot călători de la Suceava la Braşov?

Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Suceava la Braşov la 04:11. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la 02:30. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Când călătoresc de la Suceava la Braşov cu trenul, ce stații pot să folosesc?

Veți putea pleca din Suceava folosind stații precum Bănești Suceava hc, Suceava Vest, Suceava Nord și Suceava. Acestea vă conectează cu stații care includ Dârste, Bartolomeu și Brașov din Braşov. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Suceava, fie în Braşov, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Suceava spre Braşov?

Ruta de la Suceava la Braşov este deservită de furnizori care includ Infofer, CFR Călători și . De la această listă de furnizori de transport, există până la 85 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Suceava de 66 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Suceava la Braşov, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 66 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
129 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback