Tren Iaşi - Braşov prețuri de la 126,31 lei

20.04.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com
Începe de la
126,31 lei

Iaşi la Braşov cu trenul

Călătoria de la Iaşi la Braşov cu trenul este de 227,98 km și durează 8 ore 23 min.. Există 4 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 06:20 și ultima la 23:28. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Braşov cu tren pentru doar 126,31 lei sau până la 341,21 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 126,31 lei.

Cel mai mic pret126,31 lei
Durata călătoriei8 ore 23 min.
Conexiune pe zi4
Cel mai mic pret126,31 lei
Cel mai mare preț341,21 lei
Prima Plecare06:20
Ultima Plecare23:28
Distanţă227,98 km
PlecareIaşi
SosireBraşov
TransportatoriRomanian Railways

Tren Bilete de la Iași la Braşov

Data plecării
sâmbătă, 20 apr. 2024

Călătoria de la Iaşi la Braşov cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Iaşi la Braşov? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Iaşi la Braşov?

Prețurile biletelor de tren de la Iaşi la Braşov variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Iaşi la Braşov vor costa 126,31 lei. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 254,73 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Braşov. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de tren de la Iaşi la Braşov variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 254,73 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât durează să ajung de la Iaşi la Braşov cu trenul?

Călătoria de la Iaşi la Braşov cu trenul va dura, de obicei, 8 ore 23 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 227,98 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 8 ore 23 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Pentru a ajunge mai repede de la Iaşi la Braşov, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Iaşi și Braşov vor termina călătoria în 6 ore 43 min.. În medie, vă va lua cam 8 ore 23 min. pentru a parcurge 227,98 km între Iaşi și Braşov.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Iaşi la Braşov?

Prima călătorie a zilei pornește de la Iaşi la 06:20. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 23:28. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Iaşi și Braşov. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță. În general, prima plecare a serii din Iaşi va fi la 06:20, iar ultima plecare va fi la 23:28. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Iaşi la Braşov se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Iaşi laBraşov?

În Iaşi, stațiile de plecare includ Iași, Billa. Când veți sosi în Braşov, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Brasov - Stadium,Brasov, Gara,Brașov, Autogara Bartolomeu. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Iaşi la Braşov?

Numărul exact al călătoriilor de la Iaşi la Braşov poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 4 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Iaşi la Braşov. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Iaşi la Braşov variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 1 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 3 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Braşov. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iași la Braşov

Bilete ieftine de tren de la Iaşi la Braşov
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Braşov.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Braşov, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Braşov.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iași la Braşov

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 5,37 lei la 67,68 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 92% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Iaşi la Braşov

Cele mai ieftine bilete de tren Iaşi - Braşov pot fi găsite până la 7,18 lei dacă aveți noroc sau 40,78 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 135,40 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Braşov cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Braşov, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Iaşi la Braşov Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
15.96kg
Autobuz
17.1kg
Zbor
45.6kg
Mașină
36.48kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Iaşi la Braşov cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Iaşi și Braşov sunt 15.96kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Iaşi și Braşov? Luând trenul între Iaşi și Braşov veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 29.64kg față de un zbor, 1.14kg față de autobuz și 20.52kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Iaşi la Braşov?
Un bilet de tren de la Iaşi la Braşov este de 254,73 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 126,31 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Iaşi la Braşov?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Iaşi la Braşov este de 126,31 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Braşov cu tren?
Distanța între Iaşi și Braşov este de 227,98 km.
Cât durează călătoria cu tren între Iaşi și Braşov?
Călătoria de la Iaşi la Braşov durează în medie 8 ore 23 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 6 ore 43 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Iaşi la Braşov?
Ruta de la Iaşi la Braşov are în medie 4 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Iaşi la Braşov?
Primul tren de la Iaşi la Braşov pleacă la orele 06:20. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Iaşi la Braşov?
Ultimul tren de la Iaşi la Braşov pleacă la orele 23:28. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Braşov?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 126,31 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Iaşi la Braşov?
Există în medie 1 de la Iaşi pentru a merge la Braşov.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Iaşi și Braşov?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Iaşi și Braşov este 6 ore 43 min..
Există un tren direct de la Iaşi la Braşov?
Da, există un tren direct între Iaşi și Braşov.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Iaşi la Braşov?
Călătoria cu tren de la Iaşi la Braşov creează 15.96kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Braşov

Rute asemănătoare

Alte rute populare