Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un tren de la Iaşi până la Braşov

Starting from
65,55 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

De la 73,65 RON
Transport Tren

Mâine

De la 73,65 RON
Transport Tren

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Braşov

Descoperă

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Iaşi la Braşov

Plănuiți să călătoriți de la Iaşi la Braşov? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Iaşi la Braşov?

Când călătoriți de la Iaşi la Braşov, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 95,50 RON. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 65,55 RON, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.Iaşi la Braşov transport tren

Cel mai bun preț 65,55 RON
Durata călătoriei 10 h 36 min
Călătorii pe zi 55
Prima plecare 08:05
Ultima plecare 02:30
Distanța 228 km
Plecare Iaşi
Sosire Braşov
Transportatori Infofer, Autogari, RegioTrans, CFR Călători, , Regio Călători

Prețul biletului Iaşi - Braşov în fiecare zi

 
Azi
73,65 RON
53,60 RON
Mâine
73,65 RON
53,60 RON
În 2 zile
73,65 RON
73,08 RON
În 3 zile
Detalii
Detalii
În 4 zile
65,55 RON
Detalii
În 5 zile
73,65 RON
Detalii
În 6 zile
Detalii
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
46
Transportatori
2
Prețul minim
65,55 RON
Prețul maxim
147,90 RON

Iaşi - Braşov

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

65,55 RON

Data
Vineri 8 Iulie 2022
CFR Călători-logo
Iași - Brașov
12:51 - 00:14
CFR Călători
11h 23min
2 schimbări
CO2: 0.65kg
Cel mai ieftin

Cât timp va dura să merg de la Iaşi la Braşov cu trenul?

Călătoria între Iaşi și Braşov este lungă de vreo 228 km și de obicei durează aproximativ 10 h 24 min. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 7 h 37 min. Dacă încercați să ajungeți de la Iaşi la Braşov cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Iaşi la Braşov?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Iaşi la Braşov, care de obicei este la 08:05. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 02:30. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Când călătoresc de la Iaşi la Braşov cu trenul, ce stații pot să folosesc?

Puteți pleca din Iaşi la stații precum Nicolina, Iași și Remiza T. Socola H. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Braşov la următoarele stații: Brașov, Dârste și Bartolomeu. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Iaşi și Braşov. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la Iaşi la Braşov sunt în fiecare zi?

Numărul exact al călătoriilor de la Iaşi la Braşov poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 51 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv CFR Călători și Regio Călători. În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la 62 plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Iaşi la Braşov. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Iaşi la Braşov variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 1 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 50 călătorii cu una sau mai multe schimbări.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
150 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback