Tren Timişoara - Braşov prețuri de la 99,97 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi 148,40 lei
Mâine Mai mult
2 zile 99,97 lei
3 zile 141,46 lei

Timişoara la Braşov cu trenul

Călătoria de la Timişoara la Braşov cu trenul este de 340,72 km și durează 13 ore 6 min.. Există 5 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 06:16 și ultima la 23:15. Este posibil să călătoriți de la Timişoara la Braşov cu tren pentru doar 99,97 lei sau până la 350,35 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 99,97 lei.

Cel mai mic pret99,97 lei
Durata călătoriei13 ore 6 min.
Conexiune pe zi5
Cel mai mic pret99,97 lei
Cel mai mare preț350,35 lei
Prima Plecare06:16
Ultima Plecare23:15
Distanţă340,72 km
PlecareTimişoara
SosireBraşov
TransportatoriRomanian Railways

Tren Bilete de la Timişoara la Braşov

Data plecării
marți, 25 iun. 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Timişoara la Braşov

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Timişoara la Braşov? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Timişoara la Braşov, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Timişoara la Braşov?

Prețurile biletelor de tren de la Timişoara la Braşov variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Timişoara la Braşov vor costa 99,97 lei. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 202,49 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Timişoara la Braşov. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de tren de la Timişoara la Braşov variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 202,49 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât durează să ajung de la Timişoara la Braşov cu trenul?

Distanța dintre Timişoara și Braşov este aproximativ 340,72 km. În general, va dura în jur de 13 ore 6 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Pentru a ajunge mai repede de la Timişoara la Braşov, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Timişoara și Braşov vor termina călătoria în 10 ore 26 min.. În medie, vă va lua cam 13 ore 6 min. pentru a parcurge 340,72 km între Timişoara și Braşov.

La ce oră sunt plecările de la Timişoara la Braşov?

În general, prima plecare a zilei din Timişoara va fi la 06:16, iar ultima plecare va fi la 23:15. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Timişoara la Braşov se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor. Prima călătorie a serii pleacă de la Timişoara la 06:16. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la 23:15. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Timişoara și Braşov. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Timişoara laBraşov?

În Timişoara, stațiile de plecare includ Metro,Timişoara, Calea Stan Vidrighin,Timișoara Gazprom,Timișoara, Gara Timisoara Nord,TIMISOARA. Când veți sosi în Braşov, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Brasov - Stadium,Brasov, Gara,Brașov, Autogara Bartolomeu. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Timişoara la Braşov?

Numărul exact al călătoriilor de la Timişoara la Braşov poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 5 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Timişoara la Braşov. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Timişoara la Braşov variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 0 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 5 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Timişoara la Braşov. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Timişoara la Braşov

Bilete ieftine de tren de la Timişoara la Braşov
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Timişoara la Braşov.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Timişoara la Braşov, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Timişoara la Braşov.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Timişoara la Braşov

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Timişoara la Braşov

Cele mai ieftine bilete de tren Timişoara - Braşov pot fi găsite până la 70,22 lei dacă aveți noroc sau 97,54 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 176,74 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Braşov cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Braşov, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Timişoara la Braşov Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
23.85kg
Autobuz
25.55kg
Zbor
68.14kg
Mașină
54.51kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Timişoara la Braşov cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Timişoara și Braşov sunt 23.85kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Timişoara și Braşov? Luând trenul între Timişoara și Braşov veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 44.29kg față de un zbor, 1.7kg față de autobuz și 30.66kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Timişoara la Braşov?
Un bilet de tren de la Timişoara la Braşov este de 202,49 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 99,97 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Timişoara la Braşov?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Timişoara la Braşov este de 99,97 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Timişoara și Braşov cu tren?
Distanța între Timişoara și Braşov este de 340,72 km.
Cât durează călătoria cu tren între Timişoara și Braşov?
Călătoria de la Timişoara la Braşov durează în medie 13 ore 6 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 10 ore 26 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Timişoara la Braşov?
Ruta de la Timişoara la Braşov are în medie 5 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Timişoara la Braşov?
Primul tren de la Timişoara la Braşov pleacă la orele 06:16. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Timişoara la Braşov?
Ultimul tren de la Timişoara la Braşov pleacă la orele 23:15. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Timişoara la Braşov?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 99,97 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Timişoara și Braşov?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Timişoara și Braşov este 10 ore 26 min..
Există un tren direct de la Timişoara la Braşov?
Da, există un tren direct între Timişoara și Braşov.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Timişoara la Braşov?
Călătoria cu tren de la Timişoara la Braşov creează 23.85kg emisii de CO2.

Treceți local de la Timişoara

Rute populare

Escapade de weekend de la Timişoara

Rute internaționale din Timişoara și zonele din apropiere

Alte destinații de la Timişoara

Principalele rute spre Braşov

Rute asemănătoare

Alte rute populare