Tren Suceava - Iaşi prețuri de la 18,81 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Suceava la Iaşi cu trenul

Călătoria de la Suceava la Iaşi cu trenul este de 114,22 km și durează 3 ore 36 min.. Există 71 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 04:42 și ultima la 23:30. Este posibil să călătoriți de la Suceava la Iaşi cu tren pentru doar 18,81 lei sau până la 68,85 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 18,81 lei.

Cel mai mic pret18,81 lei
Durata călătoriei3 ore 36 min.
Conexiune pe zi71
Cel mai mic pret18,81 lei
Cel mai mare preț68,85 lei
Prima Plecare04:42
Ultima Plecare23:30
Distanţă114,22 km
PlecareSuceava
SosireIaşi
TransportatoriCFR Calatori

Tren Bilete de la Suceava la Iaşi

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătoria dvs. de la Suceava la Iaşi cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Suceava la Iaşi. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Suceava la Iaşi?

Prețurile biletelor de tren de la Suceava la Iaşi variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Suceava la Iaşi vor costa 18,81 lei. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 30,39 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Suceava la Iaşi. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Suceava la Iaşi. Însă în medie veți plăti în jur de 30,39 lei pentru un bilet de tren. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.

Cât timp va dura să merg de la Suceava la Iaşi cu trenul?

Distanța dintre Suceava și Iaşi este aproximativ 114,22 km. În general, va dura în jur de 3 ore 36 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Călătoria de la Suceava la Iaşi acoperă o distanță de 114,22 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 3 ore 36 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 1 oră 48 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Suceava la Iaşi făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Suceava la Iaşi?

Veți putea pleca din Suceava folosind stații precum Suceava (Sales Point),Suceava Strada Mitropoliei. Acestea vă conectează cu stații care includ Iași, Billa din Iaşi. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Suceava, fie în Iaşi, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Suceava la Iaşi?

Ruta de la Suceava la Iaşi este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Suceava de 71 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Suceava la Iaşi, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 19 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 52 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Suceava la Iaşi. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Suceava la Iaşi

Bilete ieftine de tren de la Suceava la Iaşi
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Suceava la Iaşi.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Suceava la Iaşi, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Suceava la Iaşi.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Suceava la Iaşi

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Suceava la Iaşi

Cele mai ieftine bilete de tren Suceava - Iaşi pot fi găsite până la 13,49 lei dacă aveți noroc sau 15,22 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 17,74 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Iaşi cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Iaşi, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Suceava la Iaşi
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Suceava la Iaşi cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Suceava la Iaşi Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
8kg
Autobuz
8.57kg
Zbor
22.84kg
Mașină
18.27kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Suceava la Iaşi cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Suceava și Iaşi sunt 8kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Suceava și Iaşi? Luând trenul între Suceava și Iaşi veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 14.84kg față de un zbor, 0.57kg față de autobuz și 10.27kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Suceava la Iaşi?
Un bilet de tren de la Suceava la Iaşi este de 30,39 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 18,81 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Suceava la Iaşi?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Suceava la Iaşi este de 18,81 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Suceava și Iaşi cu tren?
Distanța între Suceava și Iaşi este de 114,22 km.
Cât durează călătoria cu tren între Suceava și Iaşi?
Călătoria de la Suceava la Iaşi durează în medie 3 ore 36 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 oră 48 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Suceava la Iaşi?
Ruta de la Suceava la Iaşi are în medie 71 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Suceava la Iaşi?
Primul tren de la Suceava la Iaşi pleacă la orele 04:42. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Suceava la Iaşi?
Ultimul tren de la Suceava la Iaşi pleacă la orele 23:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Suceava la Iaşi?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 18,81 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Suceava la Iaşi?
Există în medie 19 de la Suceava pentru a merge la Iaşi.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Suceava și Iaşi?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Suceava și Iaşi este 1 oră 48 min..
Există un tren direct de la Suceava la Iaşi?
Da, există un tren direct între Suceava și Iaşi.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Suceava la Iaşi?
Călătoria cu tren de la Suceava la Iaşi creează 8kg emisii de CO2.

Treceți local de la Suceava

Rute populare

Escapade de weekend de la Suceava

Rute internaționale din Suceava și zonele din apropiere

Alte destinații de la Suceava

Principalele rute spre Iaşi

Rute asemănătoare

Alte rute populare