Autobuz Braşov - Suceava preturi de la 82,09 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Braşov la Suceava cu autobuzul

Călătoria de la Braşov la Suceava cu autobuzul este de 226,35 km și durează 7 ore 47 min.. Există 3 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 09:00 și ultima la 11:00. Este posibil să călătoriți de la Braşov la Suceava cu autobuz pentru doar 82,09 lei sau până la 82,29 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 82,09 lei.

Cel mai mic pret82,09 lei
Durata călătoriei7 ore 47 min.
Conexiune pe zi3
Cel mai mic pret82,09 lei
Cel mai mare preț82,29 lei
Prima Plecare09:00
Ultima Plecare11:00
Distanţă226,35 km
PlecareBraşov
SosireSuceava
Transportatoriautogari, tarsin

Autobuz Bilete de la Braşov la Suceava

Data plecării
marți, 25 iun. 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Braşov la Suceava

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Braşov la Suceava? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a ajunge de la Braşov la Suceava?

În medie, un bilet de autobuz de la Braşov la Suceava vă va costa 82,19 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 82,09 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Braşov la Suceava. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de autobuz de la Braşov la Suceava variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 82,19 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât durează călătoria de la Braşov la Suceava cu autobuzul?

Călătoria de la Braşov la Suceava cu autobuzul va dura, de obicei, 7 ore 47 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 226,35 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 7 ore 47 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Călătoria între Braşov și Suceava cu autobuzul durează de obicei 7 ore 47 min. pentru a acoperi o distanță de 226,35 km. Cea mai scurtă călătorie de la Braşov la Suceava vă va duce 7 ore 45 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Suceava, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

În ce moment al zilei pot călători de la Braşov la Suceava?

Prima călătorie a zilei pornește de la Braşov la 09:00. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 11:00. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Braşov și Suceava. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță. Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Braşov la Suceava, care de obicei este la 09:00. Ultima plecare programată a serii este în mod normal la 11:00. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Braşov la Suceava?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Braşov și Suceava. Vă puteți începe călătoria în Braşov la stații precum Brasov - Stadium,Brașov, Autogara Bartolomeu,Brasov, Gara. Acestea se leagă de stații care includ Suceava Strada Mitropoliei,Suceava (Sales Point) din Suceava. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Braşov la Suceava.

Câte călătorii de la Braşov la Suceava sunt în fiecare zi?

Ruta de la Braşov la Suceava este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Braşov de 3 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Braşov la Suceava, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 3 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Braşov la Suceava. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Braşov la Suceava

Bilete ieftine de autobuz de la Braşov la Suceava
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Braşov la Suceava.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Braşov la Suceava, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Braşov la Suceava.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Braşov la Suceava

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Braşov la Suceava

Cele mai ieftine bilete de autobuz Braşov - Suceava pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Suceava cu autobuzul

Când călătoriți la Suceava cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Braşov la Suceava Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
15.84kg
Autobuz
16.98kg
Zbor
45.27kg
Mașină
36.22kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Braşov la Suceava?
Un bilet de autobuz de la Braşov la Suceava este de 82,19 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 82,09 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Braşov la Suceava?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Braşov la Suceava este de 82,09 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Braşov și Suceava cu autobuz?
Distanța între Braşov și Suceava este de 226,35 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Braşov și Suceava?
Călătoria de la Braşov la Suceava durează în medie 7 ore 47 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 7 ore 45 min..
Ce companii operează de la Braşov la Suceava?
Ruta Braşov - Suceava este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, autogari și tarsin ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Braşov la Suceava?
Ruta de la Braşov la Suceava are în medie 3 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Braşov la Suceava?
Primul autobuz de la Braşov la Suceava pleacă la orele 09:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Braşov la Suceava?
Ultimul autobuz de la Braşov la Suceava pleacă la orele 11:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Braşov la Suceava?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 82,09 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Braşov la Suceava?
Există în medie 3 de la Braşov pentru a merge la Suceava.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Braşov și Suceava?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Braşov și Suceava este 7 ore 45 min..
Există un autobuz direct de la Braşov la Suceava?
Da, există un autobuz direct între Braşov și Suceava.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Braşov la Suceava?
Călătoria cu autobuz de la Braşov la Suceava creează 16.98kg emisii de CO2.

Treceți local de la Braşov

Rute populare

Escapade de weekend de la Braşov

Rute internaționale din Braşov și zonele din apropiere

Alte destinații de la Braşov

Principalele rute spre Suceava

Rute asemănătoare

Alte rute populare