Train Illustration

Gasiți un tren de la Sibiu până la Braşov

Starting from
17 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

De la 22,50 RON
Transport Tren

Mâine

De la 22,50 RON
Transport Tren

2 Zile

De la 21,25 RON

Călătoria dvs. de la Sibiu la Braşov cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Sibiu la Braşov? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Sibiu la Braşov?

Prețurile biletelor de tren de la Sibiu la Braşov variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Sibiu la Braşov vor costa 17 RON. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 43,88 RON. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.Sibiu la Braşov transport tren

Cel mai bun preț 20 RON
Durata călătoriei 5 h 33 min
Călătorii pe zi 68
Prima plecare 06:55
Ultima plecare 02:34
Distanța 114 km
Plecare Sibiu
Sosire Braşov
Transportatori Infofer, Autogari, CFR Călători,

Prețul biletului Sibiu - Braşov în fiecare zi

 
Azi
22,50 RON
29,23 RON
Mâine
22,50 RON
29,23 RON
În 2 zile
22,50 RON
24,36 RON
În 3 zile
21,25 RON
Detalii
În 4 zile
22,50 RON
34,11 RON
În 5 zile
22,50 RON
24,36 RON
În 6 zile
21,25 RON
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
66
Transportatori
4
Prețul minim
17 RON
Prețul maxim
90,15 RON

Sibiu - Braşov

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

20 RON

Data
Duminică 28 August 2022
CFR Călători-logo
Atelier Zona h - Bartolomeu
07:47 - 13:47
CFR Călători
6h
1 schimbări
CO2: 0.33kg
Cel mai ieftin

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Sibiu la Braşov cu trenul?

Călătoria între Sibiu și Braşov cu trenul durează de obicei 5 h 31 min pentru a acoperi o distanță de 115 km. Cea mai scurtă călătorie de la Sibiu la Braşov vă va duce 2 h 39 min. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Braşov, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Sibiu la Braşov?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Sibiu la Braşov, care de obicei este la 06:50. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 02:34. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Sibiu la Braşov?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Sibiu și Braşov. Vă puteți începe călătoria în Sibiu la stații precum Sibiu, Atelier Zona H, Sibiu hc și Turnișor. Acestea se leagă de stații care includ Brașov, Bartolomeu și Dârste din Braşov. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Sibiu la Braşov.

Câte călătorii de la Sibiu la Braşov au loc în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la Sibiu la Braşov folosind companii precum Infofer, Autogari, CFR Călători și . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 67 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 69 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Sibiu la Braşov folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 13 legături directe de la Sibiu la Braşov în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 54 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
220 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback