Gasiți un tren de la Sibiu până la Braşov

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 15,90 RON
Durata călătoriei 9 h 50 min
Călătorii pe zi 67
Prima plecare 05:55
Ultima plecare 01:37
Distanța 114 km

Virail găsește pentru tine cele mai bune oferte de tren de la Sibiu la Braşov.

Virail face ca fiecare călătorie mai ușor: singurul lucru pe care va trebui să faceți este de a specifica data călătoriei de la Sibiu la Braşov. Ulterior, va fi capabil de a găsi opțiunea perfectă pentru călătoria dvs. prin filtrarea și sortarea rezultatelor după preț și de plecare. Virail, de asemenea, vă va redirecționa automat site-ul web al furnizorului pentru a finaliza rezervarea.

Care este cel mai mic pret pentru bilete de tren către Braşov?

Prețul mediu al biletelor de tren de la Sibiu la Braşov ultimul de 35,62 RON. Cu toate acestea, va fi capabil de a găsi bilete mai ieftine dacă vă rezervați în avans, sau dacă poate fi flexibil cu datele tale: cele mai ieftine bilete de tren de la Sibiu pentru a putea fi în jur de Braşov 15,90 RON.

Ce companii de turism de la Sibiu cu trenul până la Braşov?

Virail găsește ofertă de la o mulțime de companii feroviare din Europa și în restul lumii. De exemplu, vă arată posibile conexiuni de tren de la Sibiu la Braşov oferite de CFR Călători și .

Prețul biletului - în fiecare zi

14,62 RON 14,62 RON 14,62 RON 14,62 RON 9,74 RON Mai mult Mai mult

Trenuri din Sibiu spre Braşov

La ce oră trenurile de concediu și cât timp Braşov ultimul este călătoria?

Cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 2 h 47 min Braşov ultimul, dar, în medie, este nevoie de 9 h 50 min. Primul tren indreptat spre Braşov ultimul la 05:55, în timp ce ultima părăsește Sibiu la 01:37.

Stații care servesc linia de cale ferată Sibiu - Braşov?

Trenurile spre pot pleca din Braşov ultimul Sibiu, Atelier Zona H, Sibiu hc și Turnișor și să ajungă la Brașov, Bartolomeu și Dârste.

Dacă există modificări în traseul dvs, asigurați-vă că aveți întotdeauna suficient timp pentru a merge de la o platformă la alta și nu uita niciodată posibilitatea de întârziere care ar putea face dor de tine de-al doilea tren.

Pentru distanțe scurte, cum ar fi între Sibiu și Braşov, autobuze și carpooling sunt alternative bune la tren, datorită costurilor reduse. De asemenea, autobuzele au avantajul de a ajunge la cele mai mici orașe în care nici o stație de tren.