Tren Braşov - Suceava prețuri de la 73,44 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Braşov la Suceava cu trenul

Călătoria de la Braşov la Suceava cu trenul este de 226,35 km și durează 10 ore 36 min.. Există 45 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 03:55 și ultima la 23:52. Este posibil să călătoriți de la Braşov la Suceava cu tren pentru doar 73,44 lei sau până la 150,65 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 73,44 lei.

Cel mai mic pret73,44 lei
Durata călătoriei10 ore 36 min.
Conexiune pe zi45
Cel mai mic pret73,44 lei
Cel mai mare preț150,65 lei
Prima Plecare03:55
Ultima Plecare23:52
Distanţă226,35 km
PlecareBraşov
SosireSuceava
TransportatoriCFR Calatori

Tren Bilete de la Braşov la Suceava

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătoria dvs. de la Braşov la Suceava cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Braşov la Suceava. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Braşov la Suceava?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Braşov la Suceava costă 73,44 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 125,19 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Braşov la Suceava.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Braşov la Suceava. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 125,19 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Braşov la Suceava.

Cât de lungă este călătoria de la Braşov la Suceava cu trenul?

Timpul mediul de călătorie este 10 ore 36 min.. Atât durează să traversați 226,35 km de la Braşov la Suceava. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Braşov la Suceava ar putea să dureze mai mult de 10 ore 36 min.. Călătoria între Braşov și Suceava este lungă de vreo 226,35 km și de obicei durează aproximativ 10 ore 36 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 8 ore 3 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Braşov la Suceava cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Când călătoresc de la Braşov la Suceava cu trenul, ce stații pot să folosesc?

Veți putea pleca din Braşov folosind stații precum Brașov, Autogara Bartolomeu,Brasov - Stadium,Brasov, Gara. Acestea vă conectează cu stații care includ Suceava Strada Mitropoliei,Suceava (Sales Point) din Suceava. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Braşov, fie în Suceava, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii de la Braşov la Suceava au loc în fiecare zi?

Ruta de la Braşov la Suceava este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Braşov de 45 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Braşov la Suceava, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 0 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 45 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Braşov la Suceava. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Braşov la Suceava

Bilete ieftine de tren de la Braşov la Suceava
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Braşov la Suceava.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Braşov la Suceava, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Braşov la Suceava.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Braşov la Suceava

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Braşov la Suceava

Cele mai ieftine bilete de tren Braşov - Suceava pot fi găsite până la 62,64 lei dacă aveți noroc sau 69,78 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 84,53 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Suceava cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Suceava, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Braşov la Suceava
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Braşov la Suceava cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Braşov la Suceava Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
15.84kg
Autobuz
16.98kg
Zbor
45.27kg
Mașină
36.22kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Braşov la Suceava cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Braşov și Suceava sunt 15.84kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Braşov și Suceava? Luând trenul între Braşov și Suceava veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 29.43kg față de un zbor, 1.14kg față de autobuz și 20.38kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Braşov la Suceava?
Un bilet de tren de la Braşov la Suceava este de 125,19 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 73,44 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Braşov la Suceava?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Braşov la Suceava este de 73,44 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Braşov și Suceava cu tren?
Distanța între Braşov și Suceava este de 226,35 km.
Cât durează călătoria cu tren între Braşov și Suceava?
Călătoria de la Braşov la Suceava durează în medie 10 ore 36 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 8 ore 3 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Braşov la Suceava?
Ruta de la Braşov la Suceava are în medie 45 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Braşov la Suceava?
Primul tren de la Braşov la Suceava pleacă la orele 03:55. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Braşov la Suceava?
Ultimul tren de la Braşov la Suceava pleacă la orele 23:52. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Braşov la Suceava?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 73,44 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Braşov și Suceava?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Braşov și Suceava este 8 ore 3 min..
Există un tren direct de la Braşov la Suceava?
Da, există un tren direct între Braşov și Suceava.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Braşov la Suceava?
Călătoria cu tren de la Braşov la Suceava creează 15.84kg emisii de CO2.

Treceți local de la Braşov

Rute populare

Escapade de weekend de la Braşov

Rute internaționale din Braşov și zonele din apropiere

Alte destinații de la Braşov

Principalele rute spre Suceava

Rute asemănătoare

Alte rute populare