Tren Suceava - Timişoara prețuri de la 58,29 lei

Începe de la
58,29 lei

Suceava la Timişoara de la tren

Călătoria de la Suceava la Timişoara de la tren este de 436,85 km și durează 12 ore 39 min.. Există 104 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 04:42 și ultima la 23:30. Este posibil să călătoriți de la Suceava la Timişoara cu tren pentru doar 58,29 lei sau până la 214,32 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 58,29 lei.

Cel mai mic pret58,29 lei
Durata călătoriei12 ore 39 min.
Conexiune pe zi104
Cel mai mic pret58,29 lei
Cel mai mare preț214,32 lei
Prima Plecare04:42
Ultima Plecare23:30
Distanţă436,85 km
PlecareSuceava
SosireTimişoara
TransportatoriCFR Calatori

Tren Bilete de la Suceava la Timişoara

Data plecării
miercuri, 28 feb. 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Suceava la Timişoara

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Suceava la Timişoara? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Suceava la Timişoara, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Suceava la Timişoara?

Prețurile biletelor de tren de la Suceava la Timişoara variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Suceava la Timişoara vor costa 58,29 lei. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 144,93 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Suceava la Timişoara. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de tren de la Suceava la Timişoara variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 144,93 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât de lungă este călătoria de la Suceava la Timişoara cu trenul?

Călătoria de la Suceava la Timişoara cu trenul va dura, de obicei, 12 ore 39 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 436,85 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 12 ore 39 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Călătoria între Suceava și Timişoara cu trenul durează de obicei 12 ore 39 min. pentru a acoperi o distanță de 436,85 km. Cea mai scurtă călătorie de la Suceava la Timişoara vă va duce 0 ore 3 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Timişoara, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Suceava la Timişoara?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Suceava de la următoarele stații: . Sosind la Timişoara, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: . Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Timişoara.

Câte călătorii zilnice există de la Suceava la Timişoara?

Numărul exact al călătoriilor de la Suceava la Timişoara poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 104 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Suceava la Timişoara. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Suceava la Timişoara variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 2 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 102 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Suceava la Timişoara. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Suceava la Timişoara

Bilete ieftine de tren de la Suceava la Timişoara
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Suceava la Timişoara.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Suceava la Timişoara, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Suceava la Timişoara.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Suceava la Timişoara

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Suceava la Timişoara

Cele mai ieftine bilete de tren Suceava - Timişoara pot fi găsite până la 88,15 lei dacă aveți noroc sau 98,00 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 116,78 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Timişoara cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Timişoara, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Suceava la Timişoara
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Suceava la Timişoara cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Suceava la Timişoara Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
30.58kg
Autobuz
32.76kg
Zbor
87.37kg
Mașină
69.9kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Suceava la Timişoara cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Suceava și Timişoara sunt 30.58kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Suceava și Timişoara? Luând trenul între Suceava și Timişoara veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 56.79kg față de un zbor, 2.18kg față de autobuz și 39.32kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Suceava la Timişoara?
Un bilet de tren de la Suceava la Timişoara este de 144,93 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 58,29 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Suceava la Timişoara?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Suceava la Timişoara este de 58,29 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Suceava și Timişoara cu tren?
Distanța între Suceava și Timişoara este de 436,85 km.
Cât durează călătoria cu tren între Suceava și Timişoara?
Călătoria de la Suceava la Timişoara durează în medie 12 ore 39 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 3 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Suceava la Timişoara?
Ruta de la Suceava la Timişoara are în medie 104 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Suceava la Timişoara?
Primul tren de la Suceava la Timişoara pleacă la orele 04:42. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Suceava la Timişoara?
Ultimul tren de la Suceava la Timişoara pleacă la orele 23:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Suceava la Timişoara?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 58,29 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Suceava la Timişoara?
Există stații 2 de la care puteți pleca de la Suceava pentru a merge la Timişoara. Puteți merge de la Suceava Intertrans și Suceava Strada Mitropoliei și puteți ajunge la Timișoara, Timişoara Calea Stan Vidrighin și Timișoara Splaiul Tudor.
Câte conexiuni directe merg de la Suceava la Timişoara?
Există în medie 2 de la Suceava pentru a merge la Timişoara.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Suceava și Timişoara?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Suceava și Timişoara este 0 ore 3 min..
Există un tren direct de la Suceava la Timişoara?
Da, există un tren direct între Suceava și Timişoara.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Suceava la Timişoara?
Călătoria cu tren de la Suceava la Timişoara creează 30.58kg emisii de CO2.

Treceți local de la Suceava

Rute populare

Escapade de weekend de la Suceava

Rute internaționale din Suceava și zonele din apropiere

Alte destinații de la Suceava

Principalele rute spre Timişoara

Rute asemănătoare

Alte rute populare