Gasiți un tren de la Suceava până la Timişoara

Începe de la
121,50 RON
Descoperă

Partenerii noștri

Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.

references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Azi

Descoperă

Mâine

Descoperă

2 Zile

Descoperă

Călătorie rapidă și ușoară de la Suceava la Timişoara cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Suceava la Timişoara. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât costă să ajung de la Suceava la Timişoara cu trenul?

Prețurile biletelor de tren de la Suceava la Timişoara variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Suceava la Timişoara vor costa 95,27 RON. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 151,87 RON. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.Rezumatul călătoriei cu Tren

Călătoria de la Suceava la Timişoara de la Train este de 436 km și durează 20 h 47 min. Există conexiuni pe zi, cu prima plecare la 06:42 și ultima la 01:30. Este posibil să călătoriți de la Suceava la Timişoara cu Train pentru doar 95,27 RON sau până la 282,76 RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este .

Cel mai bun preț 95,27 RON
Durata călătoriei 20 h 47 min
Conexiune pe zi 105
Cel mai mic pret 95,27 RON
Cel mai mare preț 282,76 RON
Prima Plecare 06:42
Ultima Plecare 01:30
Distanţă 436 km
Plecare Suceava
Sosire Timişoara
Transportatori Infofer, Autogari,

Tren Bilete de la Suceava la Timişoara

  Feb 03
  Detalii
  Feb 04
  Detalii
  Feb 05
  Detalii
  -2°
  Feb 06
  Detalii
  -1°
  Feb 07
  Detalii
  Feb 08
  Detalii
  -1°
  Feb 09
  Detalii
  -1°
  Feb 10
  Detalii
  Feb 11
  Detalii
  -3°
  Feb 12
  Detalii
  -5°
  Feb 13
  Detalii
  -3°
  Feb 14
  Detalii
  Feb 15
  Detalii
  Feb 16
  Detalii
  Feb 17
  Detalii
Departure date
Friday,Feb 03 2023

Cel mai bun moment pentru a rezerva Suceava - Timişoara Excursie

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

Suceava la Timişoara Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Zbor
124.545kg
Tren
6.118kg
Autobuz
29.716kg
Mașină
21.413kg

Cazari care s-ar putea să vă placă în Timişoara

Indisponibil

Nu a fost găsită nicio cazare la locația selectată pentru astăzi.

Folosim acest feedback pentru a ne îmbunătăți produsele

întrebări frecvente

Cât durează să ajung de la Suceava la Timişoara cu trenul?

Pentru a ajunge mai repede de la Suceava la Timişoara, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Suceava și Timişoara vor termina călătoria în 14 h 8 min. În medie, vă va lua cam 20 h 47 min pentru a parcurge 437 km între Suceava și Timişoara.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Suceava la Timişoara?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Suceava la Timişoara la 06:42. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 01:30. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Când călătoresc de la Suceava la Timişoara cu trenul, ce stații pot să folosesc?

Puteți pleca din Suceava la stații precum Suceava și Bănești Suceava Hc. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Timişoara la următoarele stații: Timișoara Nord, Timișoara C.e.t. și Ronaț Triaj Gr. D. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Suceava și Timişoara. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Suceava spre Timişoara?

Dacă vreți să ajungeți de la Suceava la Timişoara, puteți călători cu furnizori precum Infofer, Cfr Călători și . Veți găsi un număr maxim de 117 plecări pe zi. În medie, sunt 105 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 2 călătorii directe între Suceava și Timişoara. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 103 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback