Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un zbor de la București până la Arad Starting from 879,80 RON

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Zbor

Azi

Descoperă
Transport Zbor

Mâine

Descoperă
Transport Zbor

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Arad

Descoperă

Călătoria dvs. de la București la Arad cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la București la Arad? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de avion pentru a călători de la București la Arad?

În medie, un bilet de avion de la București la Arad vă va costa 1.454,83 RON. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 879,80 RON. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de avion pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii aeriene nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.București la Arad transport zbor

Cel mai bun preț 879,80 RON
Durata călătoriei 25 h 13 min
Călătorii pe zi 6
Prima plecare 17:45
Ultima plecare 21:50
Distanța 422 km

Prețul biletului București - Arad în fiecare zi

 
Azi
91,15 RON
73,08 RON
Mâine
91,15 RON
63,34 RON
În 2 zile
Detalii
Detalii
În 3 zile
85,70 RON
Detalii
În 4 zile
Detalii
Detalii
În 5 zile
88,40 RON
Detalii
În 6 zile
Detalii
Detalii

Rezumatul traseului dupa Zboruri

Călătorii
6
Transportatori
1
Prețul minim
879,80 RON
Prețul maxim
4.113,56 RON

București - Arad

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

83 RON

Data
Sâmbătă 18 Decembrie 2021
CFR Călători-logo
București Obor - Aradu Nou
17:05 - 09:22
CFR Călători
16h 17min
3 schimbări
CO2: 15.19kg
Cel mai ieftin
TAROM-logo
TAROM
2 schimbări
Durata: 38 h 5 min
Otopeni Intl - Arad
21:50 - 11:55
1.410,83 RON
Ryanair-logo
Ryanair
3 schimbări
Durata: 36 h 45 min
Otopeni Intl - Arad
23:10 - 11:55
1.673,30 RON

Cât durează călătoria de la București la Arad cu avionul?

Distanța dintre București și Arad este în jur de 423 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 25 h 13 min. Totuși, cele mai rapide rute între București și Arad durează 7 h 45 min. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Când sunt primele și ultimele plecări de la București la Arad?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la București la Arad la 17:45. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 21:50. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Ce aeroporturi pot utiliza pe ruta de la București la Arad?

În funcție de compania aeriană pe care decideți să o folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din București de la următoarele aeroporturi: Aeropuerto Internacional Henri Coandă și Otopeni Intl. Sosind la Arad, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele aeroporturi: Arad. Nu toate companiile aeriene deservesc fiecare aeroport, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs.

Câte călătorii de la București la Arad au loc în fiecare zi?

Dacă vreți să ajungeți de la București la Arad, puteți călători cu furnizori precum Delta. Veți găsi un număr maxim de 7 plecări pe zi. În medie, sunt 6 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt călătorii directe între București și Arad. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 6 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs.

Inchide

Alăturați-vă listei noastre de așteptare
pentru oferte și reduceri în
Arad

  • GetYourGuide 10% reducere

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Booking.com 5% cashback

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

  • Și altele!

164 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.