Zbor Iaşi - Craiova prețuri de la 275,35 lei

Începe de la
275,35 lei

Iaşi la Craiova de la zbor

Călătoria de la Iaşi la Craiova de la zbor este de 433,26 km și durează 24 ore 0 min.. Există 19 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 06:00 și ultima la 21:45. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Craiova cu zbor pentru doar 275,35 lei sau până la 2.296,64 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 275,35 lei.

Cel mai mic pret275,35 lei
Durata călătoriei24 ore 0 min.
Conexiune pe zi19
Cel mai mic pret275,35 lei
Cel mai mare preț2.296,64 lei
Prima Plecare06:00
Ultima Plecare21:45
Distanţă433,26 km
PlecareIaşi
SosireCraiova
TransportatoriRyanair, easyJet UKDetalii

Zbor Bilete de la Iași la Craiova

Data plecării
miercuri, 28 feb. 2024

Călătoria de la Iaşi la Craiova cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Iaşi la Craiova. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât costă biletele de avion de la Iaşi la Craiova?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Iaşi la Craiova. Însă în medie veți plăti în jur de 1.143,41 lei pentru un bilet de avion. Puteți găsi bilete de avion la prețuri mici chiar și de 275,35 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de avion mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece multe companii aeriene nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de avion ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Craiova. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.

Cât timp va dura să ajung de la Iaşi la Craiova cu avionul?

Călătoria între Iaşi și Craiova cu avionul este aproximativ 433,26 km. Vă va lua cam 24 ore 0 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Călătoria între Iaşi și Craiova cu avionul durează de obicei 24 ore 0 min. pentru a acoperi o distanță de 433,26 km. Cea mai scurtă călătorie de la Iaşi la Craiova vă va duce 6 ore 20 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Craiova, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Iaşi la Craiova?

Prima călătorie a zilei pornește de la Iaşi la 06:00. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 21:45. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Iaşi și Craiova. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță. În general, prima plecare a serii din Iaşi va fi la 06:00, iar ultima plecare va fi la 21:45. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Iaşi la Craiova se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Când călătoresc de la Iaşi la Craiova, ce aeroporturi pot utiliza?

Veți putea pleca din Iaşi folosind aeroporturi precum . Acestea vă conectează cu aeroporturi, inclusiv din Craiova. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste aeroporturi vor apărea pe rută, în funcție de compania aeriană pe care o folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de compania dvs. aeriană, pentru a vedea dacă trece printr-un aeroport care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între aeroporturi fie în Iaşi, fie în Craiova, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii zilnice există de la Iaşi la Craiova?

Ruta de la Iaşi la Craiova este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Iaşi de 19 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Iaşi la Craiova, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 0 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 19 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Craiova. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iași la Craiova

Bilete ieftine de zbor de la Iaşi la Craiova
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Craiova.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Craiova, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Craiova.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iași la Craiova

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile aeriene pot percepe prețuri mai mari ale biletelor pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 117,47 lei la 1.978,83 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 94% în călătoria dvs.!

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Craiova cu avionul

Când călătoriți cu avionul către Craiova, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Austrian Airlines este compania aeriană de pavilion a Austriei, cu sediul la Viena. Oferă servicii programate către peste 130 de destinații din întreaga lume, inclusiv Europa, America de Nord, Asia și Africa. Compania aeriană este membră a Star Alliance și are o flotă de peste 80 de aeronave, inclusiv Airbus A320, A321, A319, Boeing 767 și 777. Austrian Airlines oferă o gamă largă de clase de călătorie, inclusiv Economy, Premium Economy și Business Class. , cu accent pe oferirea unui nivel ridicat de servicii și confort pasagerilor săi. Compania aeriană a câștigat numeroase premii pentru serviciul său clienți, inclusiv cel mai bun personal al companiei aeriene din Europa și cel mai bun serviciu de catering la clasă business.

ITA Airways este o nouă companie aeriană italiană care a fost înființată în 2021 pentru a înlocui falimentarea Alitalia. Compania aeriană este deținută de guvernul italian și își propune să ofere pasagerilor servicii de înaltă calitate, promovând în același timp turismul durabil și responsabil. ITA Airways intenționează să opereze o flotă de aeronave moderne și să ofere o gamă largă de rute interne și internaționale. Compania aeriană s-a angajat, de asemenea, să își reducă impactul asupra mediului, investind în aeronave eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil și adoptând practici durabile. Se așteaptă ca ITA Airways să joace un rol cheie în redresarea industriei aviatice italiene și să contribuie la creșterea economică a țării.

Turkish Airlines este compania aeriană națională de pavilion a Turciei, cu sediul în Istanbul. Oferă zboruri regulate către peste 300 de destinații din Europa, Asia, Africa și America, ceea ce o face una dintre cele mai mari companii aeriene din lume după numărul de destinații deservite. Turkish Airlines a câștigat numeroase premii pentru serviciile sale, inclusiv „Cea mai bună companie aeriană din Europa” șase ani la rând, din 2011 până în 2016. Compania aeriană operează o flotă modernă de peste 350 de aeronave, inclusiv Airbus A320, A330, A340, A350 și Boeing. 737, 777 și 787. Turkish Airlines este membră a Star Alliance, cea mai mare alianță de companii aeriene din lume.

Wizz Air este o companie aeriană low-cost cu sediul în Ungaria, care operează zboruri către destinații din Europa, Orientul Mijlociu și Africa de Nord. Înființată în 2003, compania aeriană a crescut rapid și operează acum o flotă de peste 100 de aeronave, deservind peste 150 de destinații în 44 de țări. Wizz Air este cunoscut pentru abordarea simplă a călătoriilor aeriene, oferind tarife mici și taxând suplimentar pentru servicii suplimentare, cum ar fi bagajele de cală și mesele în timpul zborului. Compania aeriană se concentrează puternic pe eficiență și controlul costurilor, permițându-i să ofere unele dintre cele mai mici tarife din industrie.

Servicii la bord Ryanair, ITA Airways și Vueling de la Iaşi la Craiova
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Iaşi la Craiova cu plane.
Facilităţi Ryanair ITA Airways Vueling Wizz Air Turkish Airlines TAROM Eurowings Austrian Airlines
wifi Wifi check check check check check check check check
luggage Bagaje check check check check check check check check
food_and_drink Mancare si bautura check check cross check check check cross check

Iaşi la Craiova Emisii de CO2 prin Zbor

Ecology
Tren
30.33kg
Autobuz
32.49kg
Zbor
86.65kg
Mașină
69.32kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de zbor de la Iaşi la Craiova?
Un bilet de zbor de la Iaşi la Craiova este de 1.143,41 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 275,35 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de zbor de la Iaşi la Craiova?
Cel mai ieftin bilet de zbor pe care îl puteți obține de la Iaşi la Craiova este de 275,35 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Craiova cu zbor?
Distanța între Iaşi și Craiova este de 433,26 km.
Cât durează călătoria cu zbor între Iaşi și Craiova?
Călătoria de la Iaşi la Craiova durează în medie 24 ore 0 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 6 ore 20 min..
Ce companii operează de la Iaşi la Craiova?
Ruta Iaşi - Craiova este acoperită de 14 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Ryanair, easyJet UK, ITA Airways, Vueling, Wizz Air, Turkish Airlines, TAROM, Monarch Airlines, Aero Services Executive, XZ, Héli Sécurité Helicopter Airlines, Royal Khmer Airlines, Eurowings, Austrian Airlines și Norwegian Air Sweden ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de zbor pe zi trec de la Iaşi la Craiova?
Ruta de la Iaşi la Craiova are în medie 19 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul zbor de la Iaşi la Craiova?
Primul zbor de la Iaşi la Craiova pleacă la orele 06:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul zbor de la Iaşi la Craiova?
Ultimul zbor de la Iaşi la Craiova pleacă la orele 21:45. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Craiova?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de zbor pe care l-am găsit este 275,35 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Iaşi la Craiova?
Există stații 1 de la care puteți pleca de la Iaşi pentru a merge la Craiova. Puteți merge de la Iasi și puteți ajunge la Craiova (Autogara Pelendava Nord) și Craiova International Airport CRA.
Care este cea mai rapidă călătorie de zbor între Iaşi și Craiova?
Cea mai rapidă călătorie cu zbor între Iaşi și Craiova este 6 ore 20 min..
Există un zbor direct de la Iaşi la Craiova?
Da, există un zbor direct între Iaşi și Craiova.
Care sunt emisiile de CO2 pentru zbor de la Iaşi la Craiova?
Călătoria cu zbor de la Iaşi la Craiova creează 86.65kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Rute internaționale din Iaşi și zonele din apropiere

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Craiova

Rute asemănătoare

Alte rute populare