Autobuz București - Arad preturi de la 475,30 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Mai mult
Mai mult
Mai mult

București la Arad cu autobuzul

Călătoria de la București la Arad cu autobuzul este de 422,52 km și durează 1 oră 3 min.. Există 6 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 06:30 și ultima la 22:20. Este posibil să călătoriți de la București la Arad cu autobuz pentru doar 475,30 lei sau până la 477,30 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 475,30 lei.

Cel mai mic pret475,30 lei
Durata călătoriei1 oră 3 min.
Conexiune pe zi6
Cel mai mic pret475,30 lei
Cel mai mare preț477,30 lei
Prima Plecare06:30
Ultima Plecare22:20
Distanţă422,52 km
PlecareBucurești
SosireArad
TransportatoriHiSky, TAROM

Autobuz Bilete de la Bucharest la Arad

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Ajungeți de la București la Arad cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la București la Arad? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la București la Arad, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a ajunge de la București la Arad?

Prețurile biletelor de autobuz de la București la Arad variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de autobuz de la București la Arad vor costa 475,30 lei. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 476,37 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Arad. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la București la Arad. În medie, însă, veți plăti în jur de 476,37 lei pentru un bilet de autobuz. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.

Cât durează călătoria de la București la Arad cu autobuzul?

Cu o distanță de 422,52 km între București și Arad, de obicei va dura 1 oră 3 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 1 oră 3 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Distanța dintre București și Arad este în jur de 422,52 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 1 oră 3 min.. Totuși, cele mai rapide rute între București și Arad durează 0 ore 50 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

În ce moment al zilei pot călători de la București la Arad?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la București la Arad, care de obicei este la 06:30. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 22:20. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului. Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la București la Arad la 06:30. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la 22:20. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Când călătoresc de la București la Arad cu autobuzul, ce stații pot să folosesc?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din București de la următoarele stații: Bucuresti Basarab,Bucharest Autogara Militari,Bukarest, Autogara Rahova,Bucharest Piata Gara De Nord,Bucharest Filaret Bus Station,Henri Coandă International Airport, OTP. Sosind la Arad, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Arad (Autogara CTP),Arad station,Arad - South,Arad South Gas Station OMV. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Arad.

Câte călătorii zilnice există de la București la Arad?

În medie, sunt 6 plecări zilnice de la București la Arad. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 6 plecări de la București care merg direct la Arad. Există 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Arad. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bucharest la Arad

Bilete ieftine de autobuz de la București la Arad
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Arad.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Arad, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Arad.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bucharest la Arad

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de autobuz pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 212,26 lei la 659,12 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 68% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la București la Arad

Cele mai ieftine bilete de autobuz București - Arad pot fi găsite până la 92,89 lei dacă aveți noroc sau 367,83 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 687,56 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Arad cu autobuzul

Când călătoriți la Arad cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord HiSky și TAROM de la București la Arad
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la București la Arad cu bus.
Facilităţi HiSky TAROM
wifi Wifi check check
luggage Bagaje check check
food_and_drink Mancare si bautura check check

București la Arad Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
29.58kg
Autobuz
31.69kg
Zbor
84.5kg
Mașină
67.6kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la București la Arad?
Un bilet de autobuz de la București la Arad este de 476,37 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 475,30 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la București la Arad?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la București la Arad este de 475,30 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Arad cu autobuz?
Distanța între București și Arad este de 422,52 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între București și Arad?
Călătoria de la București la Arad durează în medie 1 oră 3 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 50 min..
Ce companii operează de la București la Arad?
Ruta București - Arad este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, HiSky și TAROM ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la București la Arad?
Ruta de la București la Arad are în medie 6 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la București la Arad?
Primul autobuz de la București la Arad pleacă la orele 06:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la București la Arad?
Ultimul autobuz de la București la Arad pleacă la orele 22:20. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Arad?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 475,30 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la București la Arad?
Există în medie 6 de la București pentru a merge la Arad.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între București și Arad?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între București și Arad este 0 ore 50 min..
Există un autobuz direct de la București la Arad?
Da, există un autobuz direct între București și Arad.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la București la Arad?
Călătoria cu autobuz de la București la Arad creează 31.69kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Arad

Rute asemănătoare

Alte rute populare