• Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un zbor de la Târgu-Mureş până la Iaşi

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Zbor

Azi

Transport Zbor

Mâine

Transport Zbor

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Iaşi

Călătorie rapidă și ușoară de la Târgu-Mureş la Iaşi cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Târgu-Mureş la Iaşi. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Târgu-Mureş la Iaşi transport zbor

Distanța 242 km

Rezumatul traseului dupa plane

Călătorii
-
Transportatori
2
Prețul minim
-
Prețul maxim
-
Wizz Air-logo
Wizz Air
Durata: 21 h 15 min
Tirgu Mures - Iasi
17:45 - 15:00
887,25 RON
Wizz Air-logo
Wizz Air
Durata: 20 h 40 min
Tirgu Mures - Iasi
17:45 - 14:25
913,61 RON
Wizz Air-logo
Wizz Air
Durata: 32 h 10 min
Tirgu Mures - Iasi
17:45 - 01:55
922,38 RON
Wizz Air-logo
Wizz Air
Durata: 20 h 50 min
Tirgu Mures - Iasi
17:45 - 14:35
992,64 RON
Wizz Air-logo
Wizz Air
Durata: 19 h 45 min
Tirgu Mures - Iasi
17:45 - 13:30
1.054,18 RON
Wizz Air-logo
Wizz Air
Durata: 16 h 40 min
Tirgu Mures - Iasi
17:45 - 10:25
1.370,39 RON
Wizz Air-logo
Wizz Air
Durata: 16 h 20 min
Tirgu Mures - Iasi
17:45 - 10:05
1.537,32 RON

Cât durează să ajung de la Târgu-Mureş la Iaşi cu avionul?

Cu o distanță de 242 km între Târgu-Mureş și Iaşi, de obicei va dura să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de . Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Târgu-Mureş la Iaşi?

Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Târgu-Mureş la Iaşi la . Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la . Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Când călătoresc de la Târgu-Mureş la Iaşi, ce aeroporturi pot utiliza?

Puteți pleca din Târgu-Mureş la aeroporturi precum Tirgu Mures. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Iaşi la următoarele aeroporturi: Iasi. Unele dintre aceste aeroporturi pot fi deservite numai de anumite companii aeriene. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate aeroporturile din Târgu-Mureş și Iaşi. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la Târgu-Mureş la Iaşi sunt în fiecare zi?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Târgu-Mureş la Iaşi. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.