Autobuz Bacău - Brăila preturi de la 46,13RON

Începe de la
46,13RON
Descoperă

Bacău la Brăila de la autobuz

Călătoria de la Bacău la Brăila de la autobuz este de 167 km și durează 2 h 15 min. Există 11 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 01:45 și ultima la 00:45. Este posibil să călătoriți de la Bacău la Brăila cu autobuz pentru doar 46,13RON sau până la 61,67RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 46,13RON.

Cel mai bun preț 46,13RON
Durata călătoriei 2 h 15 min
Conexiune pe zi 11
Cel mai mic pret 46,13RON
Cel mai mare preț 61,67RON
Prima Plecare 01:45
Ultima Plecare 00:45
Distanţă 167 km
Plecare Bacău
Sosire Brăila
Transportatori compania_rvg, autogari,

Autobuz Bilete de la Bacău la Brăila

  Sep 29
  Detalii
  26°
  Sep 30
  Detalii
  26°
  Oct 01
  Detalii
  23°
  Oct 02
  Detalii
  20°
  Oct 03
  Detalii
  23°
  Oct 04
  Detalii
  25°
  Oct 05
  Detalii
  22°
  Oct 06
  Detalii
  24°
  Oct 07
  Detalii
  17°
  Oct 08
  Detalii
  14°
  Oct 09
  Detalii
  20°
  Oct 10
  Detalii
  22°
  Oct 11
  Detalii
  16°
  Oct 12
  Detalii
  11°
  Oct 13
  Detalii
  10°
Departure date
Friday,Sep 29 2023
26°

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Bacău la Brăila

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Bacău la Brăila? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă
Bilete ieftine de de la Bacău la Brăila
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Bacău la Brăila.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Bacău la Brăila, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Bacău la Brăila.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Bacău la Brăila

Cele mai ieftine bilete de autobuz Bacău - Brăila pot fi găsite până la 77RON dacă aveți noroc sau 86RON în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 95RON.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Brăila cu autobuzul

Când călătoriți la Brăila cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Bacău la Brăila Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
1.2kg
Autobuz
8.2kg
Zbor
329.2kg
Mașină
31.8kg

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Bacău la Brăila?
Un bilet de autobuz de la Bacău la Brăila este de 53,36RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 46,13RON.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Bacău la Brăila?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Bacău la Brăila este de 46,13RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Bacău și Brăila cu autobuz?
Distanța între Bacău și Brăila este de 167 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Bacău și Brăila?
Călătoria de la Bacău la Brăila durează în medie 3 h 39 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 h 15 min.
Ce companii operează de la Bacău la Brăila?
Ruta Bacău - Brăila este acoperită de 9 operator(i). Puteți găsi pe Virail, compania_rvg, autogari, pagebo_trans_junior, lyk, transevren, aventin, trans_dor, patru_plus_trans, pristyl ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Bacău la Brăila?
Ruta de la Bacău la Brăila are în medie 11 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Bacău la Brăila?
Primul autobuz de la Bacău la Brăila pleacă la orele 01:45. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Bacău la Brăila?
Ultimul autobuz de la Bacău la Brăila pleacă la orele 00:45. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Bacău la Brăila?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 46,13RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Bacău la Brăila?
Există stații 6 de la care puteți pleca de la Bacău pentru a merge la Brăila. Puteți merge de la Bacau - Narcisa, Bacau - Autogara Transport Bistrita Sa, Bacau - Statia Autobuzului Nr 14 Sens Giratoriu Autogara, Bacau - Bacau-mcdonald's, Bacau - Vis-a-vis Autogara / Mc Donald's (tic-tac) / Orizont / Billa (intersectie Aeroport) și Bacau - Statie Bacau și puteți ajunge la Braila - Statie Braila, Braila - Autogara Atlas Sa, Braila - Peco Omv, Braila - Catedrala Nasterea Domnului și Braila - Statii :peco Omv(intersesctie Buzau) / Gradina Zoo / Carrefour.
Câte conexiuni directe merg de la Bacău la Brăila?
Există în medie 11 de la Bacău pentru a merge la Brăila.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Bacău și Brăila?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Bacău și Brăila este 2 h 15 min.
Există un autobuz direct de la Bacău la Brăila?
Da, există un autobuz direct între Bacău și Brăila.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Bacău la Brăila?
Călătoria cu autobuz de la Bacău la Brăila creează 8.2kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Treceți local de la Bacău

Escapade de weekend de la Bacău

Rute internaționale din Bacău și zonele din apropiere

Alte destinații de la Bacău

Principalele rute spre Brăila

Rute asemănătoare

Alte rute populare