Gasiți un autobuz de la Bacău până la Brăila

Începe de la
50 RON
Descoperă

Partenerii noștri

Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.

references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Azi

Descoperă

Mâine

Descoperă

2 Zile

Descoperă

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Bacău la Brăila

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Bacău la Brăila? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Rezumatul călătoriei cu Autobuz

Călătoria de la Bacău la Brăila de la Bus este de 167 km și durează . Există conexiuni pe zi, cu prima plecare la și ultima la . Este posibil să călătoriți de la Bacău la Brăila cu Bus pentru doar sau până la . Cel mai bun preț pentru această călătorie este .

Distanţă 167 km
Plecare Bacău
Sosire Brăila
Transportatori Autogari, Aventin,

Autobuz Bilete de la Bacău la Brăila

  Feb 03
  Detalii
  Feb 04
  Detalii
  Feb 05
  Detalii
  Feb 06
  Detalii
  Feb 07
  Detalii
  -2°
  Feb 08
  Detalii
  -2°
  Feb 09
  Detalii
  -2°
  Feb 10
  Detalii
  -1°
  Feb 11
  Detalii
  Feb 12
  Detalii
  Feb 13
  Detalii
  Feb 14
  Detalii
  -2°
  Feb 15
  Detalii
  -1°
  Feb 16
  Detalii
  Feb 17
  Detalii
Departure date
Friday,Feb 03 2023

Cel mai bun moment pentru a rezerva Bacău - Brăila Excursie

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

Bacău la Brăila Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Zbor
47.88kg
Tren
2.352kg
Autobuz
11.424kg
Mașină
8.232kg

Cazari care s-ar putea să vă placă în Brăila

Indisponibil

Nu a fost găsită nicio cazare la locația selectată pentru astăzi.

Folosim acest feedback pentru a ne îmbunătăți produsele

întrebări frecvente

Cât timp va dura să ajung de la Bacău la Brăila cu autobuzul?

Călătoria între Bacău și Brăila cu autobuzul este aproximativ 168 km. Vă va lua cam să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient.

În ce moment al zilei pot călători de la Bacău la Brăila?

Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Bacău la Brăila la . Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la . Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Bacău la Brăila?

Puteți pleca din Bacău la stații precum Bacau - Narcisa, Bacau - Autogara Transport Bistrita Sa, Bacau - Statia Autobuzului Nr 14 Sens Giratoriu Autogara, Bacau - Bacau-mcdonald's, Bacau - Vis-a-vis Autogara / Mc Donald's (tic-tac) / Orizont / Billa (intersectie Aeroport) și Bacau - Statie Bacau. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Brăila la următoarele stații: Braila - Statie Braila, Braila - Autogara Atlas Sa, Braila - Peco Omv, Braila - Catedrala Nasterea Domnului și Braila - Statii :peco Omv(intersesctie Buzau) / Gradina Zoo / Carrefour. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Bacău și Brăila. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Bacău la Brăila?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Bacău la Brăila. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback