Autobuz Iaşi - Braşov preturi de la 1,61 lei

Începe de la
1,61 lei

Iaşi la Braşov de la autobuz

Călătoria de la Iaşi la Braşov de la autobuz este de 227,98 km și durează 7 ore 0 min.. Există 1 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 02:00 și ultima la 02:00. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Braşov cu autobuz pentru doar 1,61 lei sau până la 4,89 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 1,61 lei.

Cel mai mic pret1,61 lei
Durata călătoriei7 ore 0 min.
Conexiune pe zi1
Cel mai mic pret1,61 lei
Cel mai mare preț4,89 lei
Prima Plecare02:00
Ultima Plecare02:00
Distanţă227,98 km
PlecareIaşi
SosireBraşov
TransportatoriFlixBus

Autobuz Bilete de la Iași la Braşov

Data plecării
miercuri, 28 feb. 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Iaşi la Braşov

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Iaşi la Braşov. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât voi plăti pentru bilete de autobuz de la Iaşi la Braşov?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Iaşi la Braşov. În medie, însă, veți plăti în jur de 3,76 lei pentru un bilet de autobuz. Puteți găsi bilete de autobuz la prețuri chiar și de 1,61 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Braşov. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 3,76 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Iaşi la Braşov.

Cât durează călătoria de la Iaşi la Braşov cu autobuzul?

Distanța dintre Iaşi și Braşov este aproximativ 227,98 km. În general, va dura în jur de 7 ore 0 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile, precum și tipul de teren care trebuie traversat. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Călătoria de la Iaşi la Braşov acoperă o distanță de 227,98 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 7 ore 0 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 7 ore 0 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Iaşi la Braşov făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Iaşi la Braşov?

Puteți pleca din Iaşi la stații precum . La finalul călătoriei, veți putea sosi în Braşov la următoarele stații: . Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Iaşi și Braşov. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Iaşi la Braşov?

În medie, sunt 1 plecări zilnice de la Iaşi la Braşov. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 1 plecări de la Iaşi care merg direct la Braşov. Există 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Braşov. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iași la Braşov

Bilete ieftine de autobuz de la Iaşi la Braşov
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Braşov.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Braşov, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Braşov.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iași la Braşov

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Iaşi la Braşov

Cele mai ieftine bilete de autobuz Iaşi - Braşov pot fi găsite până la 3,76 lei dacă aveți noroc sau 48,73 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 71,88 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Braşov cu autobuzul

Când călătoriți la Braşov cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord FlixBus de la Iaşi la Braşov
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Iaşi la Braşov cu bus.
Facilităţi FlixBus
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check

Iaşi la Braşov Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
15.96kg
Autobuz
17.1kg
Zbor
45.6kg
Mașină
36.48kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Iaşi la Braşov?
Un bilet de autobuz de la Iaşi la Braşov este de 3,76 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 1,61 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Iaşi la Braşov?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Iaşi la Braşov este de 1,61 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Braşov cu autobuz?
Distanța între Iaşi și Braşov este de 227,98 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Iaşi și Braşov?
Călătoria de la Iaşi la Braşov durează în medie 7 ore 0 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 7 ore 0 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Iaşi la Braşov?
Ruta de la Iaşi la Braşov are în medie 1 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Iaşi la Braşov?
Primul autobuz de la Iaşi la Braşov pleacă la orele 02:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Iaşi la Braşov?
Ultimul autobuz de la Iaşi la Braşov pleacă la orele 02:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Braşov?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 1,61 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Iaşi la Braşov?
Există stații 1 de la care puteți pleca de la Iaşi pentru a merge la Braşov. Puteți merge de la Iasi și puteți ajunge la Brasov și Brașov Autogara Bartolomeu.
Câte conexiuni directe merg de la Iaşi la Braşov?
Există în medie 1 de la Iaşi pentru a merge la Braşov.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Iaşi și Braşov?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Iaşi și Braşov este 7 ore 0 min..
Există un autobuz direct de la Iaşi la Braşov?
Da, există un autobuz direct între Iaşi și Braşov.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Iaşi la Braşov?
Călătoria cu autobuz de la Iaşi la Braşov creează 17.1kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Rute internaționale din Iaşi și zonele din apropiere

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Braşov

Rute asemănătoare

Alte rute populare