Gasiți un autobuz de la Iaşi până la Braşov

Începe de la
4,89 RON
Descoperă
Partenerii noștri Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.
references references references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Descoperă
Transport Autobuz

Mâine

Descoperă
Transport Autobuz

2 Zile

Descoperă

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Iaşi la Braşov

Plănuiți să călătoriți de la Iaşi la Braşov? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât voi plăti pentru bilete de autobuz de la Iaşi la Braşov?

Când călătoriți de la Iaşi la Braşov, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 4,89 RON. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 4,89 RON, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.Iaşi la Braşov transport autobuz

Cel mai bun preț 4,89 RON
Durata călătoriei 7 h
Călătorii pe zi 1
Prima plecare 02:00
Ultima plecare 02:00
Distanța 228 km
Plecare Iaşi
Sosire Braşov
Transportatori Autogari, Trans Polosam, Capital Lines, BEPS TRAVEL, Flixbus

Prețul biletului Iaşi - Braşov în fiecare zi

 
Azi
Detalii
Mâine
Detalii
În 2 zile
Detalii
În 3 zile
Detalii
În 4 zile
Detalii
În 5 zile
Detalii
În 6 zile
Detalii

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
1
Transportatori
5
Prețul minim
4,89 RON
Prețul maxim
4,89 RON

Iaşi - Braşov

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cât timp va dura să ajung de la Iaşi la Braşov cu autobuzul?

Timpul mediul de călătorie este 7 h. Atât durează să traversați 228 km de la Iaşi la Braşov. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Iaşi la Braşov ar putea să dureze mai mult de 7 h.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Iaşi la Braşov?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Iaşi la Braşov, care de obicei este la 02:00. Ultima plecare programată a serii este în mod normal la 02:00. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Când călătoresc de la Iaşi la Braşov cu autobuzul, ce stații pot să folosesc?

Puteți pleca din Iaşi la stații precum Iași. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Braşov la următoarele stații: Brașov, Autogara Bartolomeu. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Iaşi și Braşov. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la Iaşi la Braşov sunt în fiecare zi?

Numărul exact al călătoriilor de la Iaşi la Braşov poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 1 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv Autogari, Trans Polosam, Capital Lines, BEPS TRAVEL și Flixbus. În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la 1 plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Iaşi la Braşov. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Iaşi la Braşov variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 1 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback