Autobuz Iaşi - Vaslui preturi de la 12,31 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Mai mult
Mai mult
Mai mult

Iaşi la Vaslui cu autobuzul

Călătoria de la Iaşi la Vaslui cu autobuzul este de 60,23 km și durează 1 oră 32 min.. Există 33 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:30 și ultima la 23:00. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Vaslui cu autobuz pentru doar 12,31 lei sau până la 20,57 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 12,31 lei.

Cel mai mic pret12,31 lei
Durata călătoriei1 oră 32 min.
Conexiune pe zi33
Cel mai mic pret12,31 lei
Cel mai mare preț20,57 lei
Prima Plecare00:30
Ultima Plecare23:00
Distanţă60,23 km
PlecareIaşi
SosireVaslui
Transportatorielicom_trans, fya_transDetalii

Autobuz Bilete de la Iași la Vaslui

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Iaşi la Vaslui

Plănuiți să călătoriți de la Iaşi la Vaslui? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a ajunge de la Iaşi la Vaslui?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Iaşi la Vaslui. În medie, însă, veți plăti în jur de 19,25 lei pentru un bilet de autobuz. Puteți găsi bilete de autobuz la prețuri chiar și de 12,31 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Vaslui. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de autobuz de la Iaşi la Vaslui variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 19,25 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât timp va dura să ajung de la Iaşi la Vaslui cu autobuzul?

Timpul mediul de călătorie este 1 oră 32 min.. Atât durează să traversați 60,23 km de la Iaşi la Vaslui. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Iaşi la Vaslui ar putea să dureze mai mult de 1 oră 32 min.. Călătoria între Iaşi și Vaslui cu autobuzul durează de obicei 1 oră 32 min. pentru a acoperi o distanță de 60,23 km. Cea mai scurtă călătorie de la Iaşi la Vaslui vă va duce 1 oră 0 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Vaslui, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Iaşi la Vaslui?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Iaşi de la următoarele stații: Iași, Billa. Sosind la Vaslui, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Vaslui, Strada Alexandru Vlahuță,VASLUI. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Vaslui.

Câte călătorii de la Iaşi la Vaslui au loc în fiecare zi?

Numărul exact al călătoriilor de la Iaşi la Vaslui poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 33 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Iaşi la Vaslui. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Iaşi la Vaslui variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 33 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Vaslui. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iași la Vaslui

Bilete ieftine de autobuz de la Iaşi la Vaslui
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Vaslui.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Vaslui, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Vaslui.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iași la Vaslui

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Iaşi la Vaslui

Cele mai ieftine bilete de autobuz Iaşi - Vaslui pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Vaslui cu autobuzul

Când călătoriți la Vaslui cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Iaşi la Vaslui Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
4.22kg
Autobuz
4.52kg
Zbor
12.05kg
Mașină
9.64kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Iaşi la Vaslui?
Un bilet de autobuz de la Iaşi la Vaslui este de 19,25 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 12,31 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Iaşi la Vaslui?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Iaşi la Vaslui este de 12,31 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Vaslui cu autobuz?
Distanța între Iaşi și Vaslui este de 60,23 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Iaşi și Vaslui?
Călătoria de la Iaşi la Vaslui durează în medie 1 oră 32 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 oră 0 min..
Ce companii operează de la Iaşi la Vaslui?
Ruta Iaşi - Vaslui este acoperită de 4 operator(i). Puteți găsi pe Virail, elicom_trans, fya_trans, aventin, autogari și trans_polosam ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Iaşi la Vaslui?
Ruta de la Iaşi la Vaslui are în medie 33 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Iaşi la Vaslui?
Primul autobuz de la Iaşi la Vaslui pleacă la orele 00:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Iaşi la Vaslui?
Ultimul autobuz de la Iaşi la Vaslui pleacă la orele 23:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Vaslui?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 12,31 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Iaşi la Vaslui?
Există în medie 33 de la Iaşi pentru a merge la Vaslui.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Iaşi și Vaslui?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Iaşi și Vaslui este 1 oră 0 min..
Există un autobuz direct de la Iaşi la Vaslui?
Da, există un autobuz direct între Iaşi și Vaslui.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Iaşi la Vaslui?
Călătoria cu autobuz de la Iaşi la Vaslui creează 4.52kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Rute internaționale din Iaşi și zonele din apropiere

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Vaslui

Rute asemănătoare

Alte rute populare