Autobuz Buzău - Braşov preturi de la 24,63 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Buzău la Braşov cu autobuzul

Călătoria de la Buzău la Braşov cu autobuzul este de 110,82 km și durează 3 ore 36 min.. Există 12 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:10 și ultima la 23:00. Este posibil să călătoriți de la Buzău la Braşov cu autobuz pentru doar 24,63 lei sau până la 72,37 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 24,63 lei.

Cel mai mic pret24,63 lei
Durata călătoriei3 ore 36 min.
Conexiune pe zi12
Cel mai mic pret24,63 lei
Cel mai mare preț72,37 lei
Prima Plecare00:10
Ultima Plecare23:00
Distanţă110,82 km
PlecareBuzău
SosireBraşov
Transportatori_b_duotex_com_b_, aventinDetalii

Autobuz Bilete de la Buzău la Braşov

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătoria dvs. de la Buzău la Braşov cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Buzău la Braşov? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Buzău la Braşov, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât voi plăti pentru bilete de autobuz de la Buzău la Braşov?

În medie, un bilet de autobuz de la Buzău la Braşov vă va costa 40,17 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 24,63 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Buzău la Braşov. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 40,17 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Buzău la Braşov.

Cât durează să ajung de la Buzău la Braşov cu autobuzul?

Cu o distanță de 110,82 km între Buzău și Braşov, de obicei va dura 3 ore 36 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 3 ore 36 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Călătoria între Buzău și Braşov cu autobuzul durează de obicei 3 ore 36 min. pentru a acoperi o distanță de 110,82 km. Cea mai scurtă călătorie de la Buzău la Braşov vă va duce 2 ore 20 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Braşov, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Buzău laBraşov?

În Buzău, stațiile de plecare includ Buzău,Buzau Petrol Station Petrom,Buzău, Autogara Nord,Buzau, Strada Colonel Ion Buzoianu. Când veți sosi în Braşov, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Brasov - Stadium,Brasov, Gara,Brașov, Autogara Bartolomeu. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii de la Buzău la Braşov sunt în fiecare zi?

Numărul exact al călătoriilor de la Buzău la Braşov poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 12 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Buzău la Braşov. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Buzău la Braşov variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 12 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Buzău la Braşov. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Buzău la Braşov

Bilete ieftine de autobuz de la Buzău la Braşov
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Buzău la Braşov.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Buzău la Braşov, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Buzău la Braşov.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Buzău la Braşov

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Buzău la Braşov

Cele mai ieftine bilete de autobuz Buzău - Braşov pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Braşov cu autobuzul

Când călătoriți la Braşov cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Buzău la Braşov Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
7.76kg
Autobuz
8.31kg
Zbor
22.16kg
Mașină
17.73kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Buzău la Braşov?
Un bilet de autobuz de la Buzău la Braşov este de 40,17 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 24,63 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Buzău la Braşov?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Buzău la Braşov este de 24,63 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Buzău și Braşov cu autobuz?
Distanța între Buzău și Braşov este de 110,82 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Buzău și Braşov?
Călătoria de la Buzău la Braşov durează în medie 3 ore 36 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 ore 20 min..
Ce companii operează de la Buzău la Braşov?
Ruta Buzău - Braşov este acoperită de 3 operator(i). Puteți găsi pe Virail, _b_duotex_com_b_, aventin, autogari și transemma ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Buzău la Braşov?
Ruta de la Buzău la Braşov are în medie 12 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Buzău la Braşov?
Primul autobuz de la Buzău la Braşov pleacă la orele 00:10. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Buzău la Braşov?
Ultimul autobuz de la Buzău la Braşov pleacă la orele 23:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Buzău la Braşov?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 24,63 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Buzău la Braşov?
Există în medie 12 de la Buzău pentru a merge la Braşov.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Buzău și Braşov?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Buzău și Braşov este 2 ore 20 min..
Există un autobuz direct de la Buzău la Braşov?
Da, există un autobuz direct între Buzău și Braşov.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Buzău la Braşov?
Călătoria cu autobuz de la Buzău la Braşov creează 8.31kg emisii de CO2.

Treceți local de la Buzău

Rute populare

Escapade de weekend de la Buzău

Rute internaționale din Buzău și zonele din apropiere

Alte destinații de la Buzău

Principalele rute spre Braşov

Rute asemănătoare

Alte rute populare