Autobuz Iaşi - Craiova preturi de la 138,48 lei

Începe de la
138,48 lei

Iaşi la Craiova de la autobuz

Călătoria de la Iaşi la Craiova de la autobuz este de 433,26 km și durează 13 ore 21 min.. Există 10 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 00:00 și ultima la 23:00. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Craiova cu autobuz pentru doar 138,48 lei sau până la 185,24 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 138,48 lei.

Cel mai mic pret138,48 lei
Durata călătoriei13 ore 21 min.
Conexiune pe zi10
Cel mai mic pret138,48 lei
Cel mai mare preț185,24 lei
Prima Plecare00:00
Ultima Plecare23:00
Distanţă433,26 km
PlecareIaşi
SosireCraiova
Transportatorib_b_ilan, trans_polosamDetalii

Autobuz Bilete de la Iași la Craiova

Data plecării
miercuri, 28 feb. 2024

Călătoria dvs. de la Iaşi la Craiova cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Iaşi la Craiova. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât voi plăti pentru bilete de autobuz de la Iaşi la Craiova?

Cele mai ieftine bilete de autobuz de la Iaşi la Craiova costă 138,48 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 173,07 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Iaşi la Craiova.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Craiova. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 173,07 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Iaşi la Craiova.

Cât timp va dura să ajung de la Iaşi la Craiova cu autobuzul?

Cu o distanță de 433,26 km între Iaşi și Craiova, de obicei va dura 13 ore 21 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 13 ore 21 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Călătoria de la Iaşi la Craiova acoperă o distanță de 433,26 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 13 ore 21 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 10 ore 15 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Iaşi la Craiova făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Când călătoresc de la Iaşi la Craiova cu autobuzul, ce stații pot să folosesc?

Puteți pleca din Iaşi la stații precum . La finalul călătoriei, veți putea sosi în Craiova la următoarele stații: . Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Iaşi și Craiova. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la Iaşi la Craiova sunt în fiecare zi?

Ruta de la Iaşi la Craiova este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Iaşi de 10 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Iaşi la Craiova, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 0 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 10 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Craiova. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iași la Craiova

Bilete ieftine de autobuz de la Iaşi la Craiova
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Craiova.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Craiova, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Craiova.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iași la Craiova

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Iaşi la Craiova

Cele mai ieftine bilete de autobuz Iaşi - Craiova pot fi găsite până la 138,67 lei dacă aveți noroc sau 170,39 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 199,12 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Craiova cu autobuzul

Când călătoriți la Craiova cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Iaşi la Craiova Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
30.33kg
Autobuz
32.49kg
Zbor
86.65kg
Mașină
69.32kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Iaşi la Craiova?
Un bilet de autobuz de la Iaşi la Craiova este de 173,07 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 138,48 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Iaşi la Craiova?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Iaşi la Craiova este de 138,48 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Craiova cu autobuz?
Distanța între Iaşi și Craiova este de 433,26 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Iaşi și Craiova?
Călătoria de la Iaşi la Craiova durează în medie 13 ore 21 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 10 ore 15 min..
Ce companii operează de la Iaşi la Craiova?
Ruta Iaşi - Craiova este acoperită de 6 operator(i). Puteți găsi pe Virail, b_b_ilan, trans_polosam, MirTrans Express, autogari, teisa, gsmtrans și nce_invest ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Iaşi la Craiova?
Ruta de la Iaşi la Craiova are în medie 10 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Iaşi la Craiova?
Primul autobuz de la Iaşi la Craiova pleacă la orele 00:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Iaşi la Craiova?
Ultimul autobuz de la Iaşi la Craiova pleacă la orele 23:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Craiova?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 138,48 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Iaşi la Craiova?
Există stații 1 de la care puteți pleca de la Iaşi pentru a merge la Craiova. Puteți merge de la Iasi și puteți ajunge la Craiova (Autogara Pelendava Nord) și Craiova International Airport CRA.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Iaşi și Craiova?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Iaşi și Craiova este 10 ore 15 min..
Există un autobuz direct de la Iaşi la Craiova?
Da, există un autobuz direct între Iaşi și Craiova.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Iaşi la Craiova?
Călătoria cu autobuz de la Iaşi la Craiova creează 32.49kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Rute internaționale din Iaşi și zonele din apropiere

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Craiova

Rute asemănătoare

Alte rute populare