Autobuz Constanţa - Craiova preturi de la 122,79 lei

Începe de la
122,79 lei

Constanţa la Craiova de la autobuz

Călătoria de la Constanţa la Craiova de la autobuz este de 386,96 km și durează 8 ore 26 min.. Există 32 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 00:30 și ultima la 22:30. Este posibil să călătoriți de la Constanţa la Craiova cu autobuz pentru doar 122,79 lei sau până la 297,97 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 122,79 lei.

Cel mai mic pret122,79 lei
Durata călătoriei8 ore 26 min.
Conexiune pe zi32
Cel mai mic pret122,79 lei
Cel mai mare preț297,97 lei
Prima Plecare00:30
Ultima Plecare22:30
Distanţă386,96 km
PlecareConstanţa
SosireCraiova
Transportatoridirect_aeroport, kirvad_tourDetalii

Autobuz Bilete de la Constanța la Craiova

Data plecării
miercuri, 28 feb. 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Constanţa la Craiova

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Constanţa la Craiova. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a călători de la Constanţa la Craiova?

În medie, un bilet de autobuz de la Constanţa la Craiova vă va costa 241,04 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 122,79 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Constanţa la Craiova. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de autobuz de la Constanţa la Craiova variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 241,04 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât durează să ajung de la Constanţa la Craiova cu autobuzul?

Călătoria de la Constanţa la Craiova cu autobuzul va dura, de obicei, 8 ore 26 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 386,96 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 8 ore 26 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Călătoria de la Constanţa la Craiova acoperă o distanță de 386,96 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 8 ore 26 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 6 ore 15 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Constanţa la Craiova făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Constanţa laCraiova?

Veți putea pleca din Constanţa folosind stații precum . Acestea vă conectează cu stații care includ din Craiova. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Constanţa, fie în Craiova, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii zilnice există de la Constanţa la Craiova?

Ruta de la Constanţa la Craiova este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Constanţa de 32 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Constanţa la Craiova, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 0 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 32 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Constanţa la Craiova. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Constanța la Craiova

Bilete ieftine de autobuz de la Constanţa la Craiova
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Constanţa la Craiova.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Constanţa la Craiova, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Constanţa la Craiova.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Constanța la Craiova

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Constanţa la Craiova

Cele mai ieftine bilete de autobuz Constanţa - Craiova pot fi găsite până la 122,79 lei dacă aveți noroc sau 144,18 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 205,28 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Craiova cu autobuzul

Când călătoriți la Craiova cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Constanţa la Craiova Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
27.09kg
Autobuz
29.02kg
Zbor
77.39kg
Mașină
61.91kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Constanţa la Craiova?
Un bilet de autobuz de la Constanţa la Craiova este de 241,04 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 122,79 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Constanţa la Craiova?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Constanţa la Craiova este de 122,79 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Constanţa și Craiova cu autobuz?
Distanța între Constanţa și Craiova este de 386,96 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Constanţa și Craiova?
Călătoria de la Constanţa la Craiova durează în medie 8 ore 26 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 6 ore 15 min..
Ce companii operează de la Constanţa la Craiova?
Ruta Constanţa - Craiova este acoperită de 10 operator(i). Puteți găsi pe Virail, direct_aeroport, kirvad_tour, simpa_trans, fany, comanto_trans, b_b_ilan, autogari, nce_invest, antares_transport, gsmtrans și horas ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Constanţa la Craiova?
Ruta de la Constanţa la Craiova are în medie 32 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Constanţa la Craiova?
Primul autobuz de la Constanţa la Craiova pleacă la orele 00:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Constanţa la Craiova?
Ultimul autobuz de la Constanţa la Craiova pleacă la orele 22:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Constanţa la Craiova?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 122,79 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Constanţa la Craiova?
Există stații 3 de la care puteți pleca de la Constanţa pentru a merge la Craiova. Puteți merge de la Constanta Șoseaua Mangaliei - Salcilor, Constanta și Constanţa Strada Titus Budac și puteți ajunge la Craiova International Airport CRA și Craiova (Autogara Pelendava Nord).
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Constanţa și Craiova?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Constanţa și Craiova este 6 ore 15 min..
Există un autobuz direct de la Constanţa la Craiova?
Da, există un autobuz direct între Constanţa și Craiova.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Constanţa la Craiova?
Călătoria cu autobuz de la Constanţa la Craiova creează 29.02kg emisii de CO2.

Treceți local de la Constanţa

Rute populare

Escapade de weekend de la Constanţa

Rute internaționale din Constanţa și zonele din apropiere

Alte destinații de la Constanţa

Principalele rute spre Craiova

Rute asemănătoare

Alte rute populare