Autobuz Madrid - Córdoba, Andaluzia preturi de la 138,53 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Madrid la Córdoba, Andaluzia cu autobuzul

Călătoria de la Madrid la Córdoba, Andaluzia cu autobuzul este de 295,86 km și durează 6 ore 37 min.. Există 10 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 09:00 și ultima la 23:59. Este posibil să călătoriți de la Madrid la Córdoba, Andaluzia cu autobuz pentru doar 138,53 lei sau până la 297,92 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 138,53 lei.

Cel mai mic pret138,53 lei
Durata călătoriei6 ore 37 min.
Conexiune pe zi10
Cel mai mic pret138,53 lei
Cel mai mare preț297,92 lei
Prima Plecare09:00
Ultima Plecare23:59
Distanţă295,86 km
PlecareMadrid
SosireCórdoba, Andaluzia
TransportatoriSECORBUS (Socibus), FlixBus

Autobuz Bilete de la Madrid la Cordova

Data plecării
marți, 25 iun. 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Madrid la Córdoba, Andaluzia

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Madrid la Córdoba, Andaluzia. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât costă să ajung de la Madrid la Córdoba, Andaluzia cu autobuzul?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Madrid la Córdoba, Andaluzia. În medie, însă, veți plăti în jur de 167,65 lei pentru un bilet de autobuz. Puteți găsi bilete de autobuz la prețuri chiar și de 138,53 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Madrid la Córdoba, Andaluzia. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Madrid la Córdoba, Andaluzia. În medie, însă, veți plăti în jur de 167,65 lei pentru un bilet de autobuz. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.

Cât durează călătoria de la Madrid la Córdoba, Andaluzia cu autobuzul?

Călătoria între Madrid și Córdoba, Andaluzia cu autobuzul este aproximativ 295,86 km. Vă va lua cam 6 ore 37 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Călătoria între Madrid și Córdoba, Andaluzia cu autobuzul durează de obicei 6 ore 37 min. pentru a acoperi o distanță de 295,86 km. Cea mai scurtă călătorie de la Madrid la Córdoba, Andaluzia vă va duce 4 ore 45 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Córdoba, Andaluzia, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Madrid la Córdoba, Andaluzia?

Prima călătorie a zilei pornește de la Madrid la 09:00. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 23:59. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Madrid și Córdoba, Andaluzia. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță. Prima călătorie a serii pleacă de la Madrid la 09:00. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la 23:59. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Madrid și Córdoba, Andaluzia. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Când călătoresc de la Madrid la Córdoba, Andaluzia cu autobuzul, ce stații pot să folosesc?

Veți putea pleca din Madrid folosind stații precum Madrid Puente de la Cea,MADRID (E),Madrid Chamartin,Madrid - Avenida de America,Madrid-Atocha,Madrid Méndez Alvaro,Madrid Barajas Airport,MADRID BARAJAS aeropuerto T1. Acestea vă conectează cu stații care includ Córdoba din Córdoba, Andaluzia. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Madrid, fie în Córdoba, Andaluzia, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Madrid la Córdoba, Andaluzia?

Veți putea să călătoriți de la Madrid la Córdoba, Andaluzia folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 10 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Madrid la Córdoba, Andaluzia folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 9 legături directe de la Madrid la Córdoba, Andaluzia în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 1 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Madrid la Córdoba, Andaluzia. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Madrid la Cordova

Bilete ieftine de autobuz de la Madrid la Córdoba, Andaluzia
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Madrid la Córdoba, Andaluzia.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Madrid la Córdoba, Andaluzia, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Madrid la Córdoba, Andaluzia.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Madrid la Cordova

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de autobuz pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 135,11 lei la 164,23 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 18% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Madrid la Córdoba, Andaluzia

Cele mai ieftine bilete de autobuz Madrid - Córdoba, Andaluzia pot fi găsite până la 125,09 lei dacă aveți noroc sau 183,77 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 586,36 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Córdoba, Andaluzia cu autobuzul

Când călătoriți la Córdoba, Andaluzia cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord FlixBus de la Madrid la Córdoba, Andaluzia
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Madrid la Córdoba, Andaluzia cu bus.
Facilităţi FlixBus
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check

Madrid la Córdoba, Andaluzia Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
20.71kg
Autobuz
22.19kg
Zbor
59.17kg
Mașină
47.34kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Madrid la Córdoba, Andaluzia?
Un bilet de autobuz de la Madrid la Córdoba, Andaluzia este de 167,65 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 138,53 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Madrid la Córdoba, Andaluzia?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Madrid la Córdoba, Andaluzia este de 138,53 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Madrid și Córdoba, Andaluzia cu autobuz?
Distanța între Madrid și Córdoba, Andaluzia este de 295,86 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Madrid și Córdoba, Andaluzia?
Călătoria de la Madrid la Córdoba, Andaluzia durează în medie 6 ore 37 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 4 ore 45 min..
Ce companii operează de la Madrid la Córdoba, Andaluzia?
Ruta Madrid - Córdoba, Andaluzia este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, SECORBUS (Socibus) și FlixBus ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Madrid la Córdoba, Andaluzia?
Ruta de la Madrid la Córdoba, Andaluzia are în medie 10 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Madrid la Córdoba, Andaluzia?
Primul autobuz de la Madrid la Córdoba, Andaluzia pleacă la orele 09:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Madrid la Córdoba, Andaluzia?
Ultimul autobuz de la Madrid la Córdoba, Andaluzia pleacă la orele 23:59. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Madrid la Córdoba, Andaluzia?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 138,53 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Madrid la Córdoba, Andaluzia?
Există în medie 9 de la Madrid pentru a merge la Córdoba, Andaluzia.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Madrid și Córdoba, Andaluzia?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Madrid și Córdoba, Andaluzia este 4 ore 45 min..
Există un autobuz direct de la Madrid la Córdoba, Andaluzia?
Da, există un autobuz direct între Madrid și Córdoba, Andaluzia.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Madrid la Córdoba, Andaluzia?
Călătoria cu autobuz de la Madrid la Córdoba, Andaluzia creează 22.19kg emisii de CO2.

Treceți local de la Madrid

Rute populare

Escapade de weekend de la Madrid

Rute internaționale din Madrid și zonele din apropiere

Alte destinații de la Madrid

Principalele rute spre Córdoba, Andaluzia

Rute asemănătoare

Alte rute populare