Autobuz Sibiu - Mediaş preturi de la 14,37 lei

20.04.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com
Începe de la
14,37 lei

Sibiu la Mediaş cu autobuzul

Călătoria de la Sibiu la Mediaş cu autobuzul este de 43,65 km și durează 1 oră 44 min.. Există 5 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 08:30 și ultima la 21:30. Este posibil să călătoriți de la Sibiu la Mediaş cu autobuz pentru doar 14,37 lei sau până la 30,83 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 14,37 lei.

Cel mai mic pret14,37 lei
Durata călătoriei1 oră 44 min.
Conexiune pe zi5
Cel mai mic pret14,37 lei
Cel mai mare preț30,83 lei
Prima Plecare08:30
Ultima Plecare21:30
Distanţă43,65 km
PlecareSibiu
SosireMediaş
Transportatoriautogari, trans_sebDetalii

Autobuz Bilete de la Sibiu la Mediaş

Data plecării
sâmbătă, 20 apr. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Sibiu la Mediaş cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Sibiu la Mediaş. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a călători de la Sibiu la Mediaş?

Prețurile biletelor de autobuz de la Sibiu la Mediaş variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de autobuz de la Sibiu la Mediaş vor costa 14,37 lei. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 23,36 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Sibiu la Mediaş. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Sibiu la Mediaş, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 23,36 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât de lungă este călătoria de la Sibiu la Mediaş cu autobuzul?

Distanța dintre Sibiu și Mediaş este aproximativ 43,65 km. În general, va dura în jur de 1 oră 44 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile, precum și tipul de teren care trebuie traversat. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Pentru a ajunge mai repede de la Sibiu la Mediaş, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Sibiu și Mediaş vor termina călătoria în 1 oră 15 min.. În medie, va fi nevoie de vreo 1 oră 44 min. pentru a parcurge 43,65 km între Sibiu și Mediaş.

La ce oră sunt plecările de la Sibiu la Mediaş?

În general, prima plecare a zilei din Sibiu va fi la 08:30, iar ultima plecare va fi la 21:30. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Sibiu la Mediaş se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor. În general, prima plecare a serii din Sibiu va fi la 08:30, iar ultima plecare va fi la 21:30. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Sibiu la Mediaş se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Sibiu la Mediaş?

Veți putea pleca din Sibiu folosind stații precum Sibiu International Airport, SBZ,SIBIU. Acestea vă conectează cu stații care includ Medias,Mediaş din Mediaş. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Sibiu, fie în Mediaş, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Sibiu spre Mediaş?

Ruta de la Sibiu la Mediaş este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Sibiu de 5 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Sibiu la Mediaş, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 5 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Sibiu la Mediaş. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Sibiu la Mediaş

Bilete ieftine de autobuz de la Sibiu la Mediaş
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Sibiu la Mediaş.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Sibiu la Mediaş, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Sibiu la Mediaş.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Sibiu la Mediaş

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Sibiu la Mediaş

Cele mai ieftine bilete de autobuz Sibiu - Mediaş pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Mediaş cu autobuzul

Când călătoriți la Mediaş cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Sibiu la Mediaş Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
3.06kg
Autobuz
3.27kg
Zbor
8.73kg
Mașină
6.98kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Sibiu la Mediaş?
Un bilet de autobuz de la Sibiu la Mediaş este de 23,36 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 14,37 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Sibiu la Mediaş?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Sibiu la Mediaş este de 14,37 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Sibiu și Mediaş cu autobuz?
Distanța între Sibiu și Mediaş este de 43,65 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Sibiu și Mediaş?
Călătoria de la Sibiu la Mediaş durează în medie 1 oră 44 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 oră 15 min..
Ce companii operează de la Sibiu la Mediaş?
Ruta Sibiu - Mediaş este acoperită de 3 operator(i). Puteți găsi pe Virail, autogari, trans_seb, balint_trans și duda_trans ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Sibiu la Mediaş?
Ruta de la Sibiu la Mediaş are în medie 5 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Sibiu la Mediaş?
Primul autobuz de la Sibiu la Mediaş pleacă la orele 08:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Sibiu la Mediaş?
Ultimul autobuz de la Sibiu la Mediaş pleacă la orele 21:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Sibiu la Mediaş?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 14,37 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Sibiu la Mediaş?
Există în medie 5 de la Sibiu pentru a merge la Mediaş.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Sibiu și Mediaş?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Sibiu și Mediaş este 1 oră 15 min..
Există un autobuz direct de la Sibiu la Mediaş?
Da, există un autobuz direct între Sibiu și Mediaş.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Sibiu la Mediaş?
Călătoria cu autobuz de la Sibiu la Mediaş creează 3.27kg emisii de CO2.

Treceți local de la Sibiu

Rute populare

Escapade de weekend de la Sibiu

Rute internaționale din Sibiu și zonele din apropiere

Alte destinații de la Sibiu

Principalele rute spre Mediaş

Rute asemănătoare

Alte rute populare