Autobuz Iaşi - Mangalia preturi de la 112,83 lei

Începe de la
112,83 lei

Iaşi la Mangalia de la autobuz

Călătoria de la Iaşi la Mangalia de la autobuz este de 382,54 km și durează 8 ore 44 min.. Există 2 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 01:00 și ultima la 14:00. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Mangalia cu autobuz pentru doar 112,83 lei sau până la 112,92 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 112,83 lei.

Cel mai mic pret112,83 lei
Durata călătoriei8 ore 44 min.
Conexiune pe zi2
Cel mai mic pret112,83 lei
Cel mai mare preț112,92 lei
Prima Plecare01:00
Ultima Plecare14:00
Distanţă382,54 km
PlecareIaşi
SosireMangalia
Transportatorisimpa_trans, trans_polosam

Autobuz Bilete de la Iași la Mangalia

Data plecării
miercuri, 28 feb. 2024

Ajungeți de la Iaşi la Mangalia cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Iaşi la Mangalia? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât voi plăti pentru bilete de autobuz de la Iaşi la Mangalia?

Prețurile biletelor de autobuz de la Iaşi la Mangalia variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de autobuz de la Iaşi la Mangalia vor costa 112,83 lei. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 112,87 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Mangalia. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de autobuz de la Iaşi la Mangalia variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 112,87 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Iaşi la Mangalia cu autobuzul?

Călătoria între Iaşi și Mangalia cu autobuzul este aproximativ 382,54 km. Vă va lua cam 8 ore 44 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Distanța dintre Iaşi și Mangalia este în jur de 382,54 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 8 ore 44 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Iaşi și Mangalia durează 8 ore 15 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Iaşi la Mangalia?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Iaşi de la următoarele stații: . Sosind la Mangalia, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: . Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Mangalia.

Câte călătorii de la Iaşi la Mangalia au loc în fiecare zi?

Ruta de la Iaşi la Mangalia este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Iaşi de 2 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Iaşi la Mangalia, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 2 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Mangalia. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iași la Mangalia

Bilete ieftine de autobuz de la Iaşi la Mangalia
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Mangalia.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Mangalia, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Mangalia.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iași la Mangalia

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Iaşi la Mangalia

Cele mai ieftine bilete de autobuz Iaşi - Mangalia pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Mangalia cu autobuzul

Când călătoriți la Mangalia cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Iaşi la Mangalia Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
26.78kg
Autobuz
28.69kg
Zbor
76.51kg
Mașină
61.21kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Iaşi la Mangalia?
Un bilet de autobuz de la Iaşi la Mangalia este de 112,87 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 112,83 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Iaşi la Mangalia?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Iaşi la Mangalia este de 112,83 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Mangalia cu autobuz?
Distanța între Iaşi și Mangalia este de 382,54 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Iaşi și Mangalia?
Călătoria de la Iaşi la Mangalia durează în medie 8 ore 44 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 8 ore 15 min..
Ce companii operează de la Iaşi la Mangalia?
Ruta Iaşi - Mangalia este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, simpa_trans și trans_polosam ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Iaşi la Mangalia?
Ruta de la Iaşi la Mangalia are în medie 2 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Iaşi la Mangalia?
Primul autobuz de la Iaşi la Mangalia pleacă la orele 01:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Iaşi la Mangalia?
Ultimul autobuz de la Iaşi la Mangalia pleacă la orele 14:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Mangalia?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 112,83 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Iaşi la Mangalia?
Există stații 1 de la care puteți pleca de la Iaşi pentru a merge la Mangalia. Puteți merge de la Iasi și puteți ajunge la Mangalia Railway Station.
Câte conexiuni directe merg de la Iaşi la Mangalia?
Există în medie 2 de la Iaşi pentru a merge la Mangalia.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Iaşi și Mangalia?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Iaşi și Mangalia este 8 ore 15 min..
Există un autobuz direct de la Iaşi la Mangalia?
Da, există un autobuz direct între Iaşi și Mangalia.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Iaşi la Mangalia?
Călătoria cu autobuz de la Iaşi la Mangalia creează 28.69kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Rute internaționale din Iaşi și zonele din apropiere

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Mangalia

Rute asemănătoare

Alte rute populare