Autobuz Zaragoza - Caspe preturi de la 71,15 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Zaragoza la Caspe cu autobuzul

Călătoria de la Zaragoza la Caspe cu autobuzul este de 84,24 km și durează 1 oră 33 min.. Există 5 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 07:15 și ultima la 19:25. Este posibil să călătoriți de la Zaragoza la Caspe cu autobuz pentru doar 71,15 lei sau până la 75,25 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 71,15 lei.

Cel mai mic pret71,15 lei
Durata călătoriei1 oră 33 min.
Conexiune pe zi5
Cel mai mic pret71,15 lei
Cel mai mare preț75,25 lei
Prima Plecare07:15
Ultima Plecare19:25
Distanţă84,24 km
PlecareZaragoza
SosireCaspe
TransportatoriHife

Autobuz Bilete de la Zaragoza la Caspe

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătoria dvs. de la Zaragoza la Caspe cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Zaragoza la Caspe? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a ajunge de la Zaragoza la Caspe?

Prețurile biletelor de autobuz de la Zaragoza la Caspe variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de autobuz de la Zaragoza la Caspe vor costa 71,15 lei. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 72,95 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Zaragoza la Caspe. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Zaragoza la Caspe, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 72,95 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Zaragoza la Caspe cu autobuzul?

Cu o distanță de 84,24 km între Zaragoza și Caspe, de obicei va dura 1 oră 33 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 1 oră 33 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Distanța dintre Zaragoza și Caspe este în jur de 84,24 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 1 oră 33 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Zaragoza și Caspe durează 1 oră 20 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Când sunt plecările de la Zaragoza la Caspe?

Prima plecare zilnică de la Zaragoza la Caspe este la 07:15, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 19:25. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Zaragoza și Caspe. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea. În general, prima plecare a serii din Zaragoza va fi la 07:15, iar ultima plecare va fi la 19:25. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Zaragoza la Caspe se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Când călătoresc de la Zaragoza la Caspe cu autobuzul, ce stații pot să folosesc?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Zaragoza și Caspe. Vă puteți începe călătoria în Zaragoza la stații precum ZARAGOZA DELICIAS,Zaragoza Airport. Acestea se leagă de stații care includ Caspee din Caspe. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Zaragoza la Caspe.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Zaragoza spre Caspe?

Ruta de la Zaragoza la Caspe este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Zaragoza de 5 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Zaragoza la Caspe, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 5 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Zaragoza la Caspe. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Zaragoza la Caspe

Bilete ieftine de autobuz de la Zaragoza la Caspe
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Zaragoza la Caspe.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Zaragoza la Caspe, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Zaragoza la Caspe.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Zaragoza la Caspe

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Zaragoza la Caspe

Cele mai ieftine bilete de autobuz Zaragoza - Caspe pot fi găsite până la 51,06 lei dacă aveți noroc sau 65,65 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 77,16 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Caspe cu autobuzul

Când călătoriți la Caspe cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Zaragoza la Caspe Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
5.9kg
Autobuz
6.32kg
Zbor
16.85kg
Mașină
13.48kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Zaragoza la Caspe?
Un bilet de autobuz de la Zaragoza la Caspe este de 72,95 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 71,15 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Zaragoza la Caspe?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Zaragoza la Caspe este de 71,15 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Zaragoza și Caspe cu autobuz?
Distanța între Zaragoza și Caspe este de 84,24 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Zaragoza și Caspe?
Călătoria de la Zaragoza la Caspe durează în medie 1 oră 33 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 oră 20 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Zaragoza la Caspe?
Ruta de la Zaragoza la Caspe are în medie 5 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Zaragoza la Caspe?
Primul autobuz de la Zaragoza la Caspe pleacă la orele 07:15. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Zaragoza la Caspe?
Ultimul autobuz de la Zaragoza la Caspe pleacă la orele 19:25. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Zaragoza la Caspe?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 71,15 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Zaragoza la Caspe?
Există în medie 5 de la Zaragoza pentru a merge la Caspe.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Zaragoza și Caspe?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Zaragoza și Caspe este 1 oră 20 min..
Există un autobuz direct de la Zaragoza la Caspe?
Da, există un autobuz direct între Zaragoza și Caspe.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Zaragoza la Caspe?
Călătoria cu autobuz de la Zaragoza la Caspe creează 6.32kg emisii de CO2.

Treceți local de la Zaragoza

Rute populare

Escapade de weekend de la Zaragoza

Rute internaționale din Zaragoza și zonele din apropiere

Alte destinații de la Zaragoza

Rute asemănătoare

Alte rute populare