Gasiți un tren de la Aiud până la Cluj-Napoca

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 11,07 RON
Durata călătoriei 2 h 34 min
Călătorii pe zi 17
Prima plecare 04:54
Ultima plecare 01:35
Distanța 52 km

Cu virail cele mai ieftine bilete de tren de la Aiud la Cluj-Napoca.

Virail are truc magic pentru a găsi biletele de tren ieftine pentru Cluj-Napoca. Trebuie doar să introduceți datele călătoriei, apoi setați filtrele de plecare și de preț în funcție de preferințele dumneavoastră. După ce ați ales cele mai bune opțiuni de călătorie pentru trenul de la Aiud la Cluj-Napoca, virail va redirecționa automat la site-ul furnizorului pentru achiziție.

Care este prețul biletelor de tren de la Aiud la Cluj-Napoca?

Dacă aveți posibilitatea de a rezerva în avans, va fi probabil pentru a găsi bilete de avion ieftine de tren de la Aiud la Cluj-Napoca pentru 11,07 RON. În cazul în care nu se poate planifica în avans, bilete de tren la un cost pe 16,52 RON medie Cluj-Napoca ultimul.

Ce companii deservesc ruta de la Aiud la Cluj-Napoca?

Dintre toți partenerii virail, va fi, de asemenea, posibilitatea de a călători cu CFR Călători, servind ruta trenului între Aiud și Cluj-Napoca.

Prețul biletului - în fiecare zi

19,49 RON Mai mult Mai mult Mai mult Mai mult 13,40 RON Mai mult

Trenuri din Aiud spre Cluj-Napoca

Cât timp durează de la Aiud la și când Cluj-Napoca trenurile plece?

Primul tren spre 04:54 pleacă la ora Cluj-Napoca ultimul, în timp ce ultimul la 01:35. În medie, călătoria durează 2 h 34 min, dar cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 1 h 35 min Cluj-Napoca ultimul.

, În care stațiile poate lua trenul spre și în cazul în care va Cluj-Napoca ultimul ajungeti?

Trenurile spre va pleca de la Cluj-Napoca ultimul Aiud și va ajunge la Cluj Napoca și Cluj Napoca Est.

Dacă există modificări în traseul dvs, asigurați-vă că aveți întotdeauna suficient timp pentru a merge de la o platformă la alta și nu uita niciodată posibilitatea de întârziere care ar putea face dor de tine de-al doilea tren.

Atunci când călătoresc pe distanțe scurte, puteți lua în considerare, de asemenea, autobuze și opțiuni carpooling: cu unele noroc, veți găsi opțiuni foarte ieftine, chiar dacă rezervați pe termen scurt