Tren Târgu Jiu - Cluj-Napoca prețuri de la 85,36 lei

20.04.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com
Începe de la
85,36 lei

Târgu Jiu la Cluj-Napoca cu trenul

Călătoria de la Târgu Jiu la Cluj-Napoca cu trenul este de 192,67 km și durează 10 ore 14 min.. Există 6 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 05:03 și ultima la 21:06. Este posibil să călătoriți de la Târgu Jiu la Cluj-Napoca cu tren pentru doar 85,36 lei sau până la 142,78 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 85,36 lei.

Cel mai mic pret85,36 lei
Durata călătoriei10 ore 14 min.
Conexiune pe zi6
Cel mai mic pret85,36 lei
Cel mai mare preț142,78 lei
Prima Plecare05:03
Ultima Plecare21:06
Distanţă192,67 km
PlecareTârgu Jiu
SosireCluj-Napoca
TransportatoriCFR Calatori, Romanian Railways

Tren Bilete de la Târgu Jiu la Cluj-Napoca

Data plecării
sâmbătă, 20 apr. 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Târgu Jiu la Cluj-Napoca

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Târgu Jiu la Cluj-Napoca? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât costă biletele de tren de la Târgu Jiu la Cluj-Napoca?

În medie, un bilet de tren de la Târgu Jiu la Cluj-Napoca vă va costa 114,05 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 85,36 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Târgu Jiu la Cluj-Napoca. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de tren de la Târgu Jiu la Cluj-Napoca vă va costa 114,05 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât timp va dura să merg de la Târgu Jiu la Cluj-Napoca cu trenul?

Călătoria între Târgu Jiu și Cluj-Napoca cu trenul este aproximativ 192,67 km. Vă va lua cam 10 ore 14 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Călătoria de la Târgu Jiu la Cluj-Napoca acoperă o distanță de 192,67 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 10 ore 14 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 8 ore 6 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Târgu Jiu la Cluj-Napoca făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Când sunt plecările de la Târgu Jiu la Cluj-Napoca?

Prima călătorie a zilei pornește de la Târgu Jiu la 05:03. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 21:06. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Târgu Jiu și Cluj-Napoca. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță. În general, prima plecare a serii din Târgu Jiu va fi la 05:03, iar ultima plecare va fi la 21:06. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Târgu Jiu la Cluj-Napoca se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Târgu Jiu la Cluj-Napoca?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Târgu Jiu de la următoarele stații: Sports Club Pandurii Targu Jiu (Targu Jiu, Romania),Târgu Jiu, Autogara est viitorul,Autogara Târgu Jiu,Târgu Jiu. Sosind la Cluj-Napoca, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Cluj International Airport,Cluj-Napoca ,Cluj-Napoca Beta Bus Station,Cluj Napoca. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Cluj-Napoca.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Târgu Jiu la Cluj-Napoca?

Numărul exact al călătoriilor de la Târgu Jiu la Cluj-Napoca poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 6 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Târgu Jiu la Cluj-Napoca. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Târgu Jiu la Cluj-Napoca variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 3 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 3 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Târgu Jiu la Cluj-Napoca. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Târgu Jiu la Cluj-Napoca

Bilete ieftine de tren de la Târgu Jiu la Cluj-Napoca
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Târgu Jiu la Cluj-Napoca.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Târgu Jiu la Cluj-Napoca, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Târgu Jiu la Cluj-Napoca.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Târgu Jiu la Cluj-Napoca

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 75,40 lei la 89,86 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 16% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Târgu Jiu la Cluj-Napoca

Cele mai ieftine bilete de tren Târgu Jiu - Cluj-Napoca pot fi găsite până la 72,76 lei dacă aveți noroc sau 82,79 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 93,52 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Cluj-Napoca cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Cluj-Napoca, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Servicii la bord CFR Calatori de la Târgu Jiu la Cluj-Napoca
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Târgu Jiu la Cluj-Napoca cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Târgu Jiu la Cluj-Napoca Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
13.49kg
Autobuz
14.45kg
Zbor
38.53kg
Mașină
30.83kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Târgu Jiu la Cluj-Napoca cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Târgu Jiu și Cluj-Napoca sunt 13.49kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Târgu Jiu și Cluj-Napoca? Luând trenul între Târgu Jiu și Cluj-Napoca veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 25.04kg față de un zbor, 0.96kg față de autobuz și 17.34kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Târgu Jiu la Cluj-Napoca?
Un bilet de tren de la Târgu Jiu la Cluj-Napoca este de 114,05 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 85,36 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Târgu Jiu la Cluj-Napoca?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Târgu Jiu la Cluj-Napoca este de 85,36 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Târgu Jiu și Cluj-Napoca cu tren?
Distanța între Târgu Jiu și Cluj-Napoca este de 192,67 km.
Cât durează călătoria cu tren între Târgu Jiu și Cluj-Napoca?
Călătoria de la Târgu Jiu la Cluj-Napoca durează în medie 10 ore 14 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 8 ore 6 min..
Ce companii operează de la Târgu Jiu la Cluj-Napoca?
Ruta Târgu Jiu - Cluj-Napoca este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, CFR Calatori și Romanian Railways ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Târgu Jiu la Cluj-Napoca?
Ruta de la Târgu Jiu la Cluj-Napoca are în medie 6 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Târgu Jiu la Cluj-Napoca?
Primul tren de la Târgu Jiu la Cluj-Napoca pleacă la orele 05:03. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Târgu Jiu la Cluj-Napoca?
Ultimul tren de la Târgu Jiu la Cluj-Napoca pleacă la orele 21:06. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Târgu Jiu la Cluj-Napoca?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 85,36 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Târgu Jiu la Cluj-Napoca?
Există în medie 3 de la Târgu Jiu pentru a merge la Cluj-Napoca.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Târgu Jiu și Cluj-Napoca?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Târgu Jiu și Cluj-Napoca este 8 ore 6 min..
Există un tren direct de la Târgu Jiu la Cluj-Napoca?
Da, există un tren direct între Târgu Jiu și Cluj-Napoca.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Târgu Jiu la Cluj-Napoca?
Călătoria cu tren de la Târgu Jiu la Cluj-Napoca creează 13.49kg emisii de CO2.

Treceți local de la Târgu Jiu

Rute populare

Escapade de weekend de la Târgu Jiu

Rute internaționale din Târgu Jiu și zonele din apropiere

Alte destinații de la Târgu Jiu

Principalele rute spre Cluj-Napoca

Rute asemănătoare

Alte rute populare