Tren Timişoara - Cluj-Napoca prețuri de la 109,36 lei

Începe de la
109,36 lei

Timişoara la Cluj-Napoca de la tren

Călătoria de la Timişoara la Cluj-Napoca de la tren este de 214,71 km și durează 7 ore 26 min.. Există 4 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 06:47 și ultima la 14:51. Este posibil să călătoriți de la Timişoara la Cluj-Napoca cu tren pentru doar 109,36 lei sau până la 329,39 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 109,36 lei.

Cel mai mic pret109,36 lei
Durata călătoriei7 ore 26 min.
Conexiune pe zi4
Cel mai mic pret109,36 lei
Cel mai mare preț329,39 lei
Prima Plecare06:47
Ultima Plecare14:51
Distanţă214,71 km
PlecareTimişoara
SosireCluj-Napoca
TransportatoriRomanian Railways

Tren Bilete de la Timişoara la Cluj-Napoca

Data plecării
miercuri, 28 feb. 2024

Călătoria dvs. de la Timişoara la Cluj-Napoca cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Timişoara la Cluj-Napoca? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât costă biletele de tren de la Timişoara la Cluj-Napoca?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Timişoara la Cluj-Napoca costă 109,36 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 236,74 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Timişoara la Cluj-Napoca.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Timişoara la Cluj-Napoca. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Timişoara la Cluj-Napoca, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 236,74 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât de lungă este călătoria de la Timişoara la Cluj-Napoca cu trenul?

Cu o distanță de 214,71 km între Timişoara și Cluj-Napoca, de obicei va dura 7 ore 26 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 7 ore 26 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Distanța dintre Timişoara și Cluj-Napoca este în jur de 214,71 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 7 ore 26 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Timişoara și Cluj-Napoca durează 6 ore 9 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

În ce moment al zilei pot călători de la Timişoara la Cluj-Napoca?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Timişoara la Cluj-Napoca, care de obicei este la 06:47. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 14:51. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului. Prima călătorie a serii pleacă de la Timişoara la 06:47. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la 14:51. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Timişoara și Cluj-Napoca. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Timişoara la Cluj-Napoca?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Timişoara de la următoarele stații: . Sosind la Cluj-Napoca, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: . Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Cluj-Napoca.

Câte călătorii de la Timişoara la Cluj-Napoca sunt în fiecare zi?

Dacă vreți să ajungeți de la Timişoara la Cluj-Napoca, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 4 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 4 călătorii directe între Timişoara și Cluj-Napoca. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Timişoara la Cluj-Napoca. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Timişoara la Cluj-Napoca

Bilete ieftine de tren de la Timişoara la Cluj-Napoca
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Timişoara la Cluj-Napoca.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Timişoara la Cluj-Napoca, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Timişoara la Cluj-Napoca.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Timişoara la Cluj-Napoca

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Cluj-Napoca cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Cluj-Napoca, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Timişoara la Cluj-Napoca Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
15.03kg
Autobuz
16.1kg
Zbor
42.94kg
Mașină
34.35kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Timişoara la Cluj-Napoca cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Timişoara și Cluj-Napoca sunt 15.03kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Timişoara și Cluj-Napoca? Luând trenul între Timişoara și Cluj-Napoca veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 27.91kg față de un zbor, 1.07kg față de autobuz și 19.32kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Timişoara la Cluj-Napoca?
Un bilet de tren de la Timişoara la Cluj-Napoca este de 236,74 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 109,36 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Timişoara la Cluj-Napoca?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Timişoara la Cluj-Napoca este de 109,36 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Timişoara și Cluj-Napoca cu tren?
Distanța între Timişoara și Cluj-Napoca este de 214,71 km.
Cât durează călătoria cu tren între Timişoara și Cluj-Napoca?
Călătoria de la Timişoara la Cluj-Napoca durează în medie 7 ore 26 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 6 ore 9 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Timişoara la Cluj-Napoca?
Ruta de la Timişoara la Cluj-Napoca are în medie 4 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Timişoara la Cluj-Napoca?
Primul tren de la Timişoara la Cluj-Napoca pleacă la orele 06:47. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Timişoara la Cluj-Napoca?
Ultimul tren de la Timişoara la Cluj-Napoca pleacă la orele 14:51. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Timişoara la Cluj-Napoca?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 109,36 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Timişoara la Cluj-Napoca?
Există stații 3 de la care puteți pleca de la Timişoara pentru a merge la Cluj-Napoca. Puteți merge de la Timişoara Calea Stan Vidrighin, Timișoara și Timișoara Splaiul Tudor și puteți ajunge la Cluj-Napoca Beta Bus Station, Cluj Napoca International Airport, Cluj Napoca și Cluj-Napoca.
Câte conexiuni directe merg de la Timişoara la Cluj-Napoca?
Există în medie 4 de la Timişoara pentru a merge la Cluj-Napoca.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Timişoara și Cluj-Napoca?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Timişoara și Cluj-Napoca este 6 ore 9 min..
Există un tren direct de la Timişoara la Cluj-Napoca?
Da, există un tren direct între Timişoara și Cluj-Napoca.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Timişoara la Cluj-Napoca?
Călătoria cu tren de la Timişoara la Cluj-Napoca creează 15.03kg emisii de CO2.

Treceți local de la Timişoara

Rute populare

Escapade de weekend de la Timişoara

Rute internaționale din Timişoara și zonele din apropiere

Alte destinații de la Timişoara

Principalele rute spre Cluj-Napoca

Rute asemănătoare

Alte rute populare