Gasiți un tren de la Timişoara până la Cluj-Napoca

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Găsiți bilete de tren ieftine către Cluj-Napoca

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 36,05 RON
Durata călătoriei 12 h 12 min
Călătorii pe zi 52
Prima plecare 07:44
Ultima plecare 01:25
Distanța 214 km

Bilete de tren ieftine de la Timişoara pe virail Cluj-Napoca.

Dacă sunteți în căutarea pentru cel mai simplu mod de a găsi cel mai bun pret pentru traseul trenului, virail este ceea ce au fost căutați. Trebuie doar să selectați data și virail vă va arăta toate conexiunile oferite de partenerii noștri: prin filtrarea rezultatelor, veți găsi soluția perfectă pentru bugetul și programul. Virail vă va redirecționa către site-ul web al companiei pentru o rezervare simplu și sigur.

Cât de mult sunt reduse biletele de tren cost cu o schimbare de la Timişoara la Cluj-Napoca?

În medie, bilete de tren de la Timişoara la 61,15 RON de cost Cluj-Napoca, dar dacă vă puteți rezerva în prealabil sau alege datele și orele mai puțin populare, ați putea găsi bilete de avion ieftine de tren din 36,05 RON.

Ce companii de turism de la Timişoara cu trenul până la Cluj-Napoca?

Dintre toți partenerii virail, va fi, de asemenea, posibilitatea de a călători cu CFR Călători și , servind ruta trenului între Timişoara și Cluj-Napoca.

Prețul biletului - în fiecare zi

36,54 RON 49,94 RON Mai mult 49,94 RON Mai mult Mai mult Mai mult

Trenuri din Timişoara spre Cluj-Napoca

Atunci când sunt frist și ultimele trenuri de la Timişoara la Cluj-Napoca programată?

Primul tren spre 07:44 pleacă la ora Cluj-Napoca ultimul, în timp ce ultimul la 01:25. În medie, călătoria durează 12 h 12 min, dar cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 5 h 49 min Cluj-Napoca ultimul.

Stații care servesc linia de cale ferată Timişoara - Cluj-Napoca?

Trenurile spre va pleca de la Cluj-Napoca ultimul Timișoara Nord, Ronaț Triaj Gr. D, Timișoara Est, Timișoara C.E.T. și Timișoara Sud și va ajunge la Cluj Napoca și Cluj Napoca Est.

Pentru distanțe scurte, cum ar fi între Timişoara și Cluj-Napoca, autobuze și carpooling sunt alternative bune la tren, datorită costurilor reduse. De asemenea, autobuzele au avantajul de a ajunge la cele mai mici orașe în care nici o stație de tren.