Train Illustration

Gasiți un tren de la Timişoara până la Cluj-Napoca

Starting from
37,95 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

De la 54,60 RON
Transport Tren

Mâine

De la 54,60 RON
Transport Tren

2 Zile

De la 49,20 RON

Călătorie rapidă și ușoară de la Timişoara la Cluj-Napoca cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Timişoara la Cluj-Napoca. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Timişoara la Cluj-Napoca?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Timişoara la Cluj-Napoca. Însă în medie veți plăti în jur de 79,52 RON pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 37,95 RON, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.Timişoara la Cluj-Napoca transport tren

Cel mai bun preț 49,20 RON
Durata călătoriei 8 h 28 min
Călătorii pe zi 26
Prima plecare 08:40
Ultima plecare 21:06
Distanța 214 km
Plecare Timişoara
Sosire Cluj-Napoca
Transportatori Infofer, CFR Călători, , Interregional Călători

Prețul biletului Timişoara - Cluj-Napoca în fiecare zi

 
Azi
54,60 RON
53,60 RON
Mâine
54,60 RON
63,34 RON
În 2 zile
49,20 RON
131,55 RON
În 3 zile
51,90 RON
Detalii
În 4 zile
70,55 RON
Detalii
În 5 zile
Detalii
Detalii
În 6 zile
Detalii
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
40
Transportatori
4
Prețul minim
37,95 RON
Prețul maxim
147,40 RON

Timişoara - Cluj-Napoca

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

49,20 RON

Data
Luni 29 August 2022
CFR Călători-logo
Ronaț Triaj Gr. D - Cluj Napoca
13:06 - 19:57
CFR Călători
6h 51min
1 schimbări
CO2: 0.62kg
Cel mai ieftin

Cât de lungă este călătoria de la Timişoara la Cluj-Napoca cu trenul?

Călătoria între Timişoara și Cluj-Napoca cu trenul durează de obicei 9 h 49 min pentru a acoperi o distanță de 215 km. Cea mai scurtă călătorie de la Timişoara la Cluj-Napoca vă va duce 5 h 54 min. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Cluj-Napoca, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Timişoara la Cluj-Napoca?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Timişoara la Cluj-Napoca la 08:40. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 21:06. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Timişoara la Cluj-Napoca?

În Timişoara, stațiile de plecare includ Timișoara Nord, Ronaț Triaj Gr. D, Timișoara Sud, Timișoara C.E.T. și Timișoara Est. Când veți sosi în Cluj-Napoca, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Cluj Napoca și Cluj Napoca Est. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii de la Timişoara la Cluj-Napoca au loc în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la Timişoara la Cluj-Napoca folosind companii precum Infofer, CFR Călători, și Interregional Călători. Împreună, acești furnizori oferă o medie de 33 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 57 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Timişoara la Cluj-Napoca folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 3 legături directe de la Timişoara la Cluj-Napoca în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 30 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
157 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback