Train Illustration

Gasiți un tren de la Iaşi până la Cluj-Napoca

Starting from
68,40 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

De la 101,10 RON
Transport Tren

Mâine

De la 101,10 RON
Transport Tren

2 Zile

De la 101,10 RON

Călătoria de la Iaşi la Cluj-Napoca cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Iaşi la Cluj-Napoca? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât costă biletele de tren de la Iaşi la Cluj-Napoca?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Iaşi la Cluj-Napoca costă 68,40 RON. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 105,10 RON pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Iaşi la Cluj-Napoca.Iaşi la Cluj-Napoca transport tren

Cel mai bun preț 89,80 RON
Durata călătoriei 12 h 45 min
Călătorii pe zi 18
Prima plecare 08:05
Ultima plecare 01:56
Distanța 307 km
Plecare Iaşi
Sosire Cluj-Napoca
Transportatori Infofer, CFR Călători,

Prețul biletului Iaşi - Cluj-Napoca în fiecare zi

 
Azi
101,50 RON
77,96 RON
Mâine
101,10 RON
73,08 RON
În 2 zile
101,10 RON
Detalii
În 3 zile
101,10 RON
Detalii
În 4 zile
101,10 RON
53,60 RON
În 5 zile
Detalii
Detalii
În 6 zile
Detalii
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
13
Transportatori
3
Prețul minim
68,40 RON
Prețul maxim
166,30 RON

Iaşi - Cluj-Napoca

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

90 RON

Data
Marți 23 August 2022
CFR Călători-logo
Remiza T. Socola h - Cluj Napoca Est
19:06 - 16:41
CFR Călători
21h 35min
2 schimbări
CO2: 0.88kg
Cel mai ieftin

Cât durează să ajung de la Iaşi la Cluj-Napoca cu trenul?

Pentru a ajunge mai repede de la Iaşi la Cluj-Napoca, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Iaşi și Cluj-Napoca vor termina călătoria în 8 h 36 min. În medie, vă va lua cam 11 h 23 min pentru a parcurge 307 km între Iaşi și Cluj-Napoca.

În ce moment al zilei pot călători de la Iaşi la Cluj-Napoca?

Prima plecare zilnică de la Iaşi la Cluj-Napoca este la 08:12, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 01:56. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Iaşi și Cluj-Napoca. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Iaşi laCluj-Napoca?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Iaşi de la următoarele stații: Nicolina, Iași și Remiza T. Socola H. Sosind la Cluj-Napoca, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Cluj Napoca și Cluj Napoca Est. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Cluj-Napoca.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Iaşi la Cluj-Napoca?

Veți putea să călătoriți de la Iaşi la Cluj-Napoca folosind companii precum Infofer, CFR Călători și . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 16 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 20 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Iaşi la Cluj-Napoca folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 5 legături directe de la Iaşi la Cluj-Napoca în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 11 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
122 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback