Tren Iaşi - Cluj-Napoca prețuri de la 130,76 lei

Începe de la
130,76 lei

Iaşi la Cluj-Napoca de la tren

Călătoria de la Iaşi la Cluj-Napoca de la tren este de 307,08 km și durează 8 ore 38 min.. Există 5 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 06:00 și ultima la 20:42. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Cluj-Napoca cu tren pentru doar 130,76 lei sau până la 329,59 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 130,76 lei.

Cel mai mic pret130,76 lei
Durata călătoriei8 ore 38 min.
Conexiune pe zi5
Cel mai mic pret130,76 lei
Cel mai mare preț329,59 lei
Prima Plecare06:00
Ultima Plecare20:42
Distanţă307,08 km
PlecareIaşi
SosireCluj-Napoca
TransportatoriRomanian Railways, MAV

Tren Bilete de la Iași la Cluj-Napoca

Data plecării
miercuri, 28 feb. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Iaşi la Cluj-Napoca cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Iaşi la Cluj-Napoca. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Iaşi la Cluj-Napoca?

În medie, un bilet de tren de la Iaşi la Cluj-Napoca vă va costa 195,16 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 130,76 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Cluj-Napoca. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 195,16 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Iaşi la Cluj-Napoca.

Cât durează să ajung de la Iaşi la Cluj-Napoca cu trenul?

Cu o distanță de 307,08 km între Iaşi și Cluj-Napoca, de obicei va dura 8 ore 38 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 8 ore 38 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Călătoria de la Iaşi la Cluj-Napoca acoperă o distanță de 307,08 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 8 ore 38 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 7 ore 38 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Iaşi la Cluj-Napoca făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Când sunt plecările de la Iaşi la Cluj-Napoca?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Iaşi la Cluj-Napoca la 06:00. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 20:42. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale. Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Iaşi la Cluj-Napoca la 06:00. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la 20:42. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Iaşi la Cluj-Napoca?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Iaşi și Cluj-Napoca. Vă puteți începe călătoria în Iaşi la stații precum . Acestea se leagă de stații care includ din Cluj-Napoca. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Iaşi la Cluj-Napoca.

Câte călătorii de la Iaşi la Cluj-Napoca au loc în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la Iaşi la Cluj-Napoca folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 5 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Iaşi la Cluj-Napoca folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 5 legături directe de la Iaşi la Cluj-Napoca în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Cluj-Napoca. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iași la Cluj-Napoca

Bilete ieftine de tren de la Iaşi la Cluj-Napoca
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Cluj-Napoca.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Cluj-Napoca, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Cluj-Napoca.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iași la Cluj-Napoca

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 3,32 lei la 48,67 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 93% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Iaşi la Cluj-Napoca

Cele mai ieftine bilete de tren Iaşi - Cluj-Napoca pot fi găsite până la 5,18 lei dacă aveți noroc sau 74,67 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 100,56 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Cluj-Napoca cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Cluj-Napoca, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord MAV de la Iaşi la Cluj-Napoca
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Iaşi la Cluj-Napoca cu train.
Facilităţi MAV
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Iaşi la Cluj-Napoca Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
21.5kg
Autobuz
23.03kg
Zbor
61.42kg
Mașină
49.13kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Iaşi la Cluj-Napoca cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Iaşi și Cluj-Napoca sunt 21.5kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Iaşi și Cluj-Napoca? Luând trenul între Iaşi și Cluj-Napoca veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 39.92kg față de un zbor, 1.53kg față de autobuz și 27.63kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Iaşi la Cluj-Napoca?
Un bilet de tren de la Iaşi la Cluj-Napoca este de 195,16 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 130,76 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Iaşi la Cluj-Napoca?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Iaşi la Cluj-Napoca este de 130,76 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Cluj-Napoca cu tren?
Distanța între Iaşi și Cluj-Napoca este de 307,08 km.
Cât durează călătoria cu tren între Iaşi și Cluj-Napoca?
Călătoria de la Iaşi la Cluj-Napoca durează în medie 8 ore 38 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 7 ore 38 min..
Ce companii operează de la Iaşi la Cluj-Napoca?
Ruta Iaşi - Cluj-Napoca este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Romanian Railways și MAV ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Iaşi la Cluj-Napoca?
Ruta de la Iaşi la Cluj-Napoca are în medie 5 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Iaşi la Cluj-Napoca?
Primul tren de la Iaşi la Cluj-Napoca pleacă la orele 06:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Iaşi la Cluj-Napoca?
Ultimul tren de la Iaşi la Cluj-Napoca pleacă la orele 20:42. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Cluj-Napoca?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 130,76 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Iaşi la Cluj-Napoca?
Există stații 1 de la care puteți pleca de la Iaşi pentru a merge la Cluj-Napoca. Puteți merge de la Iasi și puteți ajunge la Cluj-Napoca Beta Bus Station, Cluj Napoca International Airport, Cluj Napoca și Cluj-Napoca.
Câte conexiuni directe merg de la Iaşi la Cluj-Napoca?
Există în medie 5 de la Iaşi pentru a merge la Cluj-Napoca.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Iaşi și Cluj-Napoca?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Iaşi și Cluj-Napoca este 7 ore 38 min..
Există un tren direct de la Iaşi la Cluj-Napoca?
Da, există un tren direct între Iaşi și Cluj-Napoca.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Iaşi la Cluj-Napoca?
Călătoria cu tren de la Iaşi la Cluj-Napoca creează 21.5kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Cluj-Napoca

Rute asemănătoare

Alte rute populare