Gasiți un tren de la Iaşi până la Sibiu

Începe de la
124,70 RON
Descoperă

Partenerii noștri

Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.

references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Azi

De la 124,70 RON

Mâine

Descoperă

2 Zile

Descoperă

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Iaşi la Sibiu

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Iaşi la Sibiu? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât costă biletele de tren de la Iaşi la Sibiu?

În medie, un bilet de tren de la Iaşi la Sibiu vă va costa 147,15 RON. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 85,30 RON. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.Rezumatul călătoriei cu Tren

Călătoria de la Iaşi la Sibiu de la Train este de 305 km și durează 14 h 50 min. Există 4 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 07:05 și ultima la 01:29. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Sibiu cu Train pentru doar 85,30 RON sau până la 192,45 RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 25,52 RON.

Cel mai bun preț 124,70 RON
Durata călătoriei 14 h 51 min
Conexiune pe zi 4
Cel mai mic pret 124,70 RON
Cel mai mare preț 184,35 RON
Prima Plecare 08:36
Ultima Plecare 01:29
Distanţă 305 km
Plecare Iaşi
Sosire Sibiu
Transportatori Infofer, Autogari,

Tren Bilete de la Iaşi la Sibiu

  Feb 03
  25.52
  Feb 04
  Detalii
  Feb 05
  Detalii
  Feb 06
  Detalii
  -2°
  Feb 07
  Detalii
  -2°
  Feb 08
  Detalii
  -4°
  Feb 09
  25.52
  -4°
  Feb 10
  Detalii
  -4°
  Feb 11
  Detalii
  -3°
  Feb 12
  Detalii
  Feb 13
  Detalii
  Feb 14
  Detalii
  Feb 15
  Detalii
  Feb 16
  Detalii
  Feb 17
  Detalii
  10°
Departure date
Friday,Feb 03 2023

Comparați prețul și biletele

 
Feb 03
Friday
124,70 RON
Feb 04
Saturday
Detalii
Feb 05
Sunday
Detalii
Feb 06
Monday
-2°
Detalii
Feb 07
Tuesday
-2°
Detalii
Feb 08
Wednesday
-4°
Detalii
Feb 09
Thursday
-4°
124,70 RON

Cel mai bun moment pentru a rezerva Iaşi - Sibiu Excursie

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

Iaşi la Sibiu Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Zbor
86.925kg
Tren
4.27kg
Autobuz
20.74kg
Mașină
14.945kg

Cazari care s-ar putea să vă placă în Sibiu

Indisponibil

Nu a fost găsită nicio cazare la locația selectată pentru astăzi.

Folosim acest feedback pentru a ne îmbunătăți produsele

întrebări frecvente

Cât durează călătoria de la Iaşi la Sibiu cu trenul?

Călătoria de la Iaşi la Sibiu acoperă o distanță de 305 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 14 h 50 min. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 11 h 34 min. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Iaşi la Sibiu făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

La ce oră sunt plecările de la Iaşi la Sibiu?

În general, prima plecare a zilei din Iaşi va fi la 07:05, iar ultima plecare va fi la 01:29. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Iaşi la Sibiu se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Iaşi la Sibiu?

Puteți pleca din Iaşi la stații precum Iași. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Sibiu la următoarele stații: Sibiu Bus Station. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Iaşi și Sibiu. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Iaşi la Sibiu?

Ruta de la Iaşi la Sibiu este deservită de furnizori care includ Infofer, Cfr Călători și . De la această listă de furnizori de transport, există până la 86 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Iaşi de 4 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Iaşi la Sibiu, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 4 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback