Tren Iaşi - Sibiu prețuri de la 75,20 lei

22.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Iaşi la Sibiu cu trenul

Călătoria de la Iaşi la Sibiu cu trenul este de 305,04 km și durează 6 ore 53 min.. Există 1 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 03:12 și ultima la 06:36. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Sibiu cu tren pentru doar 75,20 lei sau până la 172,59 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 75,20 lei.

Cel mai mic pret75,20 lei
Durata călătoriei6 ore 53 min.
Conexiune pe zi1
Cel mai mic pret75,20 lei
Cel mai mare preț172,59 lei
Prima Plecare03:12
Ultima Plecare06:36
Distanţă305,04 km
PlecareIaşi
SosireSibiu
TransportatoriCFR Calatori

Tren Bilete de la Iaşi la Sibiu

Data plecării
luni, 22 iul. 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Iaşi la Sibiu

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Iaşi la Sibiu? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Iaşi la Sibiu?

În medie, un bilet de tren de la Iaşi la Sibiu vă va costa 161,89 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 75,20 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Sibiu. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de tren de la Iaşi la Sibiu variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 161,89 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât durează să ajung de la Iaşi la Sibiu cu trenul?

Distanța dintre Iaşi și Sibiu este aproximativ 305,04 km. În general, va dura în jur de 6 ore 53 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Călătoria între Iaşi și Sibiu cu trenul durează de obicei 6 ore 53 min. pentru a acoperi o distanță de 305,04 km. Cea mai scurtă călătorie de la Iaşi la Sibiu vă va duce 6 ore 45 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Sibiu, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Iaşi la Sibiu?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Iaşi și Sibiu. Vă puteți începe călătoria în Iaşi la stații precum Iași, Billa. Acestea se leagă de stații care includ Sibiu International Airport, SBZ,SIBIU din Sibiu. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Iaşi la Sibiu.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Iaşi spre Sibiu?

Ruta de la Iaşi la Sibiu este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Iaşi de 1 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Iaşi la Sibiu, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 0 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 1 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Sibiu. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iaşi la Sibiu

Bilete ieftine de tren de la Iaşi la Sibiu
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Sibiu.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Sibiu, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Sibiu.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iaşi la Sibiu

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 81,31 lei la 171,02 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 52% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Iaşi la Sibiu

Cele mai ieftine bilete de tren Iaşi - Sibiu pot fi găsite până la 32,59 lei dacă aveți noroc sau 108,28 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 167,31 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Sibiu cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Sibiu, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Iaşi la Sibiu
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Iaşi la Sibiu cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Iaşi la Sibiu Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
21.35kg
Autobuz
22.88kg
Zbor
61.01kg
Mașină
48.81kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Iaşi la Sibiu cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Iaşi și Sibiu sunt 21.35kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Iaşi și Sibiu? Luând trenul între Iaşi și Sibiu veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 39.66kg față de un zbor, 1.53kg față de autobuz și 27.46kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Iaşi la Sibiu?
Un bilet de tren de la Iaşi la Sibiu este de 161,89 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 75,20 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Iaşi la Sibiu?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Iaşi la Sibiu este de 75,20 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Sibiu cu tren?
Distanța între Iaşi și Sibiu este de 305,04 km.
Cât durează călătoria cu tren între Iaşi și Sibiu?
Călătoria de la Iaşi la Sibiu durează în medie 6 ore 53 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 6 ore 45 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Iaşi la Sibiu?
Ruta de la Iaşi la Sibiu are în medie 1 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Iaşi la Sibiu?
Primul tren de la Iaşi la Sibiu pleacă la orele 03:12. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Iaşi la Sibiu?
Ultimul tren de la Iaşi la Sibiu pleacă la orele 06:36. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Sibiu?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 75,20 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Iaşi și Sibiu?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Iaşi și Sibiu este 6 ore 45 min..
Există un tren direct de la Iaşi la Sibiu?
Da, există un tren direct între Iaşi și Sibiu.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Iaşi la Sibiu?
Călătoria cu tren de la Iaşi la Sibiu creează 21.35kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Sibiu

Rute asemănătoare

Alte rute populare