Tren Iaşi - Sibiu prețuri de la 24,29RON

Începe de la
24,29RON
Descoperă

Iaşi la Sibiu de la tren

Călătoria de la Iaşi la Sibiu de la tren este de 304,7 km și durează 1 h 16 min. Există 6 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 04:17 și ultima la 17:07. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Sibiu cu tren pentru doar 24,29RON sau până la 241,24RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 24,29RON.

Cel mai bun preț 24,29RON
Durata călătoriei 1 h 16 min
Conexiune pe zi 6
Cel mai mic pret 24,29RON
Cel mai mare preț 241,24RON
Prima Plecare 04:17
Ultima Plecare 17:07
Distanţă 304,7 km
Plecare Iaşi
Sosire Sibiu
Transportatori Regio Calatori, Interregional Calatori,

Tren Bilete de la Iaşi la Sibiu

  Sep 29
  Detalii
  26°
  Sep 30
  Detalii
  26°
  Oct 01
  Detalii
  22°
  Oct 02
  Detalii
  19°
  Oct 03
  Detalii
  22°
  Oct 04
  Detalii
  24°
  Oct 05
  Detalii
  22°
  Oct 06
  Detalii
  17°
  Oct 07
  Detalii
  25°
  Oct 08
  Detalii
  26°
  Oct 09
  Detalii
  25°
  Oct 10
  Detalii
  25°
  Oct 11
  Detalii
  25°
  Oct 12
  Detalii
  25°
  Oct 13
  Detalii
  23°
Departure date
Friday,Sep 29 2023
26°

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Iaşi la Sibiu

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Iaşi la Sibiu? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât costă biletele de tren de la Iaşi la Sibiu?

În medie, un bilet de tren de la Iaşi la Sibiu vă va costa 133,89RON. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 25,50RON. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă
Bilete ieftine de de la Iaşi la Sibiu
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Sibiu.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Sibiu, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Sibiu.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 24RON la 123RON, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 80% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Iaşi la Sibiu

Cele mai ieftine bilete de tren Iaşi - Sibiu pot fi găsite până la 85RON dacă aveți noroc sau 109RON în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 126RON.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Sibiu cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Sibiu, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Interregional Calatori este o companie feroviară românească care operează trenuri de călători în toată țara. Compania a fost înființată în 2013 și este o filială a companiei de căi ferate de stat române, CFR. Interregional Calatori operează atât trenuri regionale, cât și interurbane, care fac legătura între marile orașe și orașe din România.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Servicii la bord Regio Calatori, Interregional Calatori și CFR Calatori de la Iaşi la Sibiu
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Iaşi la Sibiu cu tren.
Facilităţi Regio Calatori Interregional Calatori CFR Calatori
Mancare si bautura
Bicicleta
Vagon de dormit
Bagaje
Zona de liniste
Wifi
Prize
Accesibilitate
Aer condiționat

Iaşi la Sibiu Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
2.2kg
Autobuz
14.6kg
Zbor
582.3kg
Mașină
56.2kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Iaşi la Sibiu cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Iaşi și Sibiu sunt 2.2kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Iaşi și Sibiu? Luând trenul între Iaşi și Sibiu veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 580.1kg față de un zbor, 12.4kg față de autobuz și 54.0kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Iaşi la Sibiu?
Un bilet de tren de la Iaşi la Sibiu este de 141,85RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 24,29RON.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Iaşi la Sibiu?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Iaşi la Sibiu este de 24,29RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Sibiu cu tren?
Distanța între Iaşi și Sibiu este de 304,7 km.
Cât durează călătoria cu tren între Iaşi și Sibiu?
Călătoria de la Iaşi la Sibiu durează în medie 6 h 28 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 h 16 min.
Ce companii operează de la Iaşi la Sibiu?
Ruta Iaşi - Sibiu este acoperită de 3 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Regio Calatori, Interregional Calatori, CFR Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Iaşi la Sibiu?
Ruta de la Iaşi la Sibiu are în medie 6 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Iaşi la Sibiu?
Primul tren de la Iaşi la Sibiu pleacă la orele 04:17. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Iaşi la Sibiu?
Ultimul tren de la Iaşi la Sibiu pleacă la orele 17:07. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Sibiu?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 24,29RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Iaşi la Sibiu?
Există stații 1 de la care puteți pleca de la Iaşi pentru a merge la Sibiu. Puteți merge de la Iași și puteți ajunge la Sibiu Bus Station.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Iaşi și Sibiu?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Iaşi și Sibiu este 1 h 16 min.
Există un tren direct de la Iaşi la Sibiu?
Da, există un tren direct între Iaşi și Sibiu.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Iaşi la Sibiu?
Călătoria cu tren de la Iaşi la Sibiu creează 2.2kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Sibiu

Rute asemănătoare

Alte rute populare