• Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un tren de la Iaşi până la Sibiu Starting from 72,10 RON

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Transport Tren

Mâine

Transport Tren

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Sibiu

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Iaşi la Sibiu

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Iaşi la Sibiu? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât costă biletele de tren de la Iaşi la Sibiu?

În medie, un bilet de tren de la Iaşi la Sibiu vă va costa 116,45 RON. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 72,10 RON. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.Iaşi la Sibiu transport tren

Cel mai bun preț 90,75 RON
Durata călătoriei 17 h 18 min
Călătorii pe zi 80
Prima plecare 08:05
Ultima plecare 02:21
Distanța 305 km

Prețul biletului Iaşi - Sibiu în fiecare zi

 
Azi
Detalii
Detalii
Mâine
Detalii
Detalii
În 2 zile
Detalii
Detalii
În 3 zile
Detalii
Detalii
În 4 zile
90,75 RON
239,33 RON
În 5 zile
Detalii
Detalii
În 6 zile
Detalii
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
81
Transportatori
1
Prețul minim
72,10 RON
Prețul maxim
198,15 RON

Iaşi - Sibiu

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

90,75 RON

Data
Marți 26 Octombrie 2021
CFR Călători-logo
Nicolina - Turnișor
05:05 - 19:46
CFR Călători
14h 41min
3 schimbări
CO2: 10.97kg
Cel mai ieftin
Transport Zbor

239,33 RON

Data
Marți 26 Octombrie 2021
Wizz Air UK-logo
Iasi - Sibiu
21:35 - 12:45
Wizz Air UK
15h 10min
1 schimbări
CO2: 61.24kg
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 14 h 41 min
Nicolina - Turnișor
08:05 - 22:46
90,75 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 14 h 34 min
Nicolina - Sibiu hc
08:05 - 22:39
90,75 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 1 h 42 min
Remiza T. Socola H - Turnișor
10:19 - 08:37
92,75 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 1 h 38 min
Remiza T. Socola H - Sibiu hc
10:19 - 08:41
92,75 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 8 h 15 min
Nicolina - Sibiu hc
16:56 - 08:41
92,75 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 8 h 19 min
Nicolina - Turnișor
16:56 - 08:37
92,75 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 13 h 24 min
Nicolina - Atelier Zona H
08:05 - 21:29
93,80 RON

Cât durează călătoria de la Iaşi la Sibiu cu trenul?

Călătoria de la Iaşi la Sibiu acoperă o distanță de 305 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 17 h 3 min. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 12 h 54 min. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Iaşi la Sibiu făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

La ce oră sunt plecările de la Iaşi la Sibiu?

În general, prima plecare a zilei din Iaşi va fi la 08:57, iar ultima plecare va fi la 02:21. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Iaşi la Sibiu se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Iaşi la Sibiu?

Puteți pleca din Iaşi la stații precum Nicolina, Remiza T. Socola H și Iași. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Sibiu la următoarele stații: Turnișor, Sibiu hc, Atelier Zona H și Sibiu. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Iaşi și Sibiu. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Iaşi la Sibiu?

Ruta de la Iaşi la Sibiu este deservită de furnizori care includ CFR Călători. De la această listă de furnizori de transport, există până la 94 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Iaşi de 81 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Iaşi la Sibiu, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 81 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.