Tren București - Târgu-Mureş prețuri de la 4,25 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Mai mult
Mai mult
Mai mult

București la Târgu-Mureş cu trenul

Călătoria de la București la Târgu-Mureş cu trenul este de 264,17 km și durează 9 ore 1 min.. Există 12 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 01:20 și ultima la 20:04. Este posibil să călătoriți de la București la Târgu-Mureş cu tren pentru doar 4,25 lei sau până la 136,62 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 4,25 lei.

Cel mai mic pret4,25 lei
Durata călătoriei9 ore 1 min.
Conexiune pe zi12
Cel mai mic pret4,25 lei
Cel mai mare preț136,62 lei
Prima Plecare01:20
Ultima Plecare20:04
Distanţă264,17 km
PlecareBucurești
SosireTârgu-Mureş
TransportatoriTransferoviar Calatori, Regio CalatoriDetalii

Tren Bilete de la Bucharest la Târgu Mureş

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Călătoria dvs. de la București la Târgu-Mureş cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la București la Târgu-Mureş? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la București la Târgu-Mureş?

Prețurile vor varia când călătoriți de la București la Târgu-Mureş. Însă în medie veți plăti în jur de 83,31 lei pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 4,25 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Târgu-Mureş. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de tren de la București la Târgu-Mureş vă va costa 83,31 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât durează călătoria de la București la Târgu-Mureş cu trenul?

Distanța dintre București și Târgu-Mureş este aproximativ 264,17 km. În general, va dura în jur de 9 ore 1 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Călătoria de la București la Târgu-Mureş acoperă o distanță de 264,17 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 9 ore 1 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 1 oră 26 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la București la Târgu-Mureş făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Care sunt stațiile de pe ruta de la București laTârgu-Mureş?

Puteți pleca din București la stații precum Bukarest, Autogara Rahova,Bucuresti Basarab,Bucharest Filaret Bus Station,Bucharest Autogara Militari,Bucharest Piata Gara De Nord,Henri Coandă International Airport, OTP. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Târgu-Mureş la următoarele stații: Târgu Mureș, Autogara Voiajor,TARGU MURES. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din București și Târgu-Mureş. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la București la Târgu-Mureş sunt în fiecare zi?

Numărul exact al călătoriilor de la București la Târgu-Mureş poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 12 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la București la Târgu-Mureş. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la București la Târgu-Mureş variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 1 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 11 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Târgu-Mureş. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bucharest la Târgu Mureş

Bilete ieftine de tren de la București la Târgu-Mureş
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Târgu-Mureş.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Târgu-Mureş, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Târgu-Mureş.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bucharest la Târgu Mureş

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 4,54 lei la 11,58 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 61% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la București la Târgu-Mureş

Cele mai ieftine bilete de tren București - Târgu-Mureş pot fi găsite până la 4,30 lei dacă aveți noroc sau 21,55 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 73,49 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Târgu-Mureş cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Târgu-Mureş, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Interregional Calatori este o companie feroviară românească care operează trenuri de călători în toată țara. Compania a fost înființată în 2013 și este o filială a companiei de căi ferate de stat române, CFR. Interregional Calatori operează atât trenuri regionale, cât și interurbane, care fac legătura între marile orașe și orașe din România.

Transferoviar Calatori este o companie feroviara romaneasca care furnizeaza servicii de transport persoane. A fost înființată în 2010 și are sediul în București. Compania operează trenuri regionale și interurbane, care conectează marile orașe și sate din România. Serviciile principale furnizate de CFR includ rute cum ar fi București Nord spre Ploiești Sud, Buzău și Galați, precum și București Nord către Târgoviște. Serviciile suplimentare acoperă rute precum Cluj Napoca către Aghires, Oradea și Brașov.

Servicii la bord Transferoviar Calatori, Regio Calatori și CFR Calatori de la București la Târgu-Mureş
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la București la Târgu-Mureş cu train.
Facilităţi Transferoviar Calatori Regio Calatori CFR Calatori Interregional Calatori Softrans
luggage Bagaje check cross check check cross
food_and_drink Mancare si bautura check check check check check
bicycle Bicicleta check check check check check
sleeper_couchette Vagon de dormit check check check check check
quiet_zone Zona de liniste cross cross check cross cross
wifi Wifi cross cross check cross cross
power_sockets Prize cross cross check cross cross
accessibility Accesibilitate cross cross check cross cross
air_con Aer condiționat cross cross check cross cross

București la Târgu-Mureş Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
18.49kg
Autobuz
19.81kg
Zbor
52.83kg
Mașină
42.27kg
Care sunt emisiile de CO2 de la București la Târgu-Mureş cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între București și Târgu-Mureş sunt 18.49kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între București și Târgu-Mureş? Luând trenul între București și Târgu-Mureş veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 34.34kg față de un zbor, 1.32kg față de autobuz și 23.78kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la București la Târgu-Mureş?
Un bilet de tren de la București la Târgu-Mureş este de 83,31 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 4,25 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la București la Târgu-Mureş?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la București la Târgu-Mureş este de 4,25 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Târgu-Mureş cu tren?
Distanța între București și Târgu-Mureş este de 264,17 km.
Cât durează călătoria cu tren între București și Târgu-Mureş?
Călătoria de la București la Târgu-Mureş durează în medie 9 ore 1 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 oră 26 min..
Ce companii operează de la București la Târgu-Mureş?
Ruta București - Târgu-Mureş este acoperită de 4 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Transferoviar Calatori, Regio Calatori, CFR Calatori, Interregional Calatori și Softrans ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la București la Târgu-Mureş?
Ruta de la București la Târgu-Mureş are în medie 12 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la București la Târgu-Mureş?
Primul tren de la București la Târgu-Mureş pleacă la orele 01:20. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la București la Târgu-Mureş?
Ultimul tren de la București la Târgu-Mureş pleacă la orele 20:04. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Târgu-Mureş?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 4,25 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la București la Târgu-Mureş?
Există în medie 1 de la București pentru a merge la Târgu-Mureş.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între București și Târgu-Mureş?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între București și Târgu-Mureş este 1 oră 26 min..
Există un tren direct de la București la Târgu-Mureş?
Da, există un tren direct între București și Târgu-Mureş.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la București la Târgu-Mureş?
Călătoria cu tren de la București la Târgu-Mureş creează 18.49kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Târgu-Mureş

Rute asemănătoare

Alte rute populare