Tren Piteşti - Sibiu prețuri de la 19,15 lei

20.04.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com
Începe de la
19,15 lei

Piteşti la Sibiu cu trenul

Călătoria de la Piteşti la Sibiu cu trenul este de 119,71 km și durează 8 ore 16 min.. Există 30 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 04:00 și ultima la 23:35. Este posibil să călătoriți de la Piteşti la Sibiu cu tren pentru doar 19,15 lei sau până la 133,79 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 19,15 lei.

Cel mai mic pret19,15 lei
Durata călătoriei8 ore 16 min.
Conexiune pe zi30
Cel mai mic pret19,15 lei
Cel mai mare preț133,79 lei
Prima Plecare04:00
Ultima Plecare23:35
Distanţă119,71 km
PlecarePiteşti
SosireSibiu
TransportatoriCFR Calatori

Călătorie rapidă și ușoară de la Piteşti la Sibiu cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Piteşti la Sibiu? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Piteşti la Sibiu, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Piteşti la Sibiu?

În medie, un bilet de tren de la Piteşti la Sibiu vă va costa 73,34 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 19,15 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Piteşti la Sibiu. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de tren de la Piteşti la Sibiu variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 73,34 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât de lungă este călătoria de la Piteşti la Sibiu cu trenul?

Distanța dintre Piteşti și Sibiu este aproximativ 119,71 km. În general, va dura în jur de 8 ore 16 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Distanța dintre Piteşti și Sibiu este în jur de 119,71 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 8 ore 16 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Piteşti și Sibiu durează 6 ore 37 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Piteşti la Sibiu?

Puteți pleca din Piteşti la stații precum Pitesti. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Sibiu la următoarele stații: SIBIU,Sibiu International Airport, SBZ. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Piteşti și Sibiu. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la Piteşti la Sibiu sunt în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la Piteşti la Sibiu folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 30 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Piteşti la Sibiu folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 0 legături directe de la Piteşti la Sibiu în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 30 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Piteşti la Sibiu. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă
Bilete ieftine de tren de la Piteşti la Sibiu
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Piteşti la Sibiu.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Piteşti la Sibiu, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Piteşti la Sibiu.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Piteşti la Sibiu

Cele mai ieftine bilete de tren Piteşti - Sibiu pot fi găsite până la 30,64 lei dacă aveți noroc sau 35,64 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 40,61 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Sibiu cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Sibiu, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Piteşti la Sibiu
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Piteşti la Sibiu cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Piteşti la Sibiu Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
8.38kg
Autobuz
8.98kg
Zbor
23.94kg
Mașină
19.15kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Piteşti la Sibiu cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Piteşti și Sibiu sunt 8.38kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Piteşti și Sibiu? Luând trenul între Piteşti și Sibiu veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 15.56kg față de un zbor, 0.6kg față de autobuz și 10.77kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Piteşti la Sibiu?
Un bilet de tren de la Piteşti la Sibiu este de 73,34 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 19,15 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Piteşti la Sibiu?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Piteşti la Sibiu este de 19,15 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Piteşti și Sibiu cu tren?
Distanța între Piteşti și Sibiu este de 119,71 km.
Cât durează călătoria cu tren între Piteşti și Sibiu?
Călătoria de la Piteşti la Sibiu durează în medie 8 ore 16 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 6 ore 37 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Piteşti la Sibiu?
Ruta de la Piteşti la Sibiu are în medie 30 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Piteşti la Sibiu?
Primul tren de la Piteşti la Sibiu pleacă la orele 04:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Piteşti la Sibiu?
Ultimul tren de la Piteşti la Sibiu pleacă la orele 23:35. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Piteşti la Sibiu?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 19,15 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Piteşti și Sibiu?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Piteşti și Sibiu este 6 ore 37 min..
Există un tren direct de la Piteşti la Sibiu?
Da, există un tren direct între Piteşti și Sibiu.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Piteşti la Sibiu?
Călătoria cu tren de la Piteşti la Sibiu creează 8.38kg emisii de CO2.

Treceți local de la Piteşti

Rute populare

Escapade de weekend de la Piteşti

Rute internaționale din Piteşti și zonele din apropiere

Alte destinații de la Piteşti

Principalele rute spre Sibiu

Rute asemănătoare

Alte rute populare