Tren Piteşti - Sibiu prețuri de la 19,15RON

Începe de la
19,15RON
Descoperă

Piteşti la Sibiu de la tren

Călătoria de la Piteşti la Sibiu de la tren este de 119,6 km și durează 6 h 37 min. Există 30 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 05:00 și ultima la 00:35. Este posibil să călătoriți de la Piteşti la Sibiu cu tren pentru doar 19,15RON sau până la 133,79RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 19,15RON.

Cel mai bun preț 19,15RON
Durata călătoriei 6 h 37 min
Conexiune pe zi 30
Cel mai mic pret 19,15RON
Cel mai mare preț 133,79RON
Prima Plecare 05:00
Ultima Plecare 00:35
Distanţă 119,6 km
Plecare Piteşti
Sosire Sibiu
Transportatori CFR Calatori

Tren Bilete de la Piteşti la Sibiu

  Sep 29
  Detalii
  26°
  Sep 30
  Detalii
  26°
  Oct 01
  Detalii
  25°
  Oct 02
  Detalii
  22°
  Oct 03
  Detalii
  21°
  Oct 04
  Detalii
  25°
  Oct 05
  Detalii
  24°
  Oct 06
  Detalii
  24°
  Oct 07
  Detalii
  20°
  Oct 08
  Detalii
  15°
  Oct 09
  Detalii
  18°
  Oct 10
  Detalii
  21°
  Oct 11
  Detalii
  21°
  Oct 12
  Detalii
  13°
  Oct 13
  Detalii
  10°
Departure date
Friday,Sep 29 2023
26°

Călătorie rapidă și ușoară de la Piteşti la Sibiu cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Piteşti la Sibiu? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă
Bilete ieftine de de la Piteşti la Sibiu
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Piteşti la Sibiu.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Piteşti la Sibiu, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Piteşti la Sibiu.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Piteşti la Sibiu

Cele mai ieftine bilete de tren Piteşti - Sibiu pot fi găsite până la 31RON dacă aveți noroc sau 36RON în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 41RON.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Sibiu cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Sibiu, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Servicii la bord CFR Calatori de la Piteşti la Sibiu
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Piteşti la Sibiu cu tren.
Facilităţi CFR Calatori
Zona de liniste
Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta
Vagon de dormit

Piteşti la Sibiu Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
2.8kg
Autobuz
18.6kg
Zbor
744.9kg
Mașină
71.8kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Piteşti la Sibiu cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Piteşti și Sibiu sunt 2.8kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Piteşti și Sibiu? Luând trenul între Piteşti și Sibiu veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 742.1kg față de un zbor, 15.8kg față de autobuz și 69.0kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Piteşti la Sibiu?
Un bilet de tren de la Piteşti la Sibiu este de 73,34RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 19,15RON.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Piteşti la Sibiu?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Piteşti la Sibiu este de 19,15RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Piteşti și Sibiu cu tren?
Distanța între Piteşti și Sibiu este de 119,6 km.
Cât durează călătoria cu tren între Piteşti și Sibiu?
Călătoria de la Piteşti la Sibiu durează în medie 8 h 16 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 6 h 37 min.
Ce companii operează de la Piteşti la Sibiu?
Ruta Piteşti - Sibiu este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, CFR Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Piteşti la Sibiu?
Ruta de la Piteşti la Sibiu are în medie 30 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Piteşti la Sibiu?
Primul tren de la Piteşti la Sibiu pleacă la orele 05:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Piteşti la Sibiu?
Ultimul tren de la Piteşti la Sibiu pleacă la orele 00:35. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Piteşti la Sibiu?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 19,15RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Piteşti la Sibiu?
Există stații 1 de la care puteți pleca de la Piteşti pentru a merge la Sibiu. Puteți merge de la Pitești și puteți ajunge la Sibiu, Atelier Zona H și Turnișor.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Piteşti și Sibiu?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Piteşti și Sibiu este 6 h 37 min.
Există un tren direct de la Piteşti la Sibiu?
Da, există un tren direct între Piteşti și Sibiu.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Piteşti la Sibiu?
Călătoria cu tren de la Piteşti la Sibiu creează 2.8kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Treceți local de la Piteşti

Rute populare

Escapade de weekend de la Piteşti

Rute internaționale din Piteşti și zonele din apropiere

Alte destinații de la Piteşti

Principalele rute spre Sibiu

Rute asemănătoare

Alte rute populare