Tren Timişoara - Sibiu prețuri de la 43,54RON

Începe de la
43,54RON
Descoperă

Timişoara la Sibiu de la tren

Călătoria de la Timişoara la Sibiu de la tren este de 226,8 km și durează 7 h 12 min. Există 70 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 06:40 și ultima la 00:30. Este posibil să călătoriți de la Timişoara la Sibiu cu tren pentru doar 43,54RON sau până la 134,37RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 43,54RON.

Cel mai bun preț 43,54RON
Durata călătoriei 7 h 12 min
Conexiune pe zi 70
Cel mai mic pret 43,54RON
Cel mai mare preț 134,37RON
Prima Plecare 06:40
Ultima Plecare 00:30
Distanţă 226,8 km
Plecare Timişoara
Sosire Sibiu
Transportatori CFR Calatori

Tren Bilete de la Timişoara la Sibiu

  Sep 29
  Detalii
  26°
  Sep 30
  Detalii
  24°
  Oct 01
  Detalii
  22°
  Oct 02
  Detalii
  24°
  Oct 03
  Detalii
  26°
  Oct 04
  Detalii
  26°
  Oct 05
  Detalii
  26°
  Oct 06
  Detalii
  26°
  Oct 07
  Detalii
  24°
  Oct 08
  Detalii
  26°
  Oct 09
  Detalii
  28°
  Oct 10
  Detalii
  28°
  Oct 11
  Detalii
  27°
  Oct 12
  Detalii
  24°
  Oct 13
  Detalii
  21°
Departure date
Friday,Sep 29 2023
26°

Călătorie rapidă și ușoară de la Timişoara la Sibiu cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Timişoara la Sibiu? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă
Bilete ieftine de de la Timişoara la Sibiu
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Timişoara la Sibiu.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Timişoara la Sibiu, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Timişoara la Sibiu.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Timişoara la Sibiu

Cele mai ieftine bilete de tren Timişoara - Sibiu pot fi găsite până la 33RON dacă aveți noroc sau 41RON în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 50RON.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Sibiu cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Sibiu, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Servicii la bord CFR Calatori de la Timişoara la Sibiu
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Timişoara la Sibiu cu tren.
Facilităţi CFR Calatori
Zona de liniste
Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta
Vagon de dormit

Timişoara la Sibiu Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
4.2kg
Autobuz
27.7kg
Zbor
1,106.2kg
Mașină
106.7kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Timişoara la Sibiu cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Timişoara și Sibiu sunt 4.2kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Timişoara și Sibiu? Luând trenul între Timişoara și Sibiu veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 1,102.0kg față de un zbor, 23.5kg față de autobuz și 102.5kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Timişoara la Sibiu?
Un bilet de tren de la Timişoara la Sibiu este de 82,58RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 43,54RON.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Timişoara la Sibiu?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Timişoara la Sibiu este de 43,54RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Timişoara și Sibiu cu tren?
Distanța între Timişoara și Sibiu este de 226,8 km.
Cât durează călătoria cu tren între Timişoara și Sibiu?
Călătoria de la Timişoara la Sibiu durează în medie 12 h 17 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 7 h 12 min.
Ce companii operează de la Timişoara la Sibiu?
Ruta Timişoara - Sibiu este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, CFR Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Timişoara la Sibiu?
Ruta de la Timişoara la Sibiu are în medie 70 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Timişoara la Sibiu?
Primul tren de la Timişoara la Sibiu pleacă la orele 06:40. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Timişoara la Sibiu?
Ultimul tren de la Timişoara la Sibiu pleacă la orele 00:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Timişoara la Sibiu?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 43,54RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Timişoara la Sibiu?
Există stații 3 de la care puteți pleca de la Timişoara pentru a merge la Sibiu. Puteți merge de la Timișoara Nord, Ronaț Triaj Gr. D și Timișoara C.e.t. și puteți ajunge la Sibiu, Turnișor și Atelier Zona H.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Timişoara și Sibiu?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Timişoara și Sibiu este 7 h 12 min.
Există un tren direct de la Timişoara la Sibiu?
Da, există un tren direct între Timişoara și Sibiu.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Timişoara la Sibiu?
Călătoria cu tren de la Timişoara la Sibiu creează 4.2kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Treceți local de la Timişoara

Rute populare

Escapade de weekend de la Timişoara

Rute internaționale din Timişoara și zonele din apropiere

Alte destinații de la Timişoara

Principalele rute spre Sibiu

Rute asemănătoare

Alte rute populare