Tren Timişoara - Sibiu prețuri de la 43,54 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Timişoara la Sibiu cu trenul

Călătoria de la Timişoara la Sibiu cu trenul este de 227,09 km și durează 12 ore 17 min.. Există 70 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 05:40 și ultima la 23:30. Este posibil să călătoriți de la Timişoara la Sibiu cu tren pentru doar 43,54 lei sau până la 134,37 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 43,54 lei.

Cel mai mic pret43,54 lei
Durata călătoriei12 ore 17 min.
Conexiune pe zi70
Cel mai mic pret43,54 lei
Cel mai mare preț134,37 lei
Prima Plecare05:40
Ultima Plecare23:30
Distanţă227,09 km
PlecareTimişoara
SosireSibiu
TransportatoriCFR Calatori

Tren Bilete de la Timişoara la Sibiu

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Ajungeți de la Timişoara la Sibiu cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Timişoara la Sibiu? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Timişoara la Sibiu?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Timişoara la Sibiu. Însă în medie veți plăti în jur de 82,58 lei pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 43,54 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Timişoara la Sibiu. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de tren de la Timişoara la Sibiu vă va costa 82,58 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât durează călătoria de la Timişoara la Sibiu cu trenul?

Timpul mediul de călătorie este 12 ore 17 min.. Atât durează să traversați 227,09 km de la Timişoara la Sibiu. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Timişoara la Sibiu ar putea să dureze mai mult de 12 ore 17 min.. Distanța dintre Timişoara și Sibiu este în jur de 227,09 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 12 ore 17 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Timişoara și Sibiu durează 7 ore 12 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Timişoara la Sibiu?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Timişoara la Sibiu, care de obicei este la 05:40. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 23:30. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului. Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Timişoara la Sibiu, care de obicei este la 05:40. Ultima plecare programată a serii este în mod normal la 23:30. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Timişoara la Sibiu?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Timişoara de la următoarele stații: Timișoara Gazprom,Timişoara, Calea Stan Vidrighin,Metro,TIMISOARA,Timișoara, Gara Timisoara Nord. Sosind la Sibiu, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: SIBIU,Sibiu International Airport, SBZ. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Sibiu.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Timişoara la Sibiu?

Veți putea să călătoriți de la Timişoara la Sibiu folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 70 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Timişoara la Sibiu folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 0 legături directe de la Timişoara la Sibiu în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 70 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Timişoara la Sibiu. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Timişoara la Sibiu

Bilete ieftine de tren de la Timişoara la Sibiu
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Timişoara la Sibiu.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Timişoara la Sibiu, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Timişoara la Sibiu.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Timişoara la Sibiu

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Timişoara la Sibiu

Cele mai ieftine bilete de tren Timişoara - Sibiu pot fi găsite până la 31,61 lei dacă aveți noroc sau 41,04 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 49,79 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Sibiu cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Sibiu, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Timişoara la Sibiu
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Timişoara la Sibiu cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Timişoara la Sibiu Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
15.9kg
Autobuz
17.03kg
Zbor
45.42kg
Mașină
36.33kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Timişoara la Sibiu cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Timişoara și Sibiu sunt 15.9kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Timişoara și Sibiu? Luând trenul între Timişoara și Sibiu veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 29.52kg față de un zbor, 1.13kg față de autobuz și 20.43kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Timişoara la Sibiu?
Un bilet de tren de la Timişoara la Sibiu este de 82,58 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 43,54 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Timişoara la Sibiu?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Timişoara la Sibiu este de 43,54 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Timişoara și Sibiu cu tren?
Distanța între Timişoara și Sibiu este de 227,09 km.
Cât durează călătoria cu tren între Timişoara și Sibiu?
Călătoria de la Timişoara la Sibiu durează în medie 12 ore 17 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 7 ore 12 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Timişoara la Sibiu?
Ruta de la Timişoara la Sibiu are în medie 70 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Timişoara la Sibiu?
Primul tren de la Timişoara la Sibiu pleacă la orele 05:40. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Timişoara la Sibiu?
Ultimul tren de la Timişoara la Sibiu pleacă la orele 23:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Timişoara la Sibiu?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 43,54 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Timişoara și Sibiu?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Timişoara și Sibiu este 7 ore 12 min..
Există un tren direct de la Timişoara la Sibiu?
Da, există un tren direct între Timişoara și Sibiu.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Timişoara la Sibiu?
Călătoria cu tren de la Timişoara la Sibiu creează 15.9kg emisii de CO2.

Treceți local de la Timişoara

Rute populare

Escapade de weekend de la Timişoara

Rute internaționale din Timişoara și zonele din apropiere

Alte destinații de la Timişoara

Principalele rute spre Sibiu

Rute asemănătoare

Alte rute populare