Tren Bacău - Piscu prețuri de la 20,03 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Bacău la Piscu cu trenul

Călătoria de la Bacău la Piscu cu trenul este de 135,08 km și durează 4 ore 54 min.. Există 13 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 01:14 și ultima la 22:32. Este posibil să călătoriți de la Bacău la Piscu cu tren pentru doar 20,03 lei sau până la 59,32 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 20,03 lei.

Cel mai mic pret20,03 lei
Durata călătoriei4 ore 54 min.
Conexiune pe zi13
Cel mai mic pret20,03 lei
Cel mai mare preț59,32 lei
Prima Plecare01:14
Ultima Plecare22:32
Distanţă135,08 km
PlecareBacău
SosirePiscu
TransportatoriCFR Calatori, infofer
Bilete ieftine de tren de la Bacău la Piscu
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Bacău la Piscu.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Bacău la Piscu, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Bacău la Piscu.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Bacău la Piscu

Cele mai ieftine bilete de tren Bacău - Piscu pot fi găsite până la 22,87 lei dacă aveți noroc sau 56,87 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 91,67 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Piscu cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Piscu, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Servicii la bord CFR Calatori de la Bacău la Piscu
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Bacău la Piscu cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Bacău la Piscu Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
9.46kg
Autobuz
10.13kg
Zbor
27.02kg
Mașină
21.61kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Bacău la Piscu cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Bacău și Piscu sunt 9.46kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Bacău și Piscu? Luând trenul între Bacău și Piscu veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 17.56kg față de un zbor, 0.67kg față de autobuz și 12.15kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Bacău la Piscu?
Un bilet de tren de la Bacău la Piscu este de 34,50 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 20,03 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Bacău la Piscu?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Bacău la Piscu este de 20,03 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Bacău și Piscu cu tren?
Distanța între Bacău și Piscu este de 135,08 km.
Cât durează călătoria cu tren între Bacău și Piscu?
Călătoria de la Bacău la Piscu durează în medie 4 ore 54 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 ore 35 min..
Ce companii operează de la Bacău la Piscu?
Ruta Bacău - Piscu este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, CFR Calatori și infofer ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Bacău la Piscu?
Ruta de la Bacău la Piscu are în medie 13 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Bacău la Piscu?
Primul tren de la Bacău la Piscu pleacă la orele 01:14. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Bacău la Piscu?
Ultimul tren de la Bacău la Piscu pleacă la orele 22:32. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Bacău la Piscu?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 20,03 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Bacău și Piscu?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Bacău și Piscu este 2 ore 35 min..
Există un tren direct de la Bacău la Piscu?
Da, există un tren direct între Bacău și Piscu.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Bacău la Piscu?
Călătoria cu tren de la Bacău la Piscu creează 9.46kg emisii de CO2.

Treceți local de la Bacău

Rute populare

Escapade de weekend de la Bacău

Rute internaționale din Bacău și zonele din apropiere

Alte destinații de la Bacău

Principalele rute spre Piscu

Rute asemănătoare

Alte rute populare