Tren Galaţi - Piscu prețuri de la 2,15 lei

20.04.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com
Începe de la
2,15 lei

Galaţi la Piscu cu trenul

Călătoria de la Galaţi la Piscu cu trenul este de 25,34 km și durează 0 ore 54 min.. Există 5 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 04:20 și ultima la 19:45. Este posibil să călătoriți de la Galaţi la Piscu cu tren pentru doar 2,15 lei sau până la 6,45 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 2,15 lei.

Cel mai mic pret2,15 lei
Durata călătoriei0 ore 54 min.
Conexiune pe zi5
Cel mai mic pret2,15 lei
Cel mai mare preț6,45 lei
Prima Plecare04:20
Ultima Plecare19:45
Distanţă25,34 km
PlecareGalaţi
SosirePiscu
TransportatoriCFR Calatori

Tren Bilete de la Galaţi la Piscu

Data plecării
sâmbătă, 20 apr. 2024

Călătoria de la Galaţi la Piscu cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Galaţi la Piscu. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Galaţi la Piscu?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Galaţi la Piscu costă 2,15 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 6,35 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Galaţi la Piscu.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Galaţi la Piscu. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 6,35 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Galaţi la Piscu.

Cât durează să ajung de la Galaţi la Piscu cu trenul?

Călătoria între Galaţi și Piscu cu trenul este aproximativ 25,34 km. Vă va lua cam 0 ore 54 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Distanța dintre Galaţi și Piscu este în jur de 25,34 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 0 ore 54 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Galaţi și Piscu durează 0 ore 50 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Galaţi la Piscu?

În Galaţi, stațiile de plecare includ Galati (ro),Galaţi, Casa de Cultură a Sindicatelor,Galati Strada Brailei. Când veți sosi în Piscu, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum . Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii de la Galaţi la Piscu sunt în fiecare zi?

Dacă vreți să ajungeți de la Galaţi la Piscu, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 5 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 5 călătorii directe între Galaţi și Piscu. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Galaţi la Piscu. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Galaţi la Piscu

Bilete ieftine de tren de la Galaţi la Piscu
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Galaţi la Piscu.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Galaţi la Piscu, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Galaţi la Piscu.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Galaţi la Piscu

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Galaţi la Piscu

Cele mai ieftine bilete de tren Galaţi - Piscu pot fi găsite până la 5,13 lei dacă aveți noroc sau 5,94 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 6,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Piscu cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Piscu, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Galaţi la Piscu
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Galaţi la Piscu cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Galaţi la Piscu Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
1.77kg
Autobuz
1.9kg
Zbor
5.07kg
Mașină
4.05kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Galaţi la Piscu cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Galaţi și Piscu sunt 1.77kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Galaţi și Piscu? Luând trenul între Galaţi și Piscu veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 3.3kg față de un zbor, 0.13kg față de autobuz și 2.28kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Galaţi la Piscu?
Un bilet de tren de la Galaţi la Piscu este de 6,35 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 2,15 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Galaţi la Piscu?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Galaţi la Piscu este de 2,15 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Galaţi și Piscu cu tren?
Distanța între Galaţi și Piscu este de 25,34 km.
Cât durează călătoria cu tren între Galaţi și Piscu?
Călătoria de la Galaţi la Piscu durează în medie 0 ore 54 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 50 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Galaţi la Piscu?
Ruta de la Galaţi la Piscu are în medie 5 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Galaţi la Piscu?
Primul tren de la Galaţi la Piscu pleacă la orele 04:20. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Galaţi la Piscu?
Ultimul tren de la Galaţi la Piscu pleacă la orele 19:45. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Galaţi la Piscu?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 2,15 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Galaţi la Piscu?
Există în medie 5 de la Galaţi pentru a merge la Piscu.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Galaţi și Piscu?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Galaţi și Piscu este 0 ore 50 min..
Există un tren direct de la Galaţi la Piscu?
Da, există un tren direct între Galaţi și Piscu.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Galaţi la Piscu?
Călătoria cu tren de la Galaţi la Piscu creează 1.77kg emisii de CO2.

Treceți local de la Galaţi

Rute populare

Escapade de weekend de la Galaţi

Rute internaționale din Galaţi și zonele din apropiere

Alte destinații de la Galaţi

Principalele rute spre Piscu

Rute asemănătoare

Alte rute populare