Tren Iaşi - Galaţi prețuri de la 80,38 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi 88,64 lei
Mâine Mai mult
2 zile 88,59 lei
3 zile 84,53 lei

Iaşi la Galaţi cu trenul

Călătoria de la Iaşi la Galaţi cu trenul este de 194,21 km și durează 4 ore 13 min.. Există 9 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 08:03 și ultima la 21:21. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Galaţi cu tren pentru doar 80,38 lei sau până la 242,17 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 80,38 lei.

Cel mai mic pret80,38 lei
Durata călătoriei4 ore 13 min.
Conexiune pe zi9
Cel mai mic pret80,38 lei
Cel mai mare preț242,17 lei
Prima Plecare08:03
Ultima Plecare21:21
Distanţă194,21 km
PlecareIaşi
SosireGalaţi
TransportatoriRomanian Railways

Tren Bilete de la Iași la Galaţi

Data plecării
marți, 25 iun. 2024

Călătoria dvs. de la Iaşi la Galaţi cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Iaşi la Galaţi? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Iaşi la Galaţi?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Iaşi la Galaţi. Însă în medie veți plăti în jur de 104,52 lei pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 80,38 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Galaţi. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 104,52 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Iaşi la Galaţi.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Iaşi la Galaţi cu trenul?

Cu o distanță de 194,21 km între Iaşi și Galaţi, de obicei va dura 4 ore 13 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 4 ore 13 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Călătoria între Iaşi și Galaţi este lungă de vreo 194,21 km și de obicei durează aproximativ 4 ore 13 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 3 ore 46 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Iaşi la Galaţi cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Când sunt plecările de la Iaşi la Galaţi?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Iaşi la Galaţi, care de obicei este la 08:03. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 21:21. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului. Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Iaşi la Galaţi, care de obicei este la 08:03. Ultima plecare programată a serii este în mod normal la 21:21. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Iaşi la Galaţi?

Veți putea pleca din Iaşi folosind stații precum Iași, Billa. Acestea vă conectează cu stații care includ Galaţi, Casa de Cultură a Sindicatelor,Galati Strada Brailei,Galati (ro) din Galaţi. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Iaşi, fie în Galaţi, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii zilnice există de la Iaşi la Galaţi?

În medie, sunt 9 plecări zilnice de la Iaşi la Galaţi. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 8 plecări de la Iaşi care merg direct la Galaţi. Există 1 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Galaţi. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iași la Galaţi

Bilete ieftine de tren de la Iaşi la Galaţi
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Galaţi.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Galaţi, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Galaţi.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iași la Galaţi

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 12,12 lei la 87,71 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 86% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Iaşi la Galaţi

Cele mai ieftine bilete de tren Iaşi - Galaţi pot fi găsite până la 17,88 lei dacă aveți noroc sau 44,51 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 92,21 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Galaţi cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Galaţi, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Iaşi la Galaţi Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
13.59kg
Autobuz
14.57kg
Zbor
38.84kg
Mașină
31.07kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Iaşi la Galaţi cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Iaşi și Galaţi sunt 13.59kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Iaşi și Galaţi? Luând trenul între Iaşi și Galaţi veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 25.25kg față de un zbor, 0.98kg față de autobuz și 17.48kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Iaşi la Galaţi?
Un bilet de tren de la Iaşi la Galaţi este de 104,52 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 80,38 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Iaşi la Galaţi?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Iaşi la Galaţi este de 80,38 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Galaţi cu tren?
Distanța între Iaşi și Galaţi este de 194,21 km.
Cât durează călătoria cu tren între Iaşi și Galaţi?
Călătoria de la Iaşi la Galaţi durează în medie 4 ore 13 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 3 ore 46 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Iaşi la Galaţi?
Ruta de la Iaşi la Galaţi are în medie 9 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Iaşi la Galaţi?
Primul tren de la Iaşi la Galaţi pleacă la orele 08:03. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Iaşi la Galaţi?
Ultimul tren de la Iaşi la Galaţi pleacă la orele 21:21. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Galaţi?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 80,38 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Iaşi la Galaţi?
Există în medie 8 de la Iaşi pentru a merge la Galaţi.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Iaşi și Galaţi?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Iaşi și Galaţi este 3 ore 46 min..
Există un tren direct de la Iaşi la Galaţi?
Da, există un tren direct între Iaşi și Galaţi.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Iaşi la Galaţi?
Călătoria cu tren de la Iaşi la Galaţi creează 13.59kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Galaţi

Rute asemănătoare

Alte rute populare