• Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un tren de la Iaşi până la Galaţi Starting from 32,40 RON

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Transport Tren

Mâine

Transport Tren

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Galaţi

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Iaşi la Galaţi

Plănuiți să călătoriți de la Iaşi la Galaţi? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât costă biletele de tren de la Iaşi la Galaţi?

Prețurile biletelor de tren de la Iaşi la Galaţi variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Iaşi la Galaţi vor costa 32,40 RON. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 61,54 RON. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.Iaşi la Galaţi transport tren

Cel mai bun preț 32,40 RON
Durata călătoriei 5 h 39 min
Călătorii pe zi 11
Prima plecare 10:19
Ultima plecare 02:21
Distanța 194 km

Prețul biletului Iaşi - Galaţi în fiecare zi

 
Azi
Detalii
Mâine
48,72 RON
În 2 zile
Detalii
În 3 zile
Detalii
În 4 zile
43,85 RON
În 5 zile
Detalii
În 6 zile
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
11
Transportatori
1
Prețul minim
32,40 RON
Prețul maxim
101,70 RON

Iaşi - Galaţi

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

38,15 RON

Data
Vineri 15 Octombrie 2021
CFR Călători-logo
Remiza T. Socola h - Galați
07:19 - 12:25
CFR Călători
5h 6min
1 schimbări
CO2: 6.98kg
Cel mai ieftin
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 5 h 6 min
Remiza T. Socola H - Galați
10:19 - 15:25
38,15 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 4 h 25 min
Iași - Galați
11:00 - 15:25
38,50 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 4 h 20 min
Nicolina - Galați
11:05 - 15:25
38,50 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 17 h 56 min
Iași - Galați
02:15 - 08:19
54,95 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 18 h 2 min
Nicolina - Galați
02:21 - 08:19
54,95 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 6 h 52 min
Remiza T. Socola H - Galați
19:08 - 02:00
63,20 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 4 h 17 min
Iași - Galați
21:43 - 02:00
66,30 RON

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Iaşi la Galaţi cu trenul?

Călătoria între Iaşi și Galaţi este lungă de vreo 194 km și de obicei durează aproximativ 5 h 39 min. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 4 h 12 min. Dacă încercați să ajungeți de la Iaşi la Galaţi cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Iaşi la Galaţi?

Prima plecare zilnică de la Iaşi la Galaţi este la 10:19, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 02:21. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Iaşi și Galaţi. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Iaşi laGalaţi?

În Iaşi, stațiile de plecare includ Iași, Nicolina și Remiza T. Socola H. Când veți sosi în Galaţi, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Galați. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii de la Iaşi la Galaţi sunt în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la Iaşi la Galaţi folosind companii precum CFR Călători. Împreună, acești furnizori oferă o medie de 11 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 15 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Iaşi la Galaţi folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 4 legături directe de la Iaşi la Galaţi în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 7 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.